Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
9.5.13 16:22
@Pierko_ píše:
Njn, tak nech sa ti štúdium podarí…a čím budeš, urológom a zahraňovať psychyku kratimírom? :D
O HGH som čítal kedysi, aj v súvislosti so steroidmi a navrátením semeníkov do pôvodonej veľkosti (ešte sa tam myslím snažia borci používať nejaký estrogńový hormonálny prípravok, zabudol som, od kulturistu mám hodne Ďaleko :D ), akromegáliou…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 16:25
@Doctus píše:
@Pierko_
Děkuji za podporu. :hug: Urolog asi ne, já bych ty Kraťomíry musel asi zabít, kdyby tam tak fňukali. Užívání (anabolických) steroidů nejenže působí negativně na varlata (která se mohou za určitých okolností opět navrátit ze zmenšené podoby – cca 2 cm do normální velikosti – cca 4 cm), ale může indukovat nádorové bujení v nadlevině (adrenální hyperplázie, následná prekanceróza a nádor). S touto dg. se setkáváme i u špatně diagnostikové předčasné puberty (pubertas praecox, PP), neboť PP musí být spojena se zvětšením gonád, pokud tomu tak není, je velké podezření na tumor nadledviny, což není dobrá prognostická známka.Příspěvek upraven 09.05.13 v 15:30

a co budeš až vystuduješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 16:25
@Doctus píše:
@Vesmilka
I ty sadistko. Ještě by nám ty naše chlouby zčernaly a odpadly. :mrgreen:
P. S. Pokud by se Vám zdál můj výklad dané problematiky ne dost odborný, mohu přitvrdit. Napsal jsem to tak hovorově, pro veřejnost.

napsal si to tak „hovorově“ že já stejně prd pochopila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
9.5.13 16:26

@pannacotta
To se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 16:27
@Pierko_ píše:
Btw…chudák emimino…úplne sa to zvrháva mimo charakter tohoto webu…a to neviem či je zrovna vítané a žiadané… :pankac: :pankac:

tak ale téma se stále dodržuje neé? :mrgreen: sice momentálně velice odborně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 16:28
@Doctus píše:
Kde jsou dámy, aby nás obšťastnily svou přítomností…

Dámy se postarali o to aby jste se vy dva skamarádili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 16:30
@JedenTypan píše:
Me je teda toho Krati docela lito, jestli si z nas nedela prdel. Treba typek z clanku http://pardubice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
Zabije dite, jde sedet, pak si snadno najde holku. A Krata je treba slusnej clovek a nic. :mrgreen: Zensky jsou proste jak zviratka, musite proste vedet, jak na ne. :mrgreen: A byt nesebevedomej, pochybovat a myslet o sobe jak Krata to je vylozene odpuzovac na zeny. :mrgreen:
Šmejd :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 16:30
@Doctus píše:
@pannacotta
To se uvidí…

Co se uvidí??? Čím budeš až se vyučíš?? A kolik let ti ještě chybí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
9.5.13 16:31

@pannacotta
Ten překlep (dámy se postaralI) jakože nevidím. Až mi z toho zůstal stát (rozum, samozřejmě). A až dostuduji (vyučený je např. kuchař :) ), rád bych se věnoval těm nejmenším. To je však hudba budoucnosti, pár let mi ještě zbývá (promiňte, že trochu mlžím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.13 16:35
@Doctus píše:
@pannacotta …rád bych se věnoval těm nejmenším…

Žeby studovanej pedofil? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
9.5.13 16:36

@Starej Pardal
Ha ha ha, pardále. Na co jen nemyslíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 16:36
@Doctus píše:
@pannacotta
Ten překlep (dámy se postaralI) jakože nevidím. Až mi z toho zůstal stát (rozum, samozřejmě). A až dostuduji (vyučený je např. kuchař :) ), rád bych se věnoval těm nejmenším. To je však hudba budoucnosti, pár let mi ještě zbývá (promiňte, že trochu mlžím).

Já su asi blbec slepý ale já žádný překlep nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 16:37
@Starej Pardal píše: Žeby studovanej pedofil? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
9.5.13 16:37

Shoda podmětu s přísudkem, správně je to „Dámy se postaralY.“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.5.13 16:43
@Doctus píše:
Shoda podmětu s přísudkem, správně je to „Dámy se postaralY.“.

to říkám že su blbá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria