Vegetariánské recepty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
1.4.13 13:54

Holky (kluci), jste tady někdo vegetarián? Nebo jíte maso jen výjimečně? Docela ráda bych oživila tuto diskuzi a vzájemně se inspirovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.5.13 21:46
@Ananta píše:
Holky (kluci), jste tady někdo vegetarián? Nebo jíte maso jen výjimečně? Docela ráda bych oživila tuto diskuzi a vzájemně se inspirovala :)

Já jím maso jenom při opravdu zvláštních příležitostech…
také budu ráda za inspiraci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucrezia2
30.5.13 20:51

Dneska jsme měli rajčatové rizoto s robi „masem“

• Citovat
  • Upravit
2202
31.5.13 14:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
17.7.13 15:39

Prosm o oživení diskuse:-) Já jsem se stala vegetariánem zedne na den. Musela jse přestat jíst maso ze dne na den, ze zdravotních důvodů Bohužel to nemlžu přehánět ani skonzumací luštěnin, takže jsem v pasti. a teď babo raď:-) Vůbec nevím, co mám jíst. prosím budu ráda za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MARTINA153
23.7.13 08:15

AHOJ, JA TEDY UPLNEJ VEGOS NEJSEM, ALE DOST CASTO CHODIM NA STRANKY WWW.JIME JINAK A TAM TOHO HODNE VEDI O POTRAVINACH I JAK SE STRAVOVAT PRI RUZNYCH PROBLEMECH A MUZES SE POPTAT, RADI TI PORADI.

• Citovat
  • Upravit
975
21.1.14 12:56

A co takové hranolky? Jako přílohu doporučuji zejména mccain, jsou i na seznamu produktů Vím, co jím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.9.16 18:34

Holky, nemáte tip na nějakou dobrou vegetariánskou kuchařku s klasickými recepty? Vždycky v knihkupectví po nějaké sáhnu, ale přijde mi, že tam jsou recepty na taková zvláštní jídla, kvůli kterým bych musela oběhnout minimálně 4 obchody, abych na to ty ingredience sehnala :think: A na slepo na netu se do ní podívat nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.16 19:49

@Nikkiia jsem na tom stejně, v každém receptu jsou asi 3 přísady, které seženu tak maximálně v makru nebo ve spešl obchodě v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí