Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kraťomír
8.5.13 19:49
@pannacotta píše:
Jako anonym funguješ i při registraci, pokud si necháš tenhle nnick, konec konců tě nikdo nezná osobně takže anonymita 100% zaručena :kytka:

To jo, ale pak už se tu nejspíš nikdy přihlašovat nebudu a bez přihlášení už nebudu moci psát pod tímto nickem…

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír
8.5.13 19:50
@anoli30 píše:
Ale já to nechci psát veřejně.

Dobře, tak já to zvážím, budeš tu ještě později večer?

• Citovat
  • Upravit
23864
8.5.13 19:52
@Kraťomír píše:
Dobře, tak já to zvážím, budeš tu ještě později večer?

Jo budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír
8.5.13 19:53
@anoli30 píše:
Jo budu.

Tak jo, jdu si zaposilovat a pak to možná zkusím, i když vážně netuším, k čemu ti to bude…

• Citovat
  • Upravit
24603
8.5.13 20:22
@Kraťomír píše:
To jo, ale pak už se tu nejspíš nikdy přihlašovat nebudu a bez přihlášení už nebudu moci psát pod tímto nickem…

Prd velebnosti, možeš fungovat pod tímto nickem i jako nepřihlašený :kytka: akorát třeba přidáš nepřihlašený kraťomír :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír
8.5.13 20:25
@pannacotta píše:
Prd velebnosti, možeš fungovat pod tímto nickem i jako nepřihlašený :kytka: akorát třeba přidáš nepřihlašený kraťomír :kytka:

Tak to je geniální rada! :D

• Citovat
  • Upravit
24603
8.5.13 20:38
@Kraťomír píše:
Tak to je geniální rada! :D

Ale fakt jako, já když se nepřihlásím tam na emimi můžu fungovat normálně akorát zadáš nějaký nick :mrgreen: to si nevymýšlam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
8.5.13 20:58
@Pierko_ píše: @ :mrgreen: Vesmila a KraatoDal som vam zahrat do radia. - Nedvedi: Jako ptaci : :lol: :potlesk: mrgreen:
ježiš ty jsi hodný :hug: :hug: :hug:
@pannacotta píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já věděla, že vás tady potěším :*
@Kraťomír píše:
Já jsem ze západu Čech, je mi 27 let a tančit neumím, ale baví mě hraní, takže bych rád dívku či ženu, která umí zpívat - samozřejmě stačí jen doma a pro radost… Sdílení společných zálib a koníčků je pro hodně mě důležité, protože vzhledem k tomu, že nikdy nebudu schopen milostných radovánek ani jiných s tím spojených partnerských povinností, bychom na ně měli nejspíš hodně času… :)@pannacotta
Ty se asi nedokážeš moc dobře vžívat do pocitů druhých, že? :?:

já ti něco povím, s třemi dětmi budeš tak zaneprázdněn, že je v tuto chvíli docela irelevantní zda umíš tančit nebo já zpívat. Jo pro radost a doma si zazpívám ale do doremi bych nešla. A večer až děti usnou budeš tak mrtvý, že by tě stejně chuť na milostné radovánky přešla… a neboj nějaký společný koníček najdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
8.5.13 20:59

A jinak jste mě pěkně nas**** člověk si odskočí na nákupy a vy nakecáte 20 stránek jste normální :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
8.5.13 21:01
@Heineken píše:
Jasně, všechny ženské jsou dračice a jak nemá chlap v kalhotech štangli gothaje, tak není láska. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tedy to mě dostalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
8.5.13 21:05

No super a teď tu jako budu sama jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9738
8.5.13 21:05

@Vesmilka
Nebojte, já tady jsem taky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 21:11
@Vesmilka píše:
A jinak jste mě pěkně nas**** člověk si odskočí na nákupy a vy nakecáte 20 stránek jste normální :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 21:12
@Vesmilka píše:
No super a teď tu jako budu sama jo :roll:

hele, kdo pozdě chodí, sám sobě škodí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit