Věčný kašel už 2 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1974
25.11.14 23:10

Jinak teda mamka měla stavy, kdy se kašlem vyloženě dávila, jednou jí dokonce musela prodavačka v obchodě dát napít své vody, protože kolabovala ve frontě u pokladny. Sama navíc dělá v obchodě a několikrát musela odejít z prodejny dozadu, aby se dala dokupy. Takže je to šíleně omezující. Tyhle „záchvaty“ mívala i několikrát do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
25.11.14 23:15

@Leli83 To mám podobně, jsem taky silný alergik a naposledy jsem na ORL byla s tlakem v krku, mám vzadu na sliznici puchýře, které jsou tam kvůli alergii, když pak sním nějaký alergen, tak hodně nabydou. Ale mám je tam neustále, přestože se hlídám a alergenům se snažím vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.11.14 23:29
@Dana 07 píše:
No tak jak koukám, tak asi toho bude muset proběhnout hodně.
K tomu refluxu (nevím jestli to souvisí), ale často jí páli žáha.

tak ať si koupí pastilky RENNIE na pálení žáhy… třeba ten kašel nebude mít…

a co ta spirometrie - asi jsi to přehlédla.. já jsem také pořád kašlala, pak jsem šla na plicní, udělali mi spirometrii a zjistili astma. Mám foukátko a je mi fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
26.11.14 00:07

Jak to tady ctu, asi bych si taky mela skocit na nejake vysetreni :think: nikdy me nenapadlo to resit :oops: podobne zachvaty me trapi vlastne uz několik let, ne často, tak párkrát za mesic mozna. vždycky me jakoby zalechta v krku, zacne to tam drazdit a uz citim, ze to prijde. sileny zachvat kasle, nemuzu mluvit, zrudnu, brecim, tece mi z nosu…no hnus fialovej. je to tak 2-3 minutky, trochu pomuze se napit. uz vim, ze se mi to obvykle stava v uzavrenych prostorach, v mhd, v cekarne u doktora, dřív v praci v kanclu…asi horsi cirkulace vzduchu :nevim: ma to někdo podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
26.11.14 00:20

@peta81 Možná taky reaguješ alergicky…já to znám, lidi se pak ptají, jestli mi zaskočilo, a já jen můžu vrtět hlavou že ne a posunkami ukazuju, že mě něco děsně lechtá v krku :-) Třeba je to normální a zná to každý z nás, třeba je to alergií nebo něčím, co neznám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí