Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír píše:
Tak to neříkám, ale určitě mají (tedy většina z nich) pořád aspoň naději, že si jednou někoho najdou a tu rodinu si založí - já tuhle šanci nemám, mám jen samotu a docela prázdný život, a i když se budu snažit sebevíc, stejně se to nikdy nezmění…
Tak si na tu samotu zvykej a tady neotravuj.
@Kraťomír píše:
Tak to neříkám, ale určitě mají (tedy většina z nich) pořád aspoň naději, že si jednou někoho najdou a tu rodinu si založí - já tuhle šanci nemám, mám jen samotu a docela prázdný život, a i když se budu snažit sebevíc, stejně se to nikdy nezmění…
A nemyslíš, že máš ten prázdný život jen proto, že se s nikým nesneseš? ![]()
@anoli30 píše:
Tak přemýšlím jestli on toho mrzáka ze sebe nedělá jen kvůli tomu, aby mohl všude zaparkovat. No určitě má tu kartičku pro postižený.![]()
![]()
Jo tákhle to jeeee
![]()
jen jestli na to bere i důchod ![]()
@pannacotta píše:
Jo tákhle to jeeee![]()
![]()
jen jestli na to bere i důchod
S jeho těžkým postižením si určitě už o něj zažádal.
![]()
Kraťomír píše:
Tak se nediv, že z tebe máme prdel, když píšeš takový bláboly jak jsi napsal teď.
@anoli30 píše:
S jeho těžkým postižením si určitě už o něj zažádal.![]()
![]()
No předpokládám že dostane celý, žádní poloviční ![]()
@anoli30 píše:
A nemyslíš, že máš ten prázdný život jen proto, že se s nikým nesneseš?
Já se náhodou snesu s každým, můj problém je čistě tělesný…
Jenom kvůli tomu to nikdy z žádnou dívkou nepokročí dál.
@Kraťomír píše:
Já se náhodou snesu s každým, můj problém je čistě tělesný…Jenom kvůli tomu to nikdy z žádnou dívkou nepokročí dál.
@Kraťomír píše:
Já se náhodou snesu s každým, můj problém je čistě tělesný…Jenom kvůli tomu to nikdy z žádnou dívkou nepokročí dál.
Ty vole, to tě musí bavit tohle ![]()
@pannacotta píše:
No předpokládám že dostane celý, žádní poloviční
Tak to je jasný.
![]()
pannacotta píše:
No předpokládám že dostane celý, žádní poloviční
Já předpokládám, že ho má o jeden cetimetr většího než je délka na kterou se dávají invalidní důchody.
![]()
@Heineken píše:
Já předpokládám, že ho má o jeden cetimetr většího než je délka na kterou se dávají invalidní důchody.![]()
![]()
@Heineken
To je výborná zpráva pro relativně velké procento mužů. Rychle pro důchody, pánové. Já tam půjdu udělat statistiku.
@pannacotta píše:
Ty vole, to tě musí bavit tohle
Tebe by to bavilo? Žít navěky v samotě? Asi moc ne…
@Kraťomír píše:
Tebe by to bavilo? Žít navěky v samotě? Asi moc ne…
nepochopil si mě, já se ptám jestli tě baví psát pořád to samé dokola ![]()
@pannacotta píše:
nepochopil si mě, já se ptám jestli tě baví psát pořád to samé dokola
On tě pochopil, ale jeho hrozně baví si vybírat pouze věty, která se mu hodí.