Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hanny78 píše:
Ahojky Wamp,taky chodím do Pardubického Sanusu.
Ke komu chodíš? Já k dr. Novotné.A jsem s ní moc spokojená.
Ahojky , tak to je super já chodím taky k DR. Novotné a je super
Tak to je dobrý že už v ceně je pero
a kolik těch per jsi dostala ?a ty léky ti dá sestra v ordinaci nebo si je vyzvedáváš v lékárně?
Ty jsi s Pardubic? Já jedu ve čtvrtek do Sanusu podepsat papíry na pojištovnu.
Hanny
je super že chodíme do stejného Caru a můžem si vyměnovat informace ![]()
wampulka píše:
Hannyje super že chodíme do stejného Caru a můžem si vyměnovat informace
Ahojky jsem taky moc ráda že chodíme do stejného CAR i ke stejné dr.
Jsem teda o kousek napřed,ale ti napíšu vše co vím. ![]()
Tak teda-pero je jen jedno,ale v každém balení těch léku je spousta injekcí.Ty se pak na každé píchnutí mění.Je to úplě jednoduché sestra ti to ukáže a naučí tě to.Ale neboj nic na tom není.
Ty léky mají tam do lékarny nemusíš.A můžeš to platit i kartou.
Wamp: jsem z Pardubic a do Sanusu chodím už přes dva roky.A ty jsi taky z Pardubic?
Ahoj holky, krásné ráno ![]()
tak dnes začínám se stimulací. Nejdříve sprej a od čtvrtka injekce…jsem na sebe zvědavá, jak si to budu sama píchat. Jsem hroznej srab ![]()
Tak na vás myslím, papa a prima den ![]()
Nika Shams píše:
Ahoj holky, krásné ráno
tak dnes začínám se stimulací. Nejdříve sprej a od čtvrtka injekce…jsem na sebe zvědavá, jak si to budu sama píchat. Jsem hroznej srab
Tak na vás myslím, papa a prima den
Ahojky já čekám až dostanu MS a budu taky píchat.Jsem taky srab.Ale musíme to zvládnout!!!!
Jsme statečný holky
.
Hanny78 píše:
Wamp: jsem z Pardubic a do Sanusu chodím už přes dva roky.A ty jsi taky z Pardubic?
no já jsem 12km od pardubic bydlím v Živanicích za Lázní Bohdančem a do Pardubic dojíždím autem, tak to je super to bychom někdy mohli zajít na kafčo
dole pod Sanusem maj dobrý kafíčko ![]()
wampulka píše:Hanny78 píše:no já jsem 12km od pardubic bydlím v Živanicích za Lázní Bohdančem a do Pardubic dojíždím autem, tak to je super to bychom někdy mohli zajít na kafčo
Wamp: jsem z Pardubic a do Sanusu chodím už přes dva roky.A ty jsi taky z Pardubic?dole pod Sanusem maj dobrý kafíčko
To určitě můžem
,já jsem z Ohrazenic.
Kolik ti je?
Snažíte se o první?
Hanny78 píše:wampulka píše:Ahojky jsem taky moc ráda že chodíme do stejného CAR i ke stejné dr.
Jsem teda o kousek napřed,ale ti napíšu vše co vím.
Tak teda-pero je jen jedno,ale v každém balení těch léku je spousta injekcí.Ty se pak na každé píchnutí mění.Je to úplě jednoduché sestra ti to ukáže a naučí tě to.Ale neboj nic na tom není.
Ty léky mají tam do lékarny nemusíš.A můžeš to platit i kartou.
aha já myslela že těch per je víc
jo vím že se tam může platit kartou to je super nemusíš u sebe nosit velkou hotovost ![]()
a injekce si máš píchat v jakou dobu? je to jedno? a nák pravidelně? a píchat budeš sama nebo manžel? ![]()
Hanny78 píše:wampulka píše:To určitě můžemHanny78 píše:no já jsem 12km od pardubic bydlím v Živanicích za Lázní Bohdančem a do Pardubic dojíždím autem, tak to je super to bychom někdy mohli zajít na kafčo
Wamp: jsem z Pardubic a do Sanusu chodím už přes dva roky.A ty jsi taky z Pardubic?dole pod Sanusem maj dobrý kafíčko
,já jsem z Ohrazenic.
Kolik ti je?
Snažíte se o první?
já jsem chodila na Poděbradskou do školy
a letos mě bylo 25 let a snažíme se o první
a ty? Jaký je u Vás problém, že to nejde?
wampulka píše:Hanny78 píše:aha já myslela že těch per je vícwampulka píše:Ahojky jsem taky moc ráda že chodíme do stejného CAR i ke stejné dr.
Jsem teda o kousek napřed,ale ti napíšu vše co vím.
Ty léky mají tam do lékarny nemusíš.A můžeš to platit i kartou.jo vím že se tam může platit kartou to je super nemusíš u sebe nosit velkou hotovost
a injekce si máš píchat v jakou dobu? je to jedno? a nák pravidelně? a píchat budeš sama nebo manžel?
Injekce se píchají každý den ráno v 9h.
Píchat budu sama,protože manžel je posera
a v tuhla dobu je stejně v práci.
Wamp: u nás jsou špatný spermie a já po porodu( mám 11letého syna)mám problém s hormony a ovulací.Takže jsme se nejdřív 2 roky snažili sami a pak 4 neúspěšné IUI pak jsme si sali od toho všeho pauzu a teď nás čeká IVF.
no já mám neprůchodné vejcovody tak nám doporučily ivf a jinak manžek má spermia v pořádku.
chci se zeptat myslíš, že je náká šance že by se mohli časem vejcovody dát dokupy a pak být průchozí, nebo se stím nedá nic dělat?
wampulka píše:
no já mám neprůchodné vejcovody tak nám doporučily ivf a jinak manžek má spermia v pořádku.
chci se zeptat myslíš, že je náká šance že by se mohli časem vejcovody dát dokupy a pak být průchozí, nebo se stím nedá nic dělat?
Tak tohle netuším,ráda bych ti pomohla ,ale opravdu nevím.Neřeší se ta neprůchodnost operativně?
musím se na to ve čtvrtek doktorky zeptat.Třeba vím že když ženská má problém s prvním otěhotněním a pak porodí tak se stane že se ji tělo srovná a druhý mimčo jim jde přirozeně.
Jak dlouho si budeš injekce píchat a jak často budeš jezdit na kontroly?