Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Flyingfrog píše:
Já vím, že je neprozradíš, ale stejně jsem zvědavá.
Miluju zajímavá jména. Taky jsem tady vždycky v opozici.
Moje jméno ještě v žádné diskusi nepadlo, jméno jednoho dítěte ano - ale jako velmi odstrašující příklad příšerného jména - a ano, zrovna tohle děcko to jméno miluje a vlastně i lidi z okolí (škola, sport, brigáda), tedy když si lidi oposlechli.
Jméno dalšího dítěte se v poslední době se začíná u alternativců rozmáhat (nicméně všeobecná reakce je chudák dítě) a jméno třetího nám jistá celebrita šlohla a je u mrňat docela časté - i když psáno jinak, než jak máme my. ![]()
@SAJ píše:
Moje jméno ještě v žádné diskusi nepadlo, jméno jednoho dítěte ano - ale jako velmi odstrašující příklad příšerného jména - a ano, zrovna tohle děcko to jméno miluje a vlastně i lidi z okolí (škola, sport, brigáda), tedy když si lidi oposlechli.Jméno dalšího dítěte se v poslední době se začíná u alternativců rozmáhat (nicméně všeobecná reakce je chudák dítě) a jméno třetího nám jistá celebrita šlohla a je u mrňat docela časté - i když psáno jinak, než jak máme my.
Ty jedna, asi puknu zvědavostí…to matky Nelinek a Elišek nezažijí (nic proti těm jménům)
@Pantalaimon píše:
Ty jedna, asi puknu zvědavostí…to matky Nelinek a Elišek nezažijí (nic proti těm jménům)
Blbý je, že když je nás v republice do deseti, tak bych se - zvlášť ve spojení s profesí - totálně odkopala.
![]()
@Melodie91 píše:
No tak to by mohli mit dceru Napoli…ty kone chtel v dostizich a sazkach kazdej
A já si říkala, kde jsem to jméno slyšela.
díky.
@SAJ píše:
Blbý je, že když je nás v republice do deseti, tak bych se - zvlášť ve spojení s profesí - totálně odkopala.![]()
Chápu, chápu… ![]()
@SAJ píše:
Moje jméno ještě v žádné diskusi nepadlo, jméno jednoho dítěte ano - ale jako velmi odstrašující příklad příšerného jména - a ano, zrovna tohle děcko to jméno miluje a vlastně i lidi z okolí (škola, sport, brigáda), tedy když si lidi oposlechli.Jméno dalšího dítěte se v poslední době se začíná u alternativců rozmáhat (nicméně všeobecná reakce je chudák dítě) a jméno třetího nám jistá celebrita šlohla a je u mrňat docela časté - i když psáno jinak, než jak máme my.
Tak to abych se stala detektivem.
![]()
@SAJ píše:
Blbý je, že když je nás v republice do deseti, tak bych se - zvlášť ve spojení s profesí - totálně odkopala.![]()
Chápu.
Tak třeba jednou za deset dvacet let se to dozvím.. ![]()
Už jsem to tu kdysi psala. Jedna známá chtěla být in. Její děti jsou John Rapčák a Džejn Rapčáková.
@SAJ píše:
Ne, ani já, ani děti s tím nemáme problém.Jméno jednoho dítěte jsem dokonce našla v článku deset nejhorších jmen, aneb jak se rodiče mstí svým dětem.
Pobavilo to mě i dítě.
A PS: Ne, jména na profilu nemám a nikdy jsem je sem nepsala.
Tak jsem musela hned poguglit deset nejhorsich jmen, ach jo ![]()
Já jsem na neobvyklá jména, ale tahle mi přijdou vyloženě směšná
hlavně Vědunka… Vidím Vědunku v 60 ![]()
@yocheved píše:@lamicina píše:Já jsem na neobvyklá jména, ale tahle mi přijdou vyloženě směšná
Za mě Vědunka. Jednak jsem fanynka Vědunky Lunardi a mám tak se jménem spojeny příjemný asociace. A celkově mi přijde fajn, takový mazlivý a milý.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hlavně Vědunka… Vidím Vědunku v 60
Vědunka Lunardi je dáma v letech a je úžasná.
Pogoogli.
A neznám ji tu jen já, ještě ji zmiňoval někdo další.
@SAJ píše:
Vědunka Lunardi je dáma v letech a je úžasná.Pogoogli.
A neznám ji tu jen já, ještě ji zmiňoval někdo další.
Já ji znám
. Za mě je kombinace dospělý (a tuplem starší) ženský se jménem Vědunka šílená ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,které jméno se Vám líbí více? Vědunka nebo Cirilla?
Kamarádka doma vede při. Partner trvá na Ciri (a ano, kdo zná, je to ta od Zaklínače
), ona na Vědunce (holčička by se měla v den kdy má V. svátek narodit, a tak nějak se jí to zalíbilo. Příjmení bude klasicky české a nepřechýlené, končící na A.
PS.: Není to legrace, je to téma k odlehčení, a také kamarádku zajímá, jak na to budou lidé reagovat. Zatím je to 50:50. Její rodina je ovšem celkem na infarkt
Promiňte ten anonym, ale bude to lepší, na základě uvedeného bych byla poznatelná, její partner sem údajně občasně zavítá![]()
Téma vkládám na její žádost.
Já bych to zkombinoval na Virilla Civěnka. ![]()
@SAJ píše:
Já znám osobně dívku jménem Dára (opravdu takto psané v rodném listě) a tragicky mi zemřela kamarádka jménem Duňa (taky takto v rodném listě).
Jste ještě exotičtější?
![]()