Velikonoční třískání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1243
2.4.24 07:58
@Matt 02 píše: Více

Já se teda ještě přiznám, už jsem to tady asi i psala, že nemám ráda Velikonoce kvůli té tradici. Nikdo mi ji nezkazil, jen se mi nelíbí nastavovat na někoho zadek, je to ponižující. I kdyby to nebolelo, pořád to je ponižující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41532
2.4.24 08:13
@Annonymní_007 píše: Více

prokazuješ tu medvědí službu :roll: působí to hystericky, takže než aby se nad tím každý objektivně zamyslel, pomyslí si něco o hysterce a mávne rukou nad celým tématem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
2.4.24 08:29
@Annonymní_007 píše: Více

O co ti jde? Mozna bys svou energii mela zamerit sama na sebe a neresit druhe s jejich rodinne vztahy a vazby. A ne, u svých dcer jsem tohle nedopustila, jak jsem s nimi resila Velikonoce jsem tu popsala. A uz na me prosim nereaguj. Ja jsem do diskuse prispela se svym nazorem a zkusenosti na tradici vyslehavani. Opravdu se ted s odstupem padesati let neminim poustet do osocovani mych rodicu. S nimi to mam davno vyresene a detaily si, kdyz dovolis, necham pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
2.4.24 12:20
@JenedaLinda píše: Více

Ale to je úplně v pohodě, o to vůbec nejde. To se nemáš k čemu přiznávat, to je tvá věc. Tady šlo celou dobu úplně o něco jiného, to je jedno už, kdo pochopil, pochopil, kdo pochopit nechce nepochopil. Vůbec nešlo o to, že se nějaká tradice musí každému líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová