Čekání na 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
1.11.11 08:55
Hanny78 píše:
Ahojky Wamp,taky chodím do Pardubického Sanusu.
Ke komu chodíš? Já k dr. Novotné.A jsem s ní moc spokojená.

Ahojky , tak to je super já chodím taky k DR. Novotné a je super :-)Tak to je dobrý že už v ceně je pero :-)a kolik těch per jsi dostala ?a ty léky ti dá sestra v ordinaci nebo si je vyzvedáváš v lékárně?
Ty jsi s Pardubic? Já jedu ve čtvrtek do Sanusu podepsat papíry na pojištovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.11 08:56

Hanny :-) je super že chodíme do stejného Caru a můžem si vyměnovat informace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 09:01
wampulka píše:
Hanny :-) je super že chodíme do stejného Caru a můžem si vyměnovat informace :-)

Ahojky jsem taky moc ráda že chodíme do stejného CAR i ke stejné dr.
Jsem teda o kousek napřed,ale ti napíšu vše co vím. :-D
Tak teda-pero je jen jedno,ale v každém balení těch léku je spousta injekcí.Ty se pak na každé píchnutí mění.Je to úplě jednoduché sestra ti to ukáže a naučí tě to.Ale neboj nic na tom není.
Ty léky mají tam do lékarny nemusíš.A můžeš to platit i kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 09:04

Wamp: jsem z Pardubic a do Sanusu chodím už přes dva roky.A ty jsi taky z Pardubic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
1.11.11 09:14

Ahoj holky, krásné ráno :-)
tak dnes začínám se stimulací. Nejdříve sprej a od čtvrtka injekce…jsem na sebe zvědavá, jak si to budu sama píchat. Jsem hroznej srab :-D
Tak na vás myslím, papa a prima den :-D

• Citovat
  • Upravit
419
1.11.11 09:31
Nika Shams píše:
Ahoj holky, krásné ráno :-)
tak dnes začínám se stimulací. Nejdříve sprej a od čtvrtka injekce…jsem na sebe zvědavá, jak si to budu sama píchat. Jsem hroznej srab :-D
Tak na vás myslím, papa a prima den :-D

Ahojky já čekám až dostanu MS a budu taky píchat.Jsem taky srab.Ale musíme to zvládnout!!!!
Jsme statečný holky :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.11 09:41
Hanny78 píše:
Wamp: jsem z Pardubic a do Sanusu chodím už přes dva roky.A ty jsi taky z Pardubic?

no já jsem 12km od pardubic bydlím v Živanicích za Lázní Bohdančem a do Pardubic dojíždím autem, tak to je super to bychom někdy mohli zajít na kafčo :-)dole pod Sanusem maj dobrý kafíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 09:43
wampulka píše:
Hanny78 píše:
no já jsem 12km od pardubic bydlím v Živanicích za Lázní Bohdančem a do Pardubic dojíždím autem, tak to je super to bychom někdy mohli zajít na kafčo :-)dole pod Sanusem maj dobrý kafíčko :-)

To určitě můžem :pankac: ,já jsem z Ohrazenic.
Kolik ti je?
Snažíte se o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.11 09:43
Hanny78 píše:
wampulka píše:
Hanny :-) je super že chodíme do stejného Caru a můžem si vyměnovat informace :-)
Tak teda-pero je jen jedno,ale v každém balení těch léku je spousta injekcí.Ty se pak na každé píchnutí mění.Je to úplě jednoduché sestra ti to ukáže a naučí tě to.Ale neboj nic na tom není.

aha já myslela že těch per je víc :-) jo vím že se tam může platit kartou to je super nemusíš u sebe nosit velkou hotovost :-)
a injekce si máš píchat v jakou dobu? je to jedno? a nák pravidelně? a píchat budeš sama nebo manžel? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.11 09:45
Hanny78 píše:
wampulka píše:
Hanny78 píše:
no já jsem 12km od pardubic bydlím v Živanicích za Lázní Bohdančem a do Pardubic dojíždím autem, tak to je super to bychom někdy mohli zajít na kafčo :-)dole pod Sanusem maj dobrý kafíčko :-)
To určitě můžem :pankac: ,já jsem z Ohrazenic.
Kolik ti je?
Snažíte se o první?

já jsem chodila na Poděbradskou do školy :-) a letos mě bylo 25 let a snažíme se o první :-) a ty? Jaký je u Vás problém, že to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 09:49
wampulka píše:
Hanny78 píše:
wampulka píše:
aha já myslela že těch per je víc :-) jo vím že se tam může platit kartou to je super nemusíš u sebe nosit velkou hotovost :-)
a injekce si máš píchat v jakou dobu? je to jedno? a nák pravidelně? a píchat budeš sama nebo manžel? :-)

Injekce se píchají každý den ráno v 9h.
Píchat budu sama,protože manžel je posera :mrgreen: :mrgreen: a v tuhla dobu je stejně v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 09:52

Wamp: u nás jsou špatný spermie a já po porodu( mám 11letého syna)mám problém s hormony a ovulací.Takže jsme se nejdřív 2 roky snažili sami a pak 4 neúspěšné IUI pak jsme si sali od toho všeho pauzu a teď nás čeká IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.11 09:55

no já mám neprůchodné vejcovody tak nám doporučily ivf a jinak manžek má spermia v pořádku.
chci se zeptat myslíš, že je náká šance že by se mohli časem vejcovody dát dokupy a pak být průchozí, nebo se stím nedá nic dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 09:59
wampulka píše:
no já mám neprůchodné vejcovody tak nám doporučily ivf a jinak manžek má spermia v pořádku.
chci se zeptat myslíš, že je náká šance že by se mohli časem vejcovody dát dokupy a pak být průchozí, nebo se stím nedá nic dělat?

Tak tohle netuším,ráda bych ti pomohla ,ale opravdu nevím.Neřeší se ta neprůchodnost operativně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.11 10:17

musím se na to ve čtvrtek doktorky zeptat.Třeba vím že když ženská má problém s prvním otěhotněním a pak porodí tak se stane že se ji tělo srovná a druhý mimčo jim jde přirozeně.
Jak dlouho si budeš injekce píchat a jak často budeš jezdit na kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí