Vědunka vs. Cirilla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1695
4.11.20 19:55

Já bych teda, když už bych musela, tak bych dala Vědunku. To jméno není o nic divnější, než třeba taková Vendula. Ale na tu jsme zvyklí, tak nám to nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9636
4.11.20 19:56

Ehm, docela by mě zajímalo, jestli ti, kteří doporučují Cirillu dočetli celého Zaklínače :mrgreen: Já osobně bych se tak jmenovat nechtěla. Takže ani svoje dítě bych tak nepojmenovala. No a Vědunka se mi taky nelíbí :nevim: Takže tady bych nevybrala ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
4.11.20 19:57
@Anonymní píše:
Mám svolení odpovědět. Kluk by byl Neklan

No tak to by mohli mit dceru Napoli…ty kone chtel v dostizich a sazkach kazdej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
4.11.20 19:58

Když už, tak Ciri z Cintry. Zaklínače mám komplet přečteného. Ale osobně bych nedala ani jedno z úvodního příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.11.20 20:00
@Jahru píše:
Ehm, docela by mě zajímalo, jestli ti, kteří doporučují Cirillu dočetli celého Zaklínače :mrgreen: Já osobně bych se tak jmenovat nechtěla. Takže ani svoje dítě bych tak nepojmenovala. No a Vědunka se mi taky nelíbí :nevim: Takže tady bych nevybrala ani jedno.

Hele, Ciri je (a v seriálu teprve bude) drsná jako šmirglpapír, ale vždy to byla hlavní postava a na tom záleží. A její skutky, orientace a rozhodnutí na tom nic nezmění. ;) On Ono ani Geralt a Yenn na tom nejsou o moc líp. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334

Základní tvar Věduna - znám kdysi skorospolužačku z gymplu - nepřijde mi to jako nějaké podivné jméno. Ne že by se mi vyloženě líbilo, ale zřejmě ho mám „naposlouchané“ tak mě nijak neudivuje.. Cirilla mi přijde daleko horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Hanka1 píše:
To, ze oba rodice maji VŠ neznamena, ze dcera nemuze byt skladnice. Obe jmena jsou priserna a snad bych tu vysokou u rodicu ani nezminovala a kdyz uz tak Cirila. Ona pokud Vědunka nebude nejostrejsi tuzka v penale, tak chudak hloupa holka s blbym jmenem…Jedinou Vědunku znám - Vědunka Lunardi

VŠ jsem zmínila z toho důvodu, že bylo naznačeno, že když bude hloupá nebo skladnice…

Myslím si, že rodičů s vysokoškolským vzděláním je přeci jen celkem slušná pravděpodobnost, že dítě nebude úplně hloupé, a zázemí, ze kterého to dítě pochází, určitou váhu na jeho celkový náhled na svět určitě má. To ovšem neznamená, že to může být i jinak.

• Citovat
  • Upravit
148173
4.11.20 20:02
@Anonymní píše:
Mám svolení odpovědět. Kluk by byl Neklan

Tak to je škoda, že to nebude kluk. Neklan ujde, dokonce je mnohem lepší než třeba Mojmír nebo Spytihněv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1

Příšerná jsou obě dvě, i to chlapecké. Chudák dítě, vážně.

• Citovat
  • Upravit
9636
@SAJ píše:
Hele, Ciri je (a v seriálu teprve bude) drsná jako šmirglpapír, ale vždy to byla hlavní postava a na tom záleží. A její skutky, orientace a rozhodnutí na tom nic nezmění. ;) On Ono ani Geralt a Yenn na tom nejsou o moc líp. :mrgreen:

Oki, oki. Vybírat mezi Geraltem, Yennefer a Ciri, tak beru tu Ciri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
@sahrazad1 píše:
Příšerná jsou obě dvě, i to chlapecké. Chudák dítě, vážně.

Ale prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148173
4.11.20 20:05
@Anonymní píše:
VŠ jsem zmínila z toho důvodu, že bylo naznačeno, že když bude hloupá nebo skladnice…Myslím si, že rodičů s vysokoškolským vzděláním je přeci jen celkem slušná pravděpodobnost, že dítě nebude úplně hloupé, a zázemí, ze kterého to dítě pochází, určitou váhu na jeho celkový náhled na svět určitě má. To ovšem neznamená, že to může být i jinak.

Zaklínače jsem nečetla, můžu prosím vědět jak se vyslovuje Cirrila? :kytka:
Ruský Kirill nebo Kira zas tak blbě nezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.11.20 20:05
@Jahru píše:
Oki, oki. Vybírat mezi Geraltem, Yennefer a Ciri, tak beru tu Ciri :mrgreen:

Já bych brala, když už teda, Triss. :) Ne postavou (i když i ta je taková fajn), ale prostě mi to docela zní. :) Nebo Yenn, to zní taky fajn. Ale tak jo, jak si to tu říkám, i Ciri ujde.

Ale volila bych Vědunku - kvůli paní Lunardi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
4.11.20 20:07

@SAJ každý máme jiný názor, jiný vkus. Ja jsem pro málo používaná jména, ale tohle je masakr. Aneb jak zavarit dítěti ještě před narozením.

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
4.11.20 20:08
@Anna766 píše:
Zaklínače jsem nečetla, můžu prosím vědět jak se vyslovuje Cirrila? :kytka:
Ruský Kirill nebo Kira zas tak blbě nezní.

Piš jak slyš. Ciri, Cirila. I Yenn se čte Jen. Teda měla by se číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze