Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vesmilka … no ja sa tu už v tom stráácam
a prestávam sa v tématike malý penis, velký penis radšej vŕtať už…bo si začínam pripadať jak nejaký gay čo sa dookola dohoaduje s Doctusom, že čo je malý penis a čo nie a ako hlboké sú vagíny cirka presne približne ![]()
No a s tým psychopatom kt. sa negatívne porovnáva s vozíčkarmi vám držím palce, kiež by ste ho dalo do laty ![]()
@Pierko_ píše:
@Vesmilka … no ja sa tu už v tom stráácama prestávam sa v tématike malý penis, velký penis radšej vŕtať už…bo si začínam pripadať jak nejaký gay čo sa dookola dohoaduje s Doctusom, že čo je malý penis a čo nie a ako hlboké sú vagíny cirka presne približne
No a s tým psychopatom kt. sa negatívne porovnáva s vozíčkarmi vám držím palce, kiež by ste ho dalo do laty
takže se s nama loučíš?
![]()
@Pierko_ píše:
@Vesmilka … no ja sa tu už v tom stráácama prestávam sa v tématike malý penis, velký penis radšej vŕtať už…bo si začínam pripadať jak nejaký gay čo sa dookola dohoaduje s Doctusom, že čo je malý penis a čo nie a ako hlboké sú vagíny cirka presne približne
No a s tým psychopatom kt. sa negatívne porovnáva s vozíčkarmi vám držím palce, kiež by ste ho dalo do laty
neodcházej… nesmíš si to tak brát
kdybys tady četl víc diskuzí tak bys občas koukal, co je tu za individua
ale mě to udržuje zdravý rozum jinak by na MD už dávno zcvokla
![]()
@pannacotta píše:
takže se s nama loučíš?![]()
![]()
![]()
to je škoda že? tak dobře se to tu rozjelo ![]()
@pannacotta píše:
takže se s nama loučíš?![]()
![]()
![]()
Nelúčim…iba mi už z toho začalo zahrabávať
. A vôbec netuším čo by som ešte vedel k danej tématike pridať
.
Ako som už písal pár dní do zadu, škoda že sa neozval po čase zadavateľ, by ma zaujímalo k čomu dospel
.
@Pierko_ myslím, že ho chápu, že se už neozval… potom co se tu dozvěděl, je asi rád, že má to co má
a přestal to řešit… a nebo sedí u Chocholouška
![]()
@pannacotta píše:![]()
![]()
![]()
tak třeba zůstane když budem smoklit víc
jenže mě nenapadá nic užitečného… asi půjdu pracovat…
![]()
@Vesmilka píše:
@Pierko_ myslím, že ho chápu, že se už neozval… potom co se tu dozvěděl, je asi rád, že má to co má![]()
a přestal to řešit… a nebo sedí u Chocholouška
![]()
a kdo že to?
@pannacotta píše:
a kdo že to?
taky jsem se musela podívat kdo je zakladatel
![]()
@Vesmilka píše:
taky jsem se musela podívat kdo je zakladatel![]()
JO tak ten se ptal před více než rokem tak už ani myslím neví co to je emimi ![]()
@Hanny25 píše:
Pekna diskuze uz jsem se dlouho tak nezasmalaKratomir opravdu vali
Za sebe pisu muj pritel ma prumer cca 14 -15 cm a naprosto mi vyhovuje
Prumer slusnej. A co delka?
![]()