Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@pannacotta
To já ze zdvořilosti, abyste se neurazili. Pokud chcete / chceš, mohu Vám / Ti i tykat.
no určitě ![]()
@pannacotta píše:
@anoli30 tak co, kraťas už poslal foto,?
Nevím, na co jste zvyklá vy, ale já svoje sliby plním!
@Kraťomír píše:
Nevím, na co jste zvyklá vy, ale já svoje sliby plním!
no tak jsem se ptala né?? Co se hned chytáš ![]()
@Kraťomír heleďte kluci tykejte nám, já si pak připadám jak stará bába… a to rozhodně nejsem ![]()
@anoli30
Já ti bohužel můžu poslat jen jednu zprávu za hodinu, takže odpověď ti přijde až někdy ve 22:45 - prý je to ochrana proti spamu…
@Kraťomír píše:
@anoli30
Já ti bohužel můžu poslat jen jednu zprávu za hodinu, takže odpověď ti přijde až někdy ve 22:45 - prý je to ochrana proti spamu…
Já jsem si to myslela.
Ale někde jsem slyšela, že čím víc máš příspěvků tak tě to pak už pustí, ale nevím jestli to je pravda.
@Doctus a co dělá dneska tvoje hvězda ani ses nám nepochlubil?
![]()
@anoli30
Tak moje hvězda září, až to všechny oslňuje. Proto nosím sluneční brýle i v noci. Přeji dobrou noc, i hvězda musí spát.
@Doctus píše:
@anoli30
Tak moje hvězda září, až to všechny oslňuje. Proto nosím sluneční brýle i v noci. Přeji dobrou noc, i hvězda musí spát.
Tak to ušetříš hodně za elektriku, že? ![]()
Tak dobrou, ikdyž dneska nějak brzy. ![]()
@Doctus píše:
@anoli30
a proč ty nosíš sluneční brýle… to se na tu svoji hvězdu nemůžeš vynadívat?
@Kraťomír píše:tak vy takhle soukromničíte, vy jste
@anoli30
@anoli30 píše:
Já jsem si to myslela.
Ale někde jsem slyšela, že čím víc máš příspěvků tak tě to pak už pustí, ale nevím jestli to je pravda.
tak ty jsi mi takhle nevěrná? co kdyby jsi napsala mě
![]()
@Vesmilka píše:
Přeji všem krásné slunečné ráno… koukám, že jste toho moc nenakecalitak ty jsi mi takhle nevěrná? co kdyby jsi napsala mě![]()
![]()
Dobré ránko, jsem neušila, že po mě tak toužíš.
![]()