Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě nevadilo, ale ta chlouba (co tím asi myslíte?
) je lepší.
@Doctus píše:
Určitě nevadilo, ale ta chlouba (co tím asi myslíte?) je lepší.
Já jsem taky radši pro ty chlouby.
![]()
@Doctus píše:
Určitě nevadilo, ale ta chlouba (co tím asi myslíte?) je lepší.
já nejdřív chtěla napsat určité centimetry, ael já už se bojím aby to někoho neurazilo tak raději chloubu…
![]()
Kraťomíre, kde jste, je sháňka po chloubách. Pojďte, nebo si utrhnete ostudu (nebo Vám utrhnou Vaši chloubu).
Jsem povrchni, ale rozesla jsem se s klukem co ho mel vylozene malyho. Nejak me proste nevzrusoval pohled na prdolu.
@Doctus píše:
Kraťomíre, kde jste, je sháňka po chloubách. Pojďte, nebo si utrhnete ostudu (nebo Vám utrhnou Vaši chloubu).
nezlob ho nebo budeš mít co dělat se mnou
… víš že ho chci pro svoje děti… ![]()
@Vesmilka
Oh, sorry, drahunko. Snad byste nechtěla boj? Mým plasmovým štítem nepronikne žádná zbraň. ![]()
Příspěvek upraven 08.05.13 v 22:23
@balestra
Každému se líbí něco jiného, jen jestli Vy jste byla taky úplně supr-čupr. Možná jste ho nevzrušovala dostatečně na plnou erekci.
Příspěvek upraven 08.05.13 v 22:24
@Doctus píše:žádná zbraň....... hezky boj beze zbraní...... a možná bych se nechala i porazit.....pokud by to stálo za to
@Vesmilka
Oh, sorry, drahunko. Snad byste nechtěla boj? Mým plasmovým štítem nepronikne žádná zbraň.Příspěvek upraven 08.05.13 v 22:23
@anoli30 píše:
Ježišimarjá ještě se to tady popere.![]()
![]()
neboj drahá jen do první kapky krve… ![]()
@Vesmilka
Co by stálo za to? Mně už stojí teď (rozum).
Příspěvek upraven 08.05.13 v 22:28
Waau jsem se chtěla přidat do disk. ale koukám je to tu nějaké divoké.. a co že se tu přesně řeší? ![]()