Nedostatek vajec v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4024
1.3.12 11:52
alsem píše:
katyca píše:
Heč a já mám domácí :mrgreen: každý den :jazyk: :dance:
:pocitac: :lol: pošli, dám adresu :lol:

Sám mám málo :mrgreen: No je to hrozný živim příbuzný, aby věděli co to vlastně je vajíčko :cert: V lednici mi zůstali 3 :,( , ale holky snad něco snesou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
1.3.12 11:53

holky to je hnus ty ceny :cert:
tady v Anglii se da sehnat 1ks v prepoctu pod 3 Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.3.12 11:55
alsem píše:
katyca píše:
Heč a já mám domácí :mrgreen: každý den :jazyk: :dance:
:pocitac: :lol: pošli, dám adresu :lol:

taky dám adresu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.3.12 11:56

v pondeli jsem byla v Globusu a kupovala 6 vajec za normalni cenu, vcera jsem byla v Lidlu a vejce tam taky meli…

• Citovat
  • Upravit
4024
1.3.12 11:58

No holky dopadneme jako v rusku, budete mít doma na balkoně slípky a jinou havět. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.3.12 12:07
katyca píše:
No holky dopadneme jako v rusku, budete mít doma na balkoně slípky a jinou havět. :cert:

tak to jsme v kelu, nemáme balkon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
1.3.12 12:09

Nu protože všemi milovaná,mnou nenáviděná EU si nakázala že se nesmí prodávat vejce z klecových chovů..protože slépky tam mají málo místa a jsou vystresované!!Vystresovaná a hlavně nasraná jsem já při tej ceně!!Za chvilku nám bude EU diktovat i kdy se máme dojít vytenkončkovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
1.3.12 12:11
jesenka33 píše:
Nu protože všemi milovaná,mnou nenáviděná EU si nakázala že se nesmí prodávat vejce z klecových chovů..protože slépky tam mají málo místa a jsou vystresované!!Vystresovaná a hlavně nasraná jsem já při tej ceně!!Za chvilku nám bude EU diktovat i kdy se máme dojít vytenkončkovat!!!
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
1.3.12 12:11

ahoj, u nás globus dneska má prej 30 vajec za 120kč, jako strašný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
1.3.12 12:14

Možná za to více, než EU můžou drůbežáři, protože tohle nařízení platí už několik let, ale doteď platilo přechodné období. To na konci loňského roku skončilo a najednou nejsou vejce. Času se přizpůsobit bylo dost. Další věc je, že ať se nám to líbí nebo ne, slepice není fabrika na vejce, ale my se k ní tak chováme. Krmíme jí masokostní moučkou jejich předků, zavíráme do klece, ve které se ani neotočí a nakonec se v krámě rozčilujeme, že nejsou vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.3.12 12:19

U našich v Hrušce 10 ks za 55,– Já bydlím na vesnici,chodím tu k jedné paní pro domácí.Tak jsem tam včera rychle naběhla než mi je zdraží.Kupuju za 3,– jedno.Tak jsem si jich hned vzala 30 a ještě 20 pro mamku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
1.3.12 12:19

Já bych jim nechala výběh jako fotbalový hřiště..klidně…jen když nebudu muset kupovat vejce víc jak 5 korun za kus… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.3.12 12:23
neanonymní píše:
Možná za to více, než EU můžou drůbežáři, protože tohle nařízení platí už několik let, ale doteď platilo přechodné období. To na konci loňského roku skončilo a najednou nejsou vejce. Času se přizpůsobit bylo dost. Další věc je, že ať se nám to líbí nebo ne, slepice není fabrika na vejce, ale my se k ní tak chováme. Krmíme jí masokostní moučkou jejich předků, zavíráme do klece, ve které se ani neotočí a nakonec se v krámě rozčilujeme, že nejsou vejce.
:potlesk: tak s tímhle plně souhlasím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.3.12 12:28
neanonymní píše:
Možná za to více, než EU můžou drůbežáři, protože tohle nařízení platí už několik let, ale doteď platilo přechodné období. To na konci loňského roku skončilo a najednou nejsou vejce. Času se přizpůsobit bylo dost. Další věc je, že ať se nám to líbí nebo ne, slepice není fabrika na vejce, ale my se k ní tak chováme. Krmíme jí masokostní moučkou jejich předků, zavíráme do klece, ve které se ani neotočí a nakonec se v krámě rozčilujeme, že nejsou vejce.

Díky, já jsem furt přemýšlela, jak se to mohlo takto ze dne na den stát. A oni si prostě drůbežáři mysleli, že se jim nic nestane :nevim: Akorát škoda těch vajec, jestli někde přijdou vniveč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
1.3.12 12:34

já se na to ptala prodavačky v lídlu a ta mi vysvětlovala, že českých vajec je málo, a ty, co se dovážely z polska (a maďarska myslím), tak ty přestaly splňovat nějaké dementní EU předpisy, takže se tu prodávat nesmí.
Takže kdyř už vejce seženeš, ale jsou drahý jak prase… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová