Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2609
9.5.13 13:17
@Starej Pardal píše:
Prumer slusnej. A co delka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: hehe, ale chvilku mi to trvalo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
9.5.13 13:23
@Starej Pardal píše:
Prumer slusnej. A co delka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak to byla trefa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.5.13 13:48
@Vesmilka píše:
tak to byla trefa :mrgreen: :mrgreen:

to každopádně :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
9.5.13 14:24
@Pierko_ píše:
Nelúčim…iba mi už z toho začalo zahrabávať :mrgreen: :mrgreen:. A vôbec netuším čo by som ešte vedel k danej tématike pridať :nevim:.Ako som už písal pár dní do zadu, škoda že sa neozval po čase zadavateľ, by ma zaujímalo k čomu dospel :D :D.

Tak nám sem přidej taky fotku své chlouby a zas bude o čem kecat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.5.13 14:46
@anoli30 píše:
Tak nám sem přidej taky fotku své chlouby a zas bude o čem kecat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-O :-O jaaa? Prečo jaa? :roll: :roll:
:) :)

Ako som už bez rozpakov písal pár krát a naznačoval…ja sa nemám čím chloubit…hold keď sa rozhodovalo o ftákoch, tak som si šlapol do špatnej rady asi :D. A nikdy som to už potom nedohnal :nevim:… škoda, možno nabudúce…najbližšie asi v ďalšom živote :lol: :mrgreen: :lol:

Potvorky jedny…tak ešte proti mne to obrátia, že ja mám posielať fotky :cert:. Si dajte amateri.cz či jak je to… tam máte tony fotiek od rôznych ftáčikov po rôzne konské homoklády :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
9.5.13 14:47

@Pierko_
No co, já jsem fotku poslal. Jen z toho všichni oslepli… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.5.13 14:50
@Vesmilka píše:
@Pierko_ myslím, že ho chápu, že se už neozval… potom co se tu dozvěděl, je asi rád, že má to co má :lol: :lol: a přestal to řešit… a nebo sedí u Chocholouška :mrgreen: :mrgreen:

njn, otvorili ste mu tu oči, zachránili život…tak takto posmelený to už možno obeháva hlava nehlava od Krkonoš po Šumavu a naháňa stratené roky :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.5.13 15:02

@Doctus Myslíš tú žltú hviezdu asi…jj som to tu z rýchlika prelistoval, včerajšiu diskusiu vašu, a klala mi tam oči dáka hviezda.

Btw…zaujímal by ma tvoj názor na naťahovanie pindikov :D :D. Nikdy som to neskúšal, a vlastne ani nemal extra potrebu, motiváciu, aby som takú šialenosť vopred odsúdenú na neúspech robil…ale AJ NAPRIEK TOMU - pár krát mi to už vŕtalo v hlave, či je predsaj len nie je možné dosiahnuť nejaké navýšenie veľkostti - dĺžky týmto spôsobom. Lebo čo som sa tématike z pozície pedantného pozorovateľa kedysi dávno venoval…tak mi to samozrejme vyšlo ako totálna kravina, a nepresvedčili ma ani zahraničné fóra, vyslovene orientované na túto tématiku, kde borci akože zaznamenávali úžasné výsledky. Samozrejme mi bolo jasné, že to sú triky na zúfalých chudákov.

Takže otázka ak dovolíš, aby tu ženským teda neskapal pes :D :D - z anatomického hladiska :lol: :lol:…okrem závažného ublížšnia si, je možné aby došlo vyvíjaním trakcie na penis k jeho trvalému natiahnutiu a tým pádom predĺženiu :nevim: :nevim:? Napríklad tými všelijakými naťahovačmi, jak by zo stredoveku niekde na škripci v mučiarni :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
9.5.13 15:13

@Pierko_
Penis dospělého muže nelze prodloužit žádnou metodou, kterou lidská rasa ovládá. Používání „natahovačů“ (Andropenis, PenisExtender a další hlouposti) je jen vytahování peněz, nikoliv penisů. Ani velká dávka růstového hormonu by penis nedokázala prodloužit (u akromegalie pacientům nevyroste penis, nýbrž prsty, ruce, nos, uši, ale úd ne, hrozné :mrgreen: ). Soustavným tahem (prý se má užívat min. 7 hodin denně) může dojít k poškození kaveren v topořivých tělíscích. Cévy (a. profunda penis – viscerální větev a. iliaca interna z jejího ventrálního kmene) ovšem nezmohutní a ty jsou pro erekci klíčové. Proto pacienti s diabetem mají dříve erektilní dysfunkci, neboť chronické komplikace DM jsou mikro- a následně makroangiopatie. To bychom mohli aplikovat i na údy veterinárních rozměrů, které nedosáhnou (v určitém věku) takové rigidity jako údy normální. Při užívání natahovačů si někteří muži stěžovali na zaškrcení žaludu, z čehož vyplývá riziko hypoxie, ischemie až následné nekrózy, která může (v nejčernějších snech) vyústit až v totální penektomii. Takže asi tak. Prodlužovače nepomohou, je to spíš hazard se zdravím (a stejně to muži nevydrží nosit několik měsíců). „Za velkou louží“ momentálně frčí trend „rozšiřování“ penisu pomocí vlastního tuku, problém je, že je to dočasné, za určitý časový úsek i tento tuk podlehne spontánní fyziologické lipolýze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.5.13 15:17

@Doctus Super že si to poňal komplexne a rovno vymenoval aj potencionálne ďalšie metódy, ktoré nefugujú z uvedených dôvodov :D

Čo sa týka ludského tela, anatómie a pod…si „iba“ samouk, alebo máš v pláne niečo viac?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
9.5.13 15:18

@Pierko_
Studuji medicínu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.5.13 15:24

Njn, tak nech sa ti štúdium podarí…a čím budeš, urológom a zahraňovať psychyku kratimírom? :D

O HGH som čítal kedysi, aj v súvislosti so steroidmi a navrátením semeníkov do pôvodonej veľkosti (ešte sa tam myslím snažia borci používať nejaký estrogńový hormonálny prípravok, zabudol som, od kulturistu mám hodne Ďaleko :D ), akromegáliou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
9.5.13 15:25

@Pierko_ ty to stále nechápeš my nechceme jen tak nějakou chloubu… my chceme tu vaší… jo hoši když jste sem jednou strčili ty své zvědavé ornitologické chlouby, tak nemůžete čekat, že je nebudeme chtít vidět… :think: :think: jo kdyby tady byli samé lesby, tak by jim ti vaši skřivani byli ukradení… :D

@Doctus píše:
@Pierko_
No co, já jsem fotku poslal. Jen z toho všichni oslepli… :mrgreen:
kecale stále vidím, stále vidím..... takže něco dalšího pošli…
@Pierko_ píše:
njn, otvorili ste mu tu oči, zachránili život…tak takto posmelený to už možno obeháva hlava nehlava od Krkonoš po Šumavu a naháňa stratené roky :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:.
jo kdoví jestli neběhá po Tatrách :think: :think:
@Pierko_ píše:
@Doctus Myslíš tú žltú hviezdu asi…jj som to tu z rýchlika prelistoval, včerajšiu diskusiu vašu, a klala mi tam oči dáka hviezda.

Btw…zaujímal by ma tvoj názor na naťahovanie pindikov :D :D. Nikdy som to neskúšal, a vlastne ani nemal extra potrebu, motiváciu, aby som takú šialenosť vopred odsúdenú na neúspech robil…ale AJ NAPRIEK TOMU - pár krát mi to už vŕtalo v hlave, či je predsaj len nie je možné dosiahnuť nejaké navýšenie veľkostti - dĺžky týmto spôsobom. Lebo čo som sa tématike z pozície pedantného pozorovateľa kedysi dávno venoval…tak mi to samozrejme vyšlo ako totálna kravina, a nepresvedčili ma ani zahraničné fóra, vyslovene orientované na túto tématiku, kde borci akože zaznamenávali úžasné výsledky. Samozrejme mi bolo jasné, že to sú triky na zúfalých chudákov.

Takže otázka ak dovolíš, aby tu ženským teda neskapal pes :D :D - z anatomického hladiska :lol: :lol:…okrem závažného ublížšnia si, je možné aby došlo vyvíjaním trakcie na penis k jeho trvalému natiahnutiu a tým pádom predĺženiu :nevim: :nevim:? Napríklad tými všelijakými naťahovačmi, jak by zo stredoveku niekde na škripci v mučiarni :D.

no to snad ne, to natahování chci vidět… takže až do toho s Doctusem půjdete, chci podrobnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.5.13 15:27

@Vesmilka Po tatrách :D :lol: :D :D :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
9.5.13 15:29
@Doctus píše:
@Pierko_
Penis dospělého muže nelze prodloužit žádnou metodou, kterou lidská rasa ovládá. Používání „natahovačů“ (Andropenis, PenisExtender a další hlouposti) je jen vytahování peněz, nikoliv penisů. Ani velká dávka růstového hormonu by penis nedokázala prodloužit (u akromegalie pacientům nevyroste penis, nýbrž prsty, ruce, nos, uši, ale úd ne, hrozné :mrgreen: ). Soustavným tahem (prý se má užívat min. 7 hodin denně) může dojít k poškození kaveren v topořivých tělíscích. Cévy (a. profunda penis – viscerální větev a. iliaca interna z jejího ventrálního kmene) ovšem nezmohutní a ty jsou pro erekci klíčové. Proto pacienti s diabetem mají dříve erektilní dysfunkci, neboť chronické komplikace DM jsou mikro- a následně makroangiopatie. To bychom mohli aplikovat i na údy veterinárních rozměrů, které nedosáhnou (v určitém věku) takové rigidity jako údy normální. Při užívání natahovačů si někteří muži stěžovali na zaškrcení žaludu, z čehož vyplývá riziko hypoxie, ischemie až následné nekrózy, která může (v nejčernějších snech) vyústit až v totální penektomii. Takže asi tak. Prodlužovače nepomohou, je to spíš hazard se zdravím (a stejně to muži nevydrží nosit několik měsíců). „Za velkou louží“ momentálně frčí trend „rozšiřování“ penisu pomocí vlastního tuku, problém je, že je to dočasné, za určitý časový úsek i tento tuk podlehne spontánní fyziologické lipolýze.

až do teď jsem si myslela, že oplývám normální inteligencí… ale teď se nad sebou musím zamyslet :think: :think: z tohohle nejen nejsem moudrá z toho jsem blbá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí