Čekání na 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
1.11.11 10:26
wampulka píše:
musím se na to ve čtvrtek doktorky zeptat.Třeba vím že když ženská má problém s prvním otěhotněním a pak porodí tak se stane že se ji tělo srovná a druhý mimčo jim jde přirozeně.
Jak dlouho si budeš injekce píchat a jak často budeš jezdit na kontroly?

Jak dlouho budu píchat zatím nevím,to záleží podle UZ.Začínám píchat 2.den MS a 5.den mám jet na kontrolu ,ještě než si píchnu a píchat budu v Sanusu.Podle UZ se upravují dávky.Dostaneš od doktorky takovou tabulku a tam se vše zapisuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
1.11.11 10:59

Zvládneme to :-D Jsem v práci a nějak se nemůžu soustředit. Bude to myslím náročnej měsíc :-)

• Citovat
  • Upravit
236
1.11.11 11:05

Závidím že už obě máte léky a začínáte stimulovat já ještě čekám na menstruaci a za 20dní od prvního dne menstruace jdu na kontrolu a teprv léky dostanu:-)Minulý úterý jsem dostala agolutin a dneska je to týden a ještě menstruace nepřišla tak uvidím ve čtvrtek jestli mě nepíchne ještě jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 11:26
Nika Shams píše:
Zvládneme to :-D Jsem v práci a nějak se nemůžu soustředit. Bude to myslím náročnej měsíc :-)

Nejhorší je to čekání :poblion: :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 11:27
wampulka píše:
Závidím že už obě máte léky a začínáte stimulovat já ještě čekám na menstruaci a za 20dní od prvního dne menstruace jdu na kontrolu a teprv léky dostanu:-)Minulý úterý jsem dostala agolutin a dneska je to týden a ještě menstruace nepřišla tak uvidím ve čtvrtek jestli mě nepíchne ještě jednu.

Taky se dočkáš, :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.11 11:33

No, už aby to bylo . Ted abych co nejdřív dostala menstruaci.Nemáte nákou radu jak ji přivolat , např. teplá koupel, svařené víno apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
1.11.11 11:33

Všechno má svůj čas :palec: A já mám teď chuť udělaaaaaaaat :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
419
1.11.11 14:40

Ahojky holky,na chvilku jsem si odběhla.Byli jsme na nákupu.
Koukám že se Nika v práci vyloženě baví :lol: :mrgreen:
Já si teď uvařím kávičku a půjdu na zahrádku je tam moc hezky. 8-) :dance:
Kafíčko a cigárko -to je moje :pankac: :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
1.11.11 16:08

Kouříš, piješ kávičku? :-) Já taky, i když se to snažím omezit, moc mi to nejde… :cry:
Holky, hezký odpoledne :-)

• Citovat
  • Upravit
236
1.11.11 16:29
Hanny78 píše:
Ahojky holky,na chvilku jsem si odběhla.Byli jsme na nákupu.
Koukám že se Nika v práci vyloženě baví :lol: :mrgreen:
Já si teď uvařím kávičku a půjdu na zahrádku je tam moc hezky. 8-) :dance:
Kafíčko a cigárko -to je moje :pankac: :pankac: .

Tak to taky miluju , takovou pohodu s kávou a cigárkem :-D No a já uvažuju že než začnu píchat injekce tak ,že přestanu kouřit abych pak nekouřila až budu mít u sebe embryjko a mám strach abych pak nebyla víc ve stresu a nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 16:53

Holky já asi kouřit nepřestanu,já vím jsem ostuda.Ale když jsem byla těhotná tak jsem to jen omezila na 3-4 denně a přestala jsem až v porodnici a jak je syn zdravej.Takže to omezím a pokud mi to nepřestane chutnat tak si dál budu pokuřovat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.11 17:02
Hanny78 píše:
Holky já asi kouřit nepřestanu,já vím jsem ostuda.Ale když jsem byla těhotná tak jsem to jen omezila na 3-4 denně a přestala jsem až v porodnici a jak je syn zdravej.Takže to omezím a pokud mi to nepřestane chutnat tak si dál budu pokuřovat :lol: .

Když jsme se začali s manželem snažit o mimčo tak mě , tak jsem gynekologovi říkala,že kouřím a on ať to jen omezím a nepřestávám , protože budu nervozní a nepujde to, tak si myslím že to taky omezím a když mě to přestane chutnat tak kouřit nebudu, ale o tom pochybuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 17:11
wampulka píše:
Hanny78 píše:
Holky já asi kouřit nepřestanu,já vím jsem ostuda.Ale když jsem byla těhotná tak jsem to jen omezila na 3-4 denně a přestala jsem až v porodnici a jak je syn zdravej.Takže to omezím a pokud mi to nepřestane chutnat tak si dál budu pokuřovat :lol: .
Když jsme se začali s manželem snažit o mimčo tak mě , tak jsem gynekologovi říkala,že kouřím a on ať to jen omezím a nepřestávám , protože budu nervozní a nepujde to, tak si myslím že to taky omezím a když mě to přestane chutnat tak kouřit nebudu, ale o tom pochybuju :-)

Mě to taky nepřestalo chutnat. :mrgreen:
Tak si teď říkám, že kdyby jsme šly spolu na tu kávičku tak ta poliklinika není úplně vhodná,tam se nekouří. :lol: :lol: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.11 17:17
Hanny78 píše:
wampulka píše:
Hanny78 píše:
Když jsme se začali s manželem snažit o mimčo tak mě , tak jsem gynekologovi říkala,že kouřím a on ať to jen omezím a nepřestávám , protože budu nervozní a nepujde to, tak si myslím že to taky omezím a když mě to přestane chutnat tak kouřit nebudu, ale o tom pochybuju :-)
Mě to taky nepřestalo chutnat. :mrgreen:
Tak si teď říkám, že kdyby jsme šly spolu na tu kávičku tak ta poliklinika není úplně vhodná,tam se nekouří. :lol: :lol: :-P

To jo to je tam blbý ale mohly bychom na třídu míru třeba do Bajera tam má výbornou čokoládu a nebo do Afi palace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 17:20

U Bajera má luxusní čokoládu :potlesk: :potlesk: .
Tak se musíme nějak domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital