Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pierko_
Praderův orchidometr je poněkud zavádějící, hlavní pro pediatra jsou spíše ty menší „kuličky“, aby poznal, zda už puberta začala (to pozná i odhadem). 6cm varlata? Proč ne, ale kam s nimi?
Nemusí mít každý výbavu jako býk. 30 ml varle nemá skoro nikdo. Na velikosti nezáleží, když nemáte v šourku malé mandle, tak nic neřeště. Nebo přijdu já a vyšetřím Vás (kompletně).
Co vím, tak většina urologů má USG, který využije hlavně při vyšetření ledvin a prostaty (speciální rektální sonda, velice příjemné).
@Doctus Neříkám, že by se s tím mělo strašit nebo to považovat za jediný určující znak. Jen mě ta korelace (testosteronová) zaujala, tak zajímavosti posílám dál. ![]()
@Litta
Děkuji. Rád si tyto články přečtu, byť jsem již četl podobné.
Na sono varlat som uz bol…no neviem ci mi to zrovna prislo ako prijemne…ale tak nic co by bolelo a pod…proste sono.
Velke plne varlata su pre niektore zeny sexi…ale co je pre ich majitela dolezitejsie, je proste ten pocit samca, pocit sily, muznosti, telesny (nie iba psychologicky) pocit ze tam dole som plnych rozmerov. Nevraviac o prirodzenom pocite muzskeho sebavedomia, ked slipy, plavky a pod vyplnaju zdrave plne vajciska. Ked sa vedla takehoto jedinca postavi majitel 4 cm guliek…nuz…
.
@anoli30 @pannacotta holky kde jste když vás člověk potřebuje, kluci se rozvášnili a já už se v tom zase přestávám orientovat
jo a Pierko by chtěl vědět jak se vám líbí varlata
![]()
Příspěvek upraven 11.05.13 v 19:11
@Pierko_
U velkého šourku existuje velká pravděpodobnost, že prostová výraznost není způsobena velkou žlázou, nýbrž nahromaděním volné tekutiny v obalech varlete, tzv. hydrokélou. I normální (dle tebe malé, já tě asi zabiju
) varle může být v rámci plodnosti schopnější než nějaký větší příbuzný. Nervově labilní jedinci si dokonce do šourku aplikují fyziologický roztok (a to dokonce bez toho, že by věděli, že je to 0,9% roztok NaCl). Hlavní je funkčnost, navíc oceňuji uživatele „Arturus“, že se pochlubil velice pěknou mírou.
@Doctus píše:
@Pierko_
U velkého šourku existuje velká pravděpodobnost, že prostová výraznost není způsobena velkou žlázou, nýbrž nahromaděním volné tekutiny v obalech varlete, tzv. hydrokélou. I normální (dle tebe malé, já tě asi zabiju) varle může být v rámci plodnosti schopnější než nějaký větší příbuzný. Nervově labilní jedinci si dokonce do šourku aplikují fyziologický roztok (a to dokonce bez toho, že by věděli, že je to 0,9% roztok NaCl). Hlavní je funkčnost, navíc oceňuji uživatele „Arturus“, že se pochlubil velice pěknou mírou.
kluci vy si začínáte rozumět
![]()
Pumpovanie varlat, resp. surku roztokom je vazne dost humus. Ide vsak o uchylakov, ktory tak robia pre docasny efekt. Maximalny level pometenosti vramci tejto temy je vpichovanie silikonu, co uz je samozrejme efekt trvaly… okrem toho ze aj vysoko rizikovy a ty kkti co si to ribia si skor ci neskor koleduju o apmutaciu.
Mimochodom, jeden silkonovi psychopat je tu http://www.liveleak.com/view?… , mozno ste videli, ono sa totiz tomu par mesiacov dozadu aspon teda na slovenskom bulvarnom internete nedalo nevyhnut
.
Ja som vsak vravel o zdravych plnych vajciskach, kriste ziadne varioteky ani hydroteky ci jak sa to pise.
@Vesmilka píše::mr
@anoli30 @pannacotta holky kde jste když vás člověk potřebuje, kluci se rozvášnili a já už se v tom zase přestávám orientovat![]()
jo a Pierko by chtěl vědět jak se vám líbí varlata
![]()
Příspěvek upraven 11.05.13 v 19:11
No a mozno by si mohla ty zatial zodpovedat dotaznik ![]()
@Vesmilka píše:
kluci vy si začínáte rozumět![]()
Jj, neco tady vznika, prejme jim to ![]()
@Pierko_ píše: :mrty už jsi dokonce udělal dotazník no výborně sem s ním![]()
green:No a mozno by si mohla ty zatial zodpovedat dotaznik
@JedenTypan píše:
Jj, neco tady vznika, prejme jim to
ale já jsem ráda, že si kluci konečně rozumí
já jim to přeju ![]()
Tedy tady se to zvrhává chlapi si tu chválí penisy a varlata
![]()
@Vesmilka píše:
Tedy tady se to zvrhává chlapi si tu chválí penisy a varlata![]()
A ženské nepochválí ![]()