Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nika Shams píše:
Kouříš, piješ kávičku?Já taky, i když se to snažím omezit, moc mi to nejde…
Holky, hezký odpoledne
Ještě pracuješ???
Hanny78 píše:
U Bajera má luxusní čokoládu![]()
.
Tak se musíme nějak domluvit.
jo bajer má výbornou čokoládu a šlehačku
a my jsme si tam k tomu vždycky dávali takovej jahodovej řez se želatinou a ten byl luxus a pěknej velkej hypanec ![]()
wampulka píše:Hanny78 píše:jo bajer má výbornou čokoládu a šlehačku
U Bajera má luxusní čokoládu![]()
.
Tak se musíme nějak domluvit.a my jsme si tam k tomu vždycky dávali takovej jahodovej řez se želatinou a ten byl luxus a pěknej velkej hypanec
Dorty moc nemusím,ale čokoládu někdy dáme.
Ahojky ![]()
dělám do pěti, takže teď už jsem doma v teplíčku
Ráno na krev kvůli předoperačnímu…pořád něco
alespoň to utíká. Jak se máte?
Nika Shams píše:
Ahojky
dělám do pěti, takže teď už jsem doma v teplíčkuRáno na krev kvůli předoperačnímu…pořád něco
alespoň to utíká. Jak se máte?
Jééé já jdu ráno taky na krev kvůli předoperačnímu. ![]()
Stejně s tím dělaj ,v lednu mě chytil slepák a to šlo i bez vyšetření a teď kvůli narkóze na 15 minut krav,moč o EKG. No asi chtějí mít jistotu.
Kde pracuješ ?
Hanny78 píše:
Stejně s tím dělaj ,v lednu mě chytil slepák a to šlo i bez vyšetření a teď kvůli narkóze na 15 minut krav,moč o EKG. No asi chtějí mít jistotu.
Kde pracuješ ?
Na EKG nejdu, prej až po 40
Tak já nevim, každej doktor chce asi něco jinýho…
Pracuju v jedný reklamce. A Ty?
Nika Shams píše:Hanny78 píše:Na EKG nejdu, prej až po 40
Kde pracuješ ?Tak já nevim, každej doktor chce asi něco jinýho…
Pracuju v jedný reklamce. A Ty?
Pracuju v obchoďáku jako vedoucí pokladen,ale ona to není žádná funkce,běhám kam je potřeba
.
Hanny78 píše:Nika Shams píše:Pracuju v obchoďáku jako vedoucí pokladen,ale ona to není žádná funkce,běhám kam je potřebaHanny78 píše:Na EKG nejdu, prej až po 40
Kde pracuješ ?Tak já nevim, každej doktor chce asi něco jinýho…
Pracuju v jedný reklamce. A Ty?.
A budeš mít nechopenku? Já asi ne, pže jsem v práci od září a nevím, jak to říct. Nechci o tom mluvit, dokud nebudu těhu…
Dobré ráno dámy.
Niko: neschopenku mít budu,teď dobírám dovolenou a pak si nechám vystavit neschopenku, už jsem v CAR domluvená.U nás v práci je jim to jedno.Jsou radši když budu mít neschopenku, než abych si pořád brala propustky.Jsem tam 5 let a stejně mě to tam štve,pokud nám to nedopadne tak budu hledat něco jiného.Ty směny tam jsou strašlivý.
Tak a já vyrážím na to vyšetření. ![]()
Hanny78 píše:Dobré ráno dámy.
Niko: neschopenku mít budu,teď dobírám dovolenou a pak si nechám vystavit neschopenku, už jsem v CAR domluvená.U nás v práci je jim to jedno.Jsou radši když budu mít neschopenku, než abych si pořád brala propustky.Jsem tam 5 let a stejně mě to tam štve,pokud nám to nedopadne tak budu hledat něco jiného.Ty směny tam jsou strašlivý.
Dobré ráno všem
Hanny, už dřepim v kanclu po odběru, tak sned to bude ok. Na Tvém místě bych taky zůstala doma, musíš to mít náročný. Já jsem v kanclu, občas jedu na nějaký jednání, ale myslím, že to půjde i bez neschopenky. Jen nevím, co si vymyslím na OPU a ETKrásný den
Tak a já vyrážím na to vyšetření.
NIKA: Ahojky jsem doma,odebrali mi krev a stím EKG si měla pravdu, ikdyž mi to sestra z CAR zaškrtla ,tak obvodní říkala, že to u mě není potřeba.
Nebudeš si brát neschopenku ani po transféru? U nás jí dávají automaticky hned po OPU.No ale jestli jsi v práci v klidu tak to asi zvládneš i bez ní.
Tak ať ti to dneska v práci uteče.Já mám na programu žehlení
.
Moc ráda bych si jí vzala, ale jsem stále ve zkušební době
Nechci mít neschopenku z gyndy…
Hanny78 píše:
NIKA: Ahojky jsem doma,odebrali mi krev a stím EKG si měla pravdu, ikdyž mi to sestra z CAR zaškrtla ,tak obvodní říkala, že to u mě není potřeba.
Nebudeš si brát neschopenku ani po transféru? U nás jí dávají automaticky hned po OPU.No ale jestli jsi v práci v klidu tak to asi zvládneš i bez ní.
Tak ať ti to dneska v práci uteče.Já mám na programu žehlení![]()
.
HANNY: Dneska mi to uteče, mám toho dost, dvě schůzky mimo kancl, takže to bude fofr den
Žehlení mě teda fááákt neba, ale je to někdy nutný
Tak papa, hezký den ![]()
Nika Shams píše:
Moc ráda bych si jí vzala, ale jsem stále ve zkušební doběNechci mít neschopenku z gyndy…
Hanny78 píše:
Tak ať ti to dneska v práci uteče.Já mám na programu žehlení![]()
.
Nechce se ti vysvělovat co? Chápu. U mě v práci to ví jen jedna moje nadřízená a jsme domluvené,že ostatním řekne, že mám nějaký ženský problémy.