Pomohla někomu otěhotnět čínská medicína?

EE
61
30.10.11 12:06

pomohla někomu otěhotnět čínská medicína?

Ahoj,
pomohla někomu čínská medicína vyřešit neplodnost?
Začala jsem chodit k paní Ivaně Chutné do Děčína a zajímají mě Vaše zkušenosti.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8431
30.10.11 12:21

Martina

Ahoj,mám za sebou všelico a tak i čínskou medicínu, brala jsem léky půl roku,nepomohlo to a ani jsem necítila nějakou změnu.Každý to může mít ale jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.10.11 12:59

Ahoj, podle me uz tady jedna takova diskuze je, zkus to najit, protoze si pamatuju, ze jsem do toho prispivala :wink:
My se snazili rok, uz jsme meli i termin do CARu. Posledni tri mesice jsem chodila mesic k cinance a pak jsem asi 6 tydnu brala dle jejiho receptu ty cinske byliny..
Nevim, jestli to pomohlo (chodila jsem tam jako kvuli myomum v deloze, psychice a vubec celk. zdravotnimu stavu, s tim teda souvisi i to otehotneni), ale do mesice po dobrani bylin jsem otehotnela..
Je taky fakt, ze jsme dali s manzelem vypoved v praci a 7 tydnu jsme jezdili po Asii.. TAkze nejaka dieta, procisteni tel obou dvou, „nemysleni na to“ a podobne u nas mozna fungovalo..
Ta cinanka mi delala banky, akupunkturu kazde sezeni, masaze, chodilo se tam 10 dnu v kuse na hodinu, mela jsem tyto sezeni 2× (2× 10 dni) chvili od sebe.

Je to v Praze, kamaradka chodila taky v Praze, do institutu cinske mediciny, nebo jak se to jmenuje, taky se ji tusim povedlo otehotnet (ale mozna tam chodila az potom na celkove procisteni a uzdraveni organismu), to ze otehotnela, byla vice mene nahoda, protoze druhe mimco mela az na 3.pokus IVF, vse s darovanymi vajicky… :nevim:

TAkze nevim jestli to pomaha.. nekomu staci vira, nekomu asi opravdu pomuze ta „dieta“ (pijes jen vlaznou vodu, caj ze zazvoru, omezeni v jidle atd…), nekomu to treba nepomuze vubec… :nevim:

Drzim palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
30.10.11 13:59

Děkuju za příspěvek,
byla jsem u té paní teprve jednou a ona říkala, že má velkou úspěšnost.Dokonce k ní jedna místní gynekoložka posílá pacientky.Celkově to na mě působilo dost pozitivně.Dostala jsem čaj na 4dny rumělku v bobulích a bounty star.Uvidíme co to semnou udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
30.10.11 14:14

kdo ví :nevim: před 2. pokusem ivf jsem absolvovala 10× akupunkturu a kůru čínskými bylinami - a tentokrát se to povedlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
30.10.11 16:10

svagrovka brala leta, nic ji to nevylecilo, ale pry se citila celkove lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
31.10.11 14:28

Já chodila na AKU skoro rok, měla jsem i jeden IVF cyklus sve spoluprácí s AKU + permanentní jehly + nějaké bylinné bobule. Nezabralo nic.
Podotýkám ale, že mám endometriozu a ne idiopatickou sterilitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
31.10.11 16:53

Děkuju za příspěvek, já mám podle všeho PCO ale podle té léčitelky(té co dělá tu čínskou medicínu) mám málo krve takže uvidíme.Určitě se pak podělím jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.11.11 13:49

zatím nevím, chodím na akupunkturu (4 sezení z 10) a začala jsem pít speciální čaj, takže uvidíme … ale věřím tomu, že ty čínské bylinky orzhýbávají organismus a že to pomůže …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
7.1.12 23:21

taky chodim, mam nejaky zanet a zlepseni uz se dostavilo..ted mam obdobi po absolvovani te desetidenni kury a beru jen byliny, 10/1 mam prinest vysledky krve a rozhodne se co dal..budu klidne informovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.12 23:13

Ahoj,nechci odrazovat,ale nemyslim si,ze by Cinska medicina pomohla.Hodne stesti preji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
15.1.12 13:45

Ahoj a co tě k tomu vede?Máš nějaké zkušenosti?Zajímá mě každý názor.Dík

Příspěvek upraven 15.01.12 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
15.1.12 13:46
siskaborova píše:
taky chodim, mam nejaky zanet a zlepseni uz se dostavilo..ted mam obdobi po absolvovani te desetidenni kury a beru jen byliny, 10/1 mam prinest vysledky krve a rozhodne se co dal..budu klidne informovat ;)

piš piš všechno mě zajímá, já teda zlepšení pociťuji taky.A ke komu chodíš taky do dc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
15.1.12 13:50

Já chodila 2 měsíce na akupunkturu (1. měsíc 1× za týden, 2. měsíc 1× za 14 dní) a brala bylinky. 2. měsíc jsem otěhotněla. Předtím jsme se snažili 13 měsíců. Oba jsme však zdraví, manžel má spermií na darování a u mě se při běžné kontrole nic nenašlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
15.1.12 14:16

Ahoj tak to je super, snad se nám to taky podaří.Přítel má spermie taky na dárcovství a mě při běžných kontrolách 2 roky tvrdili že jsem úúúúplně v pořádku.Přišli mi na to až v caru a to po roce a půl.
Ze začátku jsem brala bylinné bobule ted piju čaje asi měsíc a příště tj.1.2. mě k těm čajům čeká akupunktura.
Nezbývá než věřit a doufat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital