Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky (kluci), jste tady někdo vegetarián? Nebo jíte maso jen výjimečně? Docela ráda bych oživila tuto diskuzi a vzájemně se inspirovala ![]()
@Ananta píše:
Holky (kluci), jste tady někdo vegetarián? Nebo jíte maso jen výjimečně? Docela ráda bych oživila tuto diskuzi a vzájemně se inspirovala
Já jím maso jenom při opravdu zvláštních příležitostech…
také budu ráda za inspiraci..
Prosm o oživení diskuse:-) Já jsem se stala vegetariánem zedne na den. Musela jse přestat jíst maso ze dne na den, ze zdravotních důvodů Bohužel to nemlžu přehánět ani skonzumací luštěnin, takže jsem v pasti. a teď babo raď:-) Vůbec nevím, co mám jíst. prosím budu ráda za každou radu.
AHOJ, JA TEDY UPLNEJ VEGOS NEJSEM, ALE DOST CASTO CHODIM NA STRANKY WWW.JIME JINAK A TAM TOHO HODNE VEDI O POTRAVINACH I JAK SE STRAVOVAT PRI RUZNYCH PROBLEMECH A MUZES SE POPTAT, RADI TI PORADI.
A co takové hranolky? Jako přílohu doporučuji zejména mccain, jsou i na seznamu produktů Vím, co jím ![]()
Holky, nemáte tip na nějakou dobrou vegetariánskou kuchařku s klasickými recepty? Vždycky v knihkupectví po nějaké sáhnu, ale přijde mi, že tam jsou recepty na taková zvláštní jídla, kvůli kterým bych musela oběhnout minimálně 4 obchody, abych na to ty ingredience sehnala
A na slepo na netu se do ní podívat nemůžu.
@Nikkiia jsem na tom stejně, v každém receptu jsou asi 3 přísady, které seženu tak maximálně v makru nebo ve spešl obchodě v Praze.