Věčný kašel už 2 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
484
25.11.14 22:35

No tak jak koukám, tak asi toho bude muset proběhnout hodně.
K tomu refluxu (nevím jestli to souvisí), ale často jí páli žáha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
25.11.14 22:36

@Bábrdl A ty jsi měla podobný příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
25.11.14 22:37

@Bábrdl A ty sama jsi nepoznala že trpíš na reflux? Třeba že máš podrážděný jícen, pálí žáha apod.?

• Citovat
  • Upravit
12550
25.11.14 22:37

@Bábrdl A tys necítila, že se ti vrací šťávy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
25.11.14 22:38

@majki.r Koukám že máme stejné myšlenkové pochody :lol:

• Citovat
  • Upravit
12550
25.11.14 22:38

@Dana 07 Pálení žáhy může odkazovat právě na ten reflux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
25.11.14 22:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
25.11.14 22:40

Jste moc hodný, že jste mi poradily, zítra mamku o všem informuju, tak snad to bude jenom ten reflux a ten se dá nějak léčit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.11.14 22:47
@Trudinka píše:
@Bábrdl A ty sama jsi nepoznala že trpíš na reflux? Třeba že máš podrážděný jícen, pálí žáha apod.?

Je to divný, ale v podstatě mě žáha nepálí. Bolí mě „v krku“ a po ležení kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
25.11.14 22:49

@Bábrdl Nejsem doktor, možné je asi všechno. A diagnostikoval ti gastroenterolog nebo jen ten ORL?

• Citovat
  • Upravit
36556
25.11.14 22:51
@Trudinka píše:
@Bábrdl Nejsem doktor, možné je asi všechno. A diagnostikoval ti gastroenterolog nebo jen ten ORL?

ORL mě poslala na gastro.
Jo a ještě jsem měla často pocit „žaludku na vodě“.
My na to trpíme celá rodina. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
25.11.14 22:52

@Bábrdl To je zvláštní, slyším prvně. Já na reflux netrpím, jen párkrát za rok se mi stane, že cítím návrat těch šťáv, hlavně teď v těhotenství. Tak držím palce, ať se ti to spraví :-)
@Dana 07 Léčit se to dá, pokud já vím ;) Dej pak vědět, jak maminka dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.11.14 22:53
@Dana 07 píše:
Jste moc hodný, že jste mi poradily, zítra mamku o všem informuju, tak snad to bude jenom ten reflux a ten se dá nějak léčit?

To je jen nápad. Tetuším, jestli to tvoje mamka má. Zase se k tomu moc neupínejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
25.11.14 22:56

@Dana 07 Já bych stejně začala na tom ORL - klidně ať tam mamča zmíní i to pálení žáhy…

• Citovat
  • Upravit
1974
25.11.14 23:08
@Dana 07 píše:
Ahoj :-)
Mám dotaz, moje mamka už asi 2 roky trpí kašlem. Popisovala to tak, že jí vždycky zaškrábe v krku a pak se hodně rozkašlá a kašle třeba i 2 minuty v kuse. Doktor řekl, že už neví jak pomoci, protože ani alergie žádné nezjistili. Koupila jsem jí i solnou lampu a nepomohlo to, mléčnými výrobky to také není vynechala je na týden a stejně. Nemáte někdo podobný problém? A podařilo se to nějak vyřešit? Budu vděčná za každou radu. Děkuju

Moje mamka s tímhle válčila přes rok. Absolvovala komplexní vyšetření na ORL, sono krku a okolí, brala léky na alergii, ale na nic se nepřišlo, nic nepomohlo… Nakonec sama zjistila, že se jí vždycky přitíží nějakou dobu po konzumaci citrusových plodů a angreštu, plus se kašel zhoršuje při špatném vzduchu (jsme ze Slezska, takže tady máme vzduch, který jde vidět, téměř pořád :zed: ). Chce to asi fakt pátrat, sledovat, jestli se stav nelepší či nezhoršuje v souvislosti s nějakou potravinou, činností apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí