Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
wampulka píše:
musím se na to ve čtvrtek doktorky zeptat.Třeba vím že když ženská má problém s prvním otěhotněním a pak porodí tak se stane že se ji tělo srovná a druhý mimčo jim jde přirozeně.
Jak dlouho si budeš injekce píchat a jak často budeš jezdit na kontroly?
Jak dlouho budu píchat zatím nevím,to záleží podle UZ.Začínám píchat 2.den MS a 5.den mám jet na kontrolu ,ještě než si píchnu a píchat budu v Sanusu.Podle UZ se upravují dávky.Dostaneš od doktorky takovou tabulku a tam se vše zapisuje.
Zvládneme to
Jsem v práci a nějak se nemůžu soustředit. Bude to myslím náročnej měsíc ![]()
Závidím že už obě máte léky a začínáte stimulovat já ještě čekám na menstruaci a za 20dní od prvního dne menstruace jdu na kontrolu a teprv léky dostanu:-)Minulý úterý jsem dostala agolutin a dneska je to týden a ještě menstruace nepřišla tak uvidím ve čtvrtek jestli mě nepíchne ještě jednu.
Nika Shams píše:
Zvládneme toJsem v práci a nějak se nemůžu soustředit. Bude to myslím náročnej měsíc
Nejhorší je to čekání
.
wampulka píše:
Závidím že už obě máte léky a začínáte stimulovat já ještě čekám na menstruaci a za 20dní od prvního dne menstruace jdu na kontrolu a teprv léky dostanu:-)Minulý úterý jsem dostala agolutin a dneska je to týden a ještě menstruace nepřišla tak uvidím ve čtvrtek jestli mě nepíchne ještě jednu.
Taky se dočkáš, ![]()
No, už aby to bylo . Ted abych co nejdřív dostala menstruaci.Nemáte nákou radu jak ji přivolat , např. teplá koupel, svařené víno apod.
Ahojky holky,na chvilku jsem si odběhla.Byli jsme na nákupu.
Koukám že se Nika v práci vyloženě baví
![]()
Já si teď uvařím kávičku a půjdu na zahrádku je tam moc hezky.
![]()
Kafíčko a cigárko -to je moje
.
Kouříš, piješ kávičku?
Já taky, i když se to snažím omezit, moc mi to nejde… ![]()
Holky, hezký odpoledne ![]()
Hanny78 píše:
Ahojky holky,na chvilku jsem si odběhla.Byli jsme na nákupu.
Koukám že se Nika v práci vyloženě baví![]()
Já si teď uvařím kávičku a půjdu na zahrádku je tam moc hezky.![]()
Kafíčko a cigárko -to je moje![]()
.
Tak to taky miluju , takovou pohodu s kávou a cigárkem
No a já uvažuju že než začnu píchat injekce tak ,že přestanu kouřit abych pak nekouřila až budu mít u sebe embryjko a mám strach abych pak nebyla víc ve stresu a nervozní.
Holky já asi kouřit nepřestanu,já vím jsem ostuda.Ale když jsem byla těhotná tak jsem to jen omezila na 3-4 denně a přestala jsem až v porodnici a jak je syn zdravej.Takže to omezím a pokud mi to nepřestane chutnat tak si dál budu pokuřovat
.
Hanny78 píše:
Holky já asi kouřit nepřestanu,já vím jsem ostuda.Ale když jsem byla těhotná tak jsem to jen omezila na 3-4 denně a přestala jsem až v porodnici a jak je syn zdravej.Takže to omezím a pokud mi to nepřestane chutnat tak si dál budu pokuřovat.
Když jsme se začali s manželem snažit o mimčo tak mě , tak jsem gynekologovi říkala,že kouřím a on ať to jen omezím a nepřestávám , protože budu nervozní a nepujde to, tak si myslím že to taky omezím a když mě to přestane chutnat tak kouřit nebudu, ale o tom pochybuju ![]()
wampulka píše:Hanny78 píše:Když jsme se začali s manželem snažit o mimčo tak mě , tak jsem gynekologovi říkala,že kouřím a on ať to jen omezím a nepřestávám , protože budu nervozní a nepujde to, tak si myslím že to taky omezím a když mě to přestane chutnat tak kouřit nebudu, ale o tom pochybuju
Holky já asi kouřit nepřestanu,já vím jsem ostuda.Ale když jsem byla těhotná tak jsem to jen omezila na 3-4 denně a přestala jsem až v porodnici a jak je syn zdravej.Takže to omezím a pokud mi to nepřestane chutnat tak si dál budu pokuřovat.
Mě to taky nepřestalo chutnat. ![]()
Tak si teď říkám, že kdyby jsme šly spolu na tu kávičku tak ta poliklinika není úplně vhodná,tam se nekouří.
![]()
Hanny78 píše:wampulka píše:Mě to taky nepřestalo chutnat.Hanny78 píše:Když jsme se začali s manželem snažit o mimčo tak mě , tak jsem gynekologovi říkala,že kouřím a on ať to jen omezím a nepřestávám , protože budu nervozní a nepujde to, tak si myslím že to taky omezím a když mě to přestane chutnat tak kouřit nebudu, ale o tom pochybuju
Tak si teď říkám, že kdyby jsme šly spolu na tu kávičku tak ta poliklinika není úplně vhodná,tam se nekouří.![]()
![]()
To jo to je tam blbý ale mohly bychom na třídu míru třeba do Bajera tam má výbornou čokoládu a nebo do Afi palace ![]()
U Bajera má luxusní čokoládu
.
Tak se musíme nějak domluvit.