Vědunka vs. Cirilla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2033
4.11.20 19:03

@Lil Kitkatt ano, ano, jsem pro Vedunku Koblihu, stopadesatikilovou skladnici (nic proti skladnicim). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 19:06
@hani28 píše:
Tak v tom popisu se/te pozna i kdyz jsi anonym.

Možná pozná, ale není třeba aby si mě spojil se zdejším nickem :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.20 19:07
@Kriss Tina píše:
Obe jsou ulet, ale kdybych musela vybrat mezi tema dvěma mensi zlo, tak Ciri vítězí :mrgreen:

Dík. To jsem jí řekla taky. Když už to musí být, tak Ciri :D

• Citovat
  • Upravit
3256
4.11.20 19:13

Určitě Cirillu ze Zaklínače. :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 19:14
@Lil Kitkatt píše:
Vědunka je jako základní tvar toho jména? 8o A kdy že má svátek? Slyším to poprvé..
Takže například Vědunka Kobliha nebo Cirilla Kobliha. Dost těžký vybrat to lepší. :think: Každopádně bych dítěti rovnou předplatila psychologa, bude ho potřebovat. :?

To jméno má v ČR snad 80 lidí, říkala. Koukám, že to všem přijde směšný, ale i kamarádka má celkem nevšední jméno a tak ji na tom nepřijde nic hrozného.

Dodám, že oba budoucí rodiče mají VŠ, nejsou nijak divní, ale klasická jména se jim nelíbí. Je ale pravda, že málokdo to přijímá kladně. Přesto je to zatím nijak nerozhodilo.

Vzhled 100 kilová skladnice, jak tu někdo zmiňoval, myslím opravdu nehrozí. To opravdu ne, pokud se ta genetika úplně nezblázní tedy :D

• Citovat
  • Upravit
12587
4.11.20 19:15

Co to je za příšernost? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8470
4.11.20 19:21

Z těch dvou raději Cirillu, to je aspoň hezké jméno po hezké postavě :-)) Co když bude prechytralá nepřechýlená Vědunka.

Ale tedy já bych ji rozhodně prechýlila, Cirilla Panenka nebo Cirilla Panuška, to je tedy výhra.

„Jmenuji Se Cirilla Panuška, s měkkým i, dvěma L, a ano opravdu Panuška.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8470
4.11.20 19:23
@osvc píše:
Ať dají obě, když už, tak už :palec:
:potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :palec: :P

A obě příjmení k tomu.

Cirilla Vědunka Panuška Nováková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028

Ja bych Ciri taky brala, ale muz je zasadne proti :mrgreen: :,( Vedunka se mi moc nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8470
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Vědunka… blbý bude když nebude moc bystrá…

Ono bude blbý i když bude bystrá moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 19:24
@Ginella píše:
Určitě Cirillu ze Zaklínače. :srdce: :mrgreen:

Vidím, že znáš Zaklínače od Sapkowského :palec:

To je jeden z argumentů jejího partnera, že Ciri je super postava a kdo ví, ten to údajně docení :D

Oba také argumentují tím, že dávat neobvyklé jméno dnes není stigma, naopak to může být plus.

• Citovat
  • Upravit
15133
4.11.20 19:25

Obě jména příšerný, ale když už to musí být tak Cirila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.11.20 19:27

To, ze oba rodice maji VŠ neznamena, ze dcera nemuze byt skladnice. Obe jmena jsou priserna a snad bych tu vysokou u rodicu ani nezminovala a kdyz uz tak Cirila. Ona pokud Vědunka nebude nejostrejsi tuzka v penale, tak chudak hloupa holka s blbym jmenem…

Jedinou Vědunku znám - Vědunka Lunardi

• Citovat
  • Upravit
1101
4.11.20 19:27

Tak to je velký úlet. Jedno horší než druhé, chudák holčička. Kdyby to tušila, možná by se raději narodila jako kluk Ciril. Ale to by pak zřejmě nebylo dostatečně exotické a byl by to Vědun či Vědomír? :). Snad jsou rodiče dostatečně chytří, aby předali geny. Vědunka mi měla něco vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8470
4.11.20 19:28
@Anonymní píše:
Vidím, že znáš Zaklínače od Sapkowského :palec:

To je jeden z argumentů jejího partnera, že Ciri je super postava a kdo ví, ten to údajně docení :D

Oba také argumentují tím, že dávat neobvyklé jméno dnes není stigma, naopak to může být plus.

Ale ono Ciri samo o sobě je pěkné. Ale ne s neprechyleným prijmením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze