Čekání na 1. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
419
30.10.11 15:33

Čekání na 1. IVF

:mavam: :mavam: Ahoj holky ,právě jsem ve fázi čekání na 1.ivf.Zatím ještě nepíchám, ale měla bych začít příští týden.Třeba je tu někdo na tom stejně.Já se bojím,ale zároveň i těším. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69
30.10.11 16:04

Ahoj, jsem na tom stejně, akorát že mě to čeká až zhruba za tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.10.11 16:10
Plumeria píše:
Ahoj, jsem na tom stejně, akorát že mě to čeká až zhruba za tři týdny.
:mavam: :mavam: Ahoj,tak to jse ráda, že tu někdo je. Docela se bojím těch injekcí,mám hrůzu z jehel.
Mi jsme byli na 4 IUI a nic.Máme špatný spermie tak jdeme do IVF a doporučili nám PCSI.
A co ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.10.11 16:18

My jsme byli pouze na 1 IUI, ale do dalšího pokusu touto metodou již nejdeme. Máme taky špatné spermio, navíc neustále se zhoršující.
Taky se bojím IVF. Hodně. Ani ne tak jehel jako různých nežádoucích účinků z podávání hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.10.11 16:21

To máš pravdu,těch nežádoucích účinků může být spousta.Já se hlavně bojím hyperovulace.Kamarádce se to stalo a měla plnou dutinu břišní vody.Hrůza. :poblion: :poblion:
Ale mimi chci,tak to musím risknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.10.11 16:28

Já taky. Hyperstimulační syndrom má prý jenom velmi malé procento stimulujících, ale jak tak pročítám různé diskuze, přijde mi, že ho má pomalu každá druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.10.11 16:30
Plumeria píše:
Já taky. Hyperstimulační syndrom má prý jenom velmi malé procento stimulujících, ale jak tak pročítám různé diskuze, přijde mi, že ho má pomalu každá druhá.

Tak to máme stejný pocity.Dneska jsem se dočetla- po odběru vajíček se taky může stát,že není zralý ani jedno a je to v pr :pocitac: .
Jak dlouho chodíte do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.10.11 16:40

5 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.10.11 16:42

Během nich nám stihli udělat krevní testy, spg, já jsem byla na vyšetření HSG, no a tento měsíc neúspěšná IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.10.11 16:49

Ona ta IUI nebývá moc úspěšná,já se při těch 4 pokusech jen zbytečně trápila.A 2 poslední už jsem obrečela :cry: .
Teď doufám že IVF už dopadne.
Nevíš jak je to s neschopenkou?
Mám fyzicky náročnou práci,a než se prosit o uvolnění na každý UZ tak bych radši zůstala doma. Vedoucí je kráva. Jaksi chtít otěhotnět před vánoci je problém.Ale nevím od kdy mi ji můžou vystavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.10.11 16:54

Teď jsem se na to ptala holek na jiné diskuzi. Záleží na domluvě s lékařem, nejčastěji ji vypisují až od OPU, ale jistě se dá domluvit již od začátku stimulace.
Já bych naopak do práce chodit chtěla. Budu to asi řešit až dle aktuální situace. Jestli mi nebude nejhůř, budu chodit, pokud mi bude zle, nechám si alespoň na pár dní napsat neschopenku. Uvidím, jak tělo zareaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.10.11 16:58

Moc díky za odpověď. :-)
Zítra jdu na UZ než to dostanu a začnu stimulovat.Tak se dr. zeptám.Jsem zvědavá kolik mě ty injekce budou stát.Mám prý počítat 5-7tis. A celkem něco přes 20tis. Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.10.11 17:02

Nám doktor řekl celkově cca 30 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.10.11 17:05

Celková suma asi záleží na mnoha věcech. Jednak ceník daného centra, jednak dopředu nepředvídatelné věci, například kolik bude vajíček (jestli bude vhodná prodloužená kultivace, jestli bude co zamrazit atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.10.11 18:05

Ahojky měli jsme návštěvu.tak jsem se odmlčela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí