Vědunka vs. Cirilla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
4.11.20 21:10
@Flyingfrog píše:
Já vím, že je neprozradíš, ale stejně jsem zvědavá. :-)
Miluju zajímavá jména. Taky jsem tady vždycky v opozici. :mrgreen:

Moje jméno ještě v žádné diskusi nepadlo, jméno jednoho dítěte ano - ale jako velmi odstrašující příklad příšerného jména - a ano, zrovna tohle děcko to jméno miluje a vlastně i lidi z okolí (škola, sport, brigáda), tedy když si lidi oposlechli.

Jméno dalšího dítěte se v poslední době se začíná u alternativců rozmáhat (nicméně všeobecná reakce je chudák dítě) a jméno třetího nám jistá celebrita šlohla a je u mrňat docela časté - i když psáno jinak, než jak máme my. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
4.11.20 21:15
@SAJ píše:
Moje jméno ještě v žádné diskusi nepadlo, jméno jednoho dítěte ano - ale jako velmi odstrašující příklad příšerného jména - a ano, zrovna tohle děcko to jméno miluje a vlastně i lidi z okolí (škola, sport, brigáda), tedy když si lidi oposlechli.Jméno dalšího dítěte se v poslední době se začíná u alternativců rozmáhat (nicméně všeobecná reakce je chudák dítě) a jméno třetího nám jistá celebrita šlohla a je u mrňat docela časté - i když psáno jinak, než jak máme my. ;)

Ty jedna, asi puknu zvědavostí…to matky Nelinek a Elišek nezažijí (nic proti těm jménům)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.11.20 21:17
@Pantalaimon píše:
Ty jedna, asi puknu zvědavostí…to matky Nelinek a Elišek nezažijí (nic proti těm jménům)

Blbý je, že když je nás v republice do deseti, tak bych se - zvlášť ve spojení s profesí - totálně odkopala. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
4.11.20 21:18
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Vědunka… blbý bude když nebude moc bystrá…
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1142
4.11.20 21:23
@Melodie91 píše:
No tak to by mohli mit dceru Napoli…ty kone chtel v dostizich a sazkach kazdej :palec:

A já si říkala, kde jsem to jméno slyšela. :lol: díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
4.11.20 21:24
@SAJ píše:
Blbý je, že když je nás v republice do deseti, tak bych se - zvlášť ve spojení s profesí - totálně odkopala. :D :mavam:

Chápu, chápu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
4.11.20 21:24
@SAJ píše:
Moje jméno ještě v žádné diskusi nepadlo, jméno jednoho dítěte ano - ale jako velmi odstrašující příklad příšerného jména - a ano, zrovna tohle děcko to jméno miluje a vlastně i lidi z okolí (škola, sport, brigáda), tedy když si lidi oposlechli.Jméno dalšího dítěte se v poslední době se začíná u alternativců rozmáhat (nicméně všeobecná reakce je chudák dítě) a jméno třetího nám jistá celebrita šlohla a je u mrňat docela časté - i když psáno jinak, než jak máme my. ;)

Tak to abych se stala detektivem. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
4.11.20 21:25
@SAJ píše:
Blbý je, že když je nás v republice do deseti, tak bych se - zvlášť ve spojení s profesí - totálně odkopala. :D :mavam:

Chápu. :D Tak třeba jednou za deset dvacet let se to dozvím.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.11.20 22:44

Už jsem to tu kdysi psala. Jedna známá chtěla být in. Její děti jsou John Rapčák a Džejn Rapčáková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
4.11.20 22:49
@SAJ píše:
Ne, ani já, ani děti s tím nemáme problém. :) Jméno jednoho dítěte jsem dokonce našla v článku deset nejhorších jmen, aneb jak se rodiče mstí svým dětem. :D Pobavilo to mě i dítě. :DA PS: Ne, jména na profilu nemám a nikdy jsem je sem nepsala.

Tak jsem musela hned poguglit deset nejhorsich jmen, ach jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
4.11.20 22:50

Já jsem na neobvyklá jména, ale tahle mi přijdou vyloženě směšná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hlavně Vědunka… Vidím Vědunku v 60 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.11.20 22:58
@yocheved píše:
@lamicina píše:
Za mě Vědunka. Jednak jsem fanynka Vědunky Lunardi a mám tak se jménem spojeny příjemný asociace. A celkově mi přijde fajn, takový mazlivý a milý.
Já jsem na neobvyklá jména, ale tahle mi přijdou vyloženě směšná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hlavně Vědunka… Vidím Vědunku v 60 :nevim:

Vědunka Lunardi je dáma v letech a je úžasná. :) Pogoogli. ;) A neznám ji tu jen já, ještě ji zmiňoval někdo další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
4.11.20 23:08
@SAJ píše:
Vědunka Lunardi je dáma v letech a je úžasná. :) Pogoogli. ;) A neznám ji tu jen já, ještě ji zmiňoval někdo další.

Já ji znám :mrgreen:. Za mě je kombinace dospělý (a tuplem starší) ženský se jménem Vědunka šílená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
4.11.20 23:12
@Anonymní píše:
Ahoj,

které jméno se Vám líbí více? Vědunka nebo Cirilla?

Kamarádka doma vede při. Partner trvá na Ciri (a ano, kdo zná, je to ta od Zaklínače :D ), ona na Vědunce (holčička by se měla v den kdy má V. svátek narodit, a tak nějak se jí to zalíbilo. Příjmení bude klasicky české a nepřechýlené, končící na A.

PS.: Není to legrace, je to téma k odlehčení, a také kamarádku zajímá, jak na to budou lidé reagovat. Zatím je to 50:50. Její rodina je ovšem celkem na infarkt :D

Promiňte ten anonym, ale bude to lepší, na základě uvedeného bych byla poznatelná, její partner sem údajně občasně zavítá 8o :D Téma vkládám na její žádost.

Já bych to zkombinoval na Virilla Civěnka. :palec:

• Citovat
  • Upravit
263
4.11.20 23:26
@SAJ píše:

Já znám osobně dívku jménem Dára (opravdu takto psané v rodném listě) a tragicky mi zemřela kamarádka jménem Duňa (taky takto v rodném listě).
Jste ještě exotičtější? :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko