Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
9.5.13 10:02
@Vesmilka píše:
to není vtipné :lol:

omlouvám se :( :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
9.5.13 10:05
@pannacotta píše:
omlouvám se :( :oops: :zed:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.5.13 10:48

@Vesmilka … no ja sa tu už v tom stráácam :nevim: a prestávam sa v tématike malý penis, velký penis radšej vŕtať už…bo si začínam pripadať jak nejaký gay čo sa dookola dohoaduje s Doctusom, že čo je malý penis a čo nie a ako hlboké sú vagíny cirka presne približne :dance:

No a s tým psychopatom kt. sa negatívne porovnáva s vozíčkarmi vám držím palce, kiež by ste ho dalo do laty :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 11:17
@Pierko_ píše:
@Vesmilka … no ja sa tu už v tom stráácam :nevim: a prestávam sa v tématike malý penis, velký penis radšej vŕtať už…bo si začínam pripadať jak nejaký gay čo sa dookola dohoaduje s Doctusom, že čo je malý penis a čo nie a ako hlboké sú vagíny cirka presne približne :dance:No a s tým psychopatom kt. sa negatívne porovnáva s vozíčkarmi vám držím palce, kiež by ste ho dalo do laty :potlesk:

takže se s nama loučíš? :lol: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
9.5.13 11:27
@Pierko_ píše:
@Vesmilka … no ja sa tu už v tom stráácam :nevim: a prestávam sa v tématike malý penis, velký penis radšej vŕtať už…bo si začínam pripadať jak nejaký gay čo sa dookola dohoaduje s Doctusom, že čo je malý penis a čo nie a ako hlboké sú vagíny cirka presne približne :dance:No a s tým psychopatom kt. sa negatívne porovnáva s vozíčkarmi vám držím palce, kiež by ste ho dalo do laty :potlesk:

neodcházej… nesmíš si to tak brát :hug: :hug: :hug: kdybys tady četl víc diskuzí tak bys občas koukal, co je tu za individua :mrgreen: :mrgreen: ale mě to udržuje zdravý rozum jinak by na MD už dávno zcvokla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
9.5.13 11:27
@pannacotta píše:

to je škoda že? tak dobře se to tu rozjelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 11:36
@Vesmilka píše:
to je škoda že? tak dobře se to tu rozjelo :D
:lol: :pankac: :pankac: :pankac: tak třeba zůstane když budem smoklit víc :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.5.13 11:37
@pannacotta píše:

Nelúčim…iba mi už z toho začalo zahrabávať :mrgreen: :mrgreen:. A vôbec netuším čo by som ešte vedel k danej tématike pridať :nevim:.

Ako som už písal pár dní do zadu, škoda že sa neozval po čase zadavateľ, by ma zaujímalo k čomu dospel :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
9.5.13 11:49

@Pierko_ myslím, že ho chápu, že se už neozval… potom co se tu dozvěděl, je asi rád, že má to co má :lol: :lol: a přestal to řešit… a nebo sedí u Chocholouška :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
9.5.13 11:50
@pannacotta píše: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: tak třeba zůstane když budem smoklit víc :lol:

jenže mě nenapadá nic užitečného… asi půjdu pracovat… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 11:56
@Vesmilka píše:
@Pierko_ myslím, že ho chápu, že se už neozval… potom co se tu dozvěděl, je asi rád, že má to co má :lol: :lol: a přestal to řešit… a nebo sedí u Chocholouška :mrgreen: :mrgreen:

a kdo že to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.5.13 12:26
@pannacotta píše:
a kdo že to?

zakladatel :)

Kráťa to tady vzdal? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
9.5.13 12:35
@pannacotta píše:
a kdo že to?

taky jsem se musela podívat kdo je zakladatel :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 12:49
@Vesmilka píše:
taky jsem se musela podívat kdo je zakladatel :mrgreen: :mrgreen:

JO tak ten se ptal před více než rokem tak už ani myslím neví co to je emimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.13 13:07
@Hanny25 píše:
Pekna diskuze uz jsem se dlouho tak nezasmala :mrgreen: Kratomir opravdu vali :mrgreen:Za sebe pisu muj pritel ma prumer cca 14 -15 cm a naprosto mi vyhovuje :)

Prumer slusnej. A co delka?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí