Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sexyfraga píše: @Kraťomír
toto je mikropenis https://www.facebook.com/photo.php?…
No prosím
A živý se zrovna svlékáním
![]()
@anoli30 je to porucha a oravdu to je mikropenis, ale 13cm rozhodně mikropenis není. Je sice pod průměrem, ale záse žádná hrůza.
@sexyfraga
Oprava! V rámci průměru. A teď už tady chybí jen registrovaný „fle“, aby mě zase začal poučovat.
@sexyfraga píše: @Kraťomír
toto je mikropenis https://www.facebook.com/photo.php?…
Toto je hlavně zmenšené ve fotošopu, ten chlap ho má jinak v reálu určitě o hodně většího jak já, jinak by nedělal striptéra… Prostě upravená fotka.
@anoli30 píše:
Ale já se nesměju, tak posílej.
Sem ten odkaz dávat nebudu a to ze dvou důvodů - admini by ho smazali a já bych nad tím neměl kontrolu, takže to pak může klidně roky kolovat po netu pro zasmání. Maximálně bych ti ho poslal přes SZ a nebo na nějaký tvůj jiný kontakt, veřejně sem žádné své fotky vážně dávat nehodlám.
@Kraťomír píše:
Toto je hlavně zmenšené ve fotošopu, ten chlap ho má jinak v reálu určitě o hodně většího jak já, jinak by nedělal striptéra… Prostě upravená fotka.
Ježíš mária ty si…
nebudu si kazit reputaci sprostýma slovama kvůli tobě ![]()
@Kraťomír píše:
Sem ten odkaz dávat nebudu a to ze dvou důvodů - admini by ho smazali a já bych nad tím neměl kontrolu, takže to pak může klidně roky kolovat po netu pro zasmání. Maximálně bych ti ho poslal přes SZ a nebo na nějaký tvůj jiný kontakt, veřejně sem žádné své fotky vážně dávat nehodlám.
Tak se zaregistruj a pošli mi SZ.
@anoli30 píše:
Tak se zaregistruj a pošli mi SZ.
Dost práce s tím, nehledě na to, že pak už nebudu moct psát anonymně…
A k čemu ti to vůbec bude, to chceš fakt čistě jen pro pobavení?
@Kraťomír píše:
Dost práce s tím, nehledě na to, že pak už nebudu moct psát anonymně…A k čemu ti to vůbec bude, to chceš fakt čistě jen pro pobavení?
Já se teda moc nebavím.
Ale kdybych ti řekla pravdu proč bych ho chtěla vidět tak bys mi stejně nevěřil, tak má cenu něco říkat? ![]()
@anoli30 píše:
Já se teda moc nebavím.
Ale kdybych ti řekla pravdu proč bych ho chtěla vidět tak bys mi stejně nevěřil, tak má cenu něco říkat?
Má to cenu, když mi řekneš tu pravdu, tak ti tu fotku pak možná i pošlu…
@Kraťomír píše:
Dost práce s tím, nehledě na to, že pak už nebudu moct psát anonymně…A k čemu ti to vůbec bude, to chceš fakt čistě jen pro pobavení?
Jako anonym funguješ i při registraci, pokud si necháš tenhle nnick, konec konců tě nikdo nezná osobně takže anonymita 100% zaručena ![]()
@Kraťomír píše:
Má to cenu, když mi řekneš tu pravdu, tak ti tu fotku pak možná i pošlu…
Ale já to nechci psát veřejně.
@pannacotta píše:
Jako anonym funguješ i při registraci, pokud si necháš tenhle nnick, konec konců tě nikdo nezná osobně takže anonymita 100% zaručena
Přesně tak. ![]()