Vegetarián a neplodnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Bia
443
31.10.11 13:17

Vegetarián a neplodnost

Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor nebo zkušenost… Slyšela jsem, že vegetariáni nemůžou mít děti. Můj přítel je vegetarián a opravdu ten problém má. Myslíte si, že je to jenom náhoda nebo na tom opravdu něco je? Máte s tim některá zkušenost?
Děkuji za odpovědi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
31.10.11 13:27
Bia píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor nebo zkušenost… Slyšela jsem, že vegetariáni nemůžou mít děti. Můj přítel je vegetarián a opravdu ten problém má. Myslíte si, že je to jenom náhoda nebo na tom opravdu něco je? Máte s tim některá zkušenost?
Děkuji za odpovědi ;-)

No takhle se to plošně určitě nedá říct. Je spousta vegetariánů, co děti mají. Nakolik je ale vegetariánství zdravé je druhá věc :think:

• Citovat
  • Upravit
101468
31.10.11 13:31

Tak určitě se nedá říct, že by každý vegetarián byl neplodný, na druhou stranu je u vegetariána větší šance (pokud není zrovna odborníkem na výživu), že mu budou nějaké důležité vitamíny či minerály chybět.
Takže bych zkusila nějaké co je doporučují chlapům na spermie, zda se to zlepší a pokud ne, tak to řešit klasicky CARem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bia
443
31.10.11 13:37

On už těch různým vitamínů měl tolik a stejně nic nepomohlo, vůbec žádná změna. Přemýšlím, že zajdu do zdravý výživy ať mi něco poradí co jíst místo masa a pak už jedině to CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca007
31.10.11 13:40

ja teda nechapu duvod, proc by vegetariani nemohli mit deti 8-o A pokud priteli nepomohly ruzny vitaminy, ve strave asi potiz nebude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
31.10.11 13:41

Pokud neji vyvazene, klidne mu neco chybet muze. Vegetarianstvi neni jen o tom, ze se neji maso. Stejne tak ale neco muze chybet i tem, co maso normalne ji. Mam hodne kamaradu vegetarianu a veganu, nikdo z nich nemel s pocetim problem, narozdil od nas…tenkrat masozroutu. O nicem to ale nevypovida :nevim:
Pochybuju, ze na tohle existuje nejaka studie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.10.11 13:42
Bia píše:
On už těch různým vitamínů měl tolik a stejně nic nepomohlo, vůbec žádná změna. Přemýšlím, že zajdu do zdravý výživy ať mi něco poradí co jíst místo masa a pak už jedině to CAR.

A ty jsi v poradku? Je to jisty, ze je problem u nej? Tech duvodu muze byt spousta, bez vysetreni to ale tezko zjistite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
31.10.11 14:05

Nemyslím, že vegetarián by nutně musel být neplodný. Já sama jsem byla v prvním těhotenství vegetariánka a otěhotněla jsem na první pokus a dcera je normální a zdravá. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bia
443
31.10.11 16:48
asha píše:
Bia píše:
On už těch různým vitamínů měl tolik a stejně nic nepomohlo, vůbec žádná změna. Přemýšlím, že zajdu do zdravý výživy ať mi něco poradí co jíst místo masa a pak už jedině to CAR.
A ty jsi v poradku? Je to jisty, ze je problem u nej? Tech duvodu muze byt spousta, bez vysetreni to ale tezko zjistite.

Byli jsme na vyšetření oba dva, mě řekli, že jsem zdravá a všechno mám tak jak to má být. Na spermiogram řekli, že jich je tam hodné málo a ty co tam jsou tak jsou poškozený :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.10.11 17:14

Tak tam muze byt tech pricin cela rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.3.13 11:18

Neni to vegetarianstvim. Muj pritel maso neji asi 8 let a plodny je. Plus je i hodne zdravy. Je fakt ze dbame hodne na zdravou vyzivu a maso nahrazujeme potrebnymi potravinami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
30.3.13 11:24

A je vegetarian, ze jenom neji maso a nebo se snazi jist celkove zdrave a mit ve strave vsechny ziviny??To je totiz podstatny rozdil, ono vynechat ve strave pouze maso, bez toho aniz by clovek vedel, jak ho vynahradit a zmenil celkove stravu, totiz nic zdraveho neni, takze pokud treba neji maso, ale cpe se sladkym, sacharidama atd. tak bych tomu i verila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex