Čekání na 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
1.11.11 17:21
Nika Shams píše:
Kouříš, piješ kávičku? :-) Já taky, i když se to snažím omezit, moc mi to nejde… :cry:
Holky, hezký odpoledne :-)

Ještě pracuješ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.11 17:35
Hanny78 píše:
U Bajera má luxusní čokoládu :potlesk: :potlesk: .
Tak se musíme nějak domluvit.

jo bajer má výbornou čokoládu a šlehačku :-) a my jsme si tam k tomu vždycky dávali takovej jahodovej řez se želatinou a ten byl luxus a pěknej velkej hypanec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 17:44
wampulka píše:
Hanny78 píše:
U Bajera má luxusní čokoládu :potlesk: :potlesk: .
Tak se musíme nějak domluvit.
jo bajer má výbornou čokoládu a šlehačku :-) a my jsme si tam k tomu vždycky dávali takovej jahodovej řez se želatinou a ten byl luxus a pěknej velkej hypanec :-)

Dorty moc nemusím,ale čokoládu někdy dáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
1.11.11 18:12

Ahojky :-)
dělám do pěti, takže teď už jsem doma v teplíčku :-) Ráno na krev kvůli předoperačnímu…pořád něco :-)alespoň to utíká. Jak se máte?

• Citovat
  • Upravit
419
1.11.11 18:54
Nika Shams píše:
Ahojky :-)
dělám do pěti, takže teď už jsem doma v teplíčku :-) Ráno na krev kvůli předoperačnímu…pořád něco :-)alespoň to utíká. Jak se máte?

Jééé já jdu ráno taky na krev kvůli předoperačnímu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.11 18:57

Stejně s tím dělaj ,v lednu mě chytil slepák a to šlo i bez vyšetření a teď kvůli narkóze na 15 minut krav,moč o EKG. No asi chtějí mít jistotu.
Kde pracuješ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
1.11.11 19:28
Hanny78 píše:
Stejně s tím dělaj ,v lednu mě chytil slepák a to šlo i bez vyšetření a teď kvůli narkóze na 15 minut krav,moč o EKG. No asi chtějí mít jistotu.
Kde pracuješ ?

Na EKG nejdu, prej až po 40 :-) Tak já nevim, každej doktor chce asi něco jinýho…
Pracuju v jedný reklamce. A Ty?

• Citovat
  • Upravit
419
1.11.11 21:27
Nika Shams píše:
Hanny78 píše:
Kde pracuješ ?
Na EKG nejdu, prej až po 40 :-) Tak já nevim, každej doktor chce asi něco jinýho…

Pracuju v obchoďáku jako vedoucí pokladen,ale ona to není žádná funkce,běhám kam je potřeba :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
1.11.11 21:29
Hanny78 píše:
Nika Shams píše:
Hanny78 píše:
Kde pracuješ ?
Pracuju v obchoďáku jako vedoucí pokladen,ale ona to není žádná funkce,běhám kam je potřeba :-) .

A budeš mít nechopenku? Já asi ne, pže jsem v práci od září a nevím, jak to říct. Nechci o tom mluvit, dokud nebudu těhu…

• Citovat
  • Upravit
419
2.11.11 07:13

:mavam: Dobré ráno dámy.
Niko: neschopenku mít budu,teď dobírám dovolenou a pak si nechám vystavit neschopenku, už jsem v CAR domluvená.U nás v práci je jim to jedno.Jsou radši když budu mít neschopenku, než abych si pořád brala propustky.Jsem tam 5 let a stejně mě to tam štve,pokud nám to nedopadne tak budu hledat něco jiného.Ty směny tam jsou strašlivý.

Tak a já vyrážím na to vyšetření. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
2.11.11 08:56
Hanny78 píše: :mavam: Dobré ráno dámy.
Niko: neschopenku mít budu,teď dobírám dovolenou a pak si nechám vystavit neschopenku, už jsem v CAR domluvená.U nás v práci je jim to jedno.Jsou radši když budu mít neschopenku, než abych si pořád brala propustky.Jsem tam 5 let a stejně mě to tam štve,pokud nám to nedopadne tak budu hledat něco jiného.Ty směny tam jsou strašlivý.
Dobré ráno všem :-)
Hanny, už dřepim v kanclu po odběru, tak sned to bude ok. Na Tvém místě bych taky zůstala doma, musíš to mít náročný. Já jsem v kanclu, občas jedu na nějaký jednání, ale myslím, že to půjde i bez neschopenky. Jen nevím, co si vymyslím na OPU a ET :-)Krásný den :palec:
Tak a já vyrážím na to vyšetření. :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
419
2.11.11 09:18

NIKA: Ahojky jsem doma,odebrali mi krev a stím EKG si měla pravdu, ikdyž mi to sestra z CAR zaškrtla ,tak obvodní říkala, že to u mě není potřeba.
Nebudeš si brát neschopenku ani po transféru? U nás jí dávají automaticky hned po OPU.No ale jestli jsi v práci v klidu tak to asi zvládneš i bez ní.
Tak ať ti to dneska v práci uteče.Já mám na programu žehlení :poblion: :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
2.11.11 09:20

Moc ráda bych si jí vzala, ale jsem stále ve zkušební době :-( Nechci mít neschopenku z gyndy…

Hanny78 píše:
NIKA: Ahojky jsem doma,odebrali mi krev a stím EKG si měla pravdu, ikdyž mi to sestra z CAR zaškrtla ,tak obvodní říkala, že to u mě není potřeba.
Nebudeš si brát neschopenku ani po transféru? U nás jí dávají automaticky hned po OPU.No ale jestli jsi v práci v klidu tak to asi zvládneš i bez ní.
Tak ať ti to dneska v práci uteče.Já mám na programu žehlení :poblion: :poblion: .
  • Citovat
  • Upravit
Nika Shams
2.11.11 09:24

HANNY: Dneska mi to uteče, mám toho dost, dvě schůzky mimo kancl, takže to bude fofr den :-) Žehlení mě teda fááákt neba, ale je to někdy nutný :-) Tak papa, hezký den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
419
2.11.11 09:26
Nika Shams píše:
Moc ráda bych si jí vzala, ale jsem stále ve zkušební době :-( Nechci mít neschopenku z gyndy…
Hanny78 píše:
Tak ať ti to dneska v práci uteče.Já mám na programu žehlení :poblion: :poblion: .

Nechce se ti vysvělovat co? Chápu. U mě v práci to ví jen jedna moje nadřízená a jsme domluvené,že ostatním řekne, že mám nějaký ženský problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí