Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
11.5.13 11:53
@Vesmilka píše:
no a je to tu mrtvé

myslím už bylo vše řečeno, tady obživne zas až se tu objeví nějaký nováček s malým… egem? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
11.5.13 11:58
@pannacotta píše:
myslím už bylo vše řečeno, tady obživne zas až se tu objeví nějaký nováček s malým… egem? :lol:

Jen aby se to týkalo penisů a ne něčeho jiného ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
11.5.13 12:37

Třeba délky appendixu (4 - 40 cm). To by byla zajímavá diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
11.5.13 13:08
@pannacotta píše:
myslím už bylo vše řečeno, tady obživne zas až se tu objeví nějaký nováček s malým… egem? :lol:
:kytka: na malé ego nebo chloubu jsme odborníci… :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
11.5.13 13:10
@Doctus píše:

když ne všichni tu studujeme medinu a ne všichni toužíme vědět co všechno v těle či na těle máme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
11.5.13 13:10
@Doctus píše:

tedy 40 cm červa… božíčku to už je jak tasemnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.5.13 13:26

@Doctus A kdo má kterou polohu vůči caeku.
Já už jsem bohužel bez něj a o žádných kuriozitách mi neřekli, takže se nemohu zúčastnit. U penisů to také nešlo. Emimino není pro mě. :nevim: :,(

Tak ještě otázka pro pány - které varle máte větší a níž? Já mám doma neučebnicový případ a málem došlo k torzi, když se to dozvěděl. :| :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
11.5.13 14:55
@Litta píše:
@Doctus A kdo má kterou polohu vůči caeku.
Já už jsem bohužel bez něj a o žádných kuriozitách mi neřekli, takže se nemohu zúčastnit. U penisů to také nešlo. Emimino není pro mě. :nevim: :,(Tak ještě otázka pro pány - které varle máte větší a níž? Já mám doma neučebnicový případ a málem došlo k torzi, když se to dozvěděl. :| :hug:

tak já mám levé varle níž, no a když tady pan Doctus zmiňoval velikost, tak jsem to musel jít přeměřit :mrgreen:
A vyšlo mně předpisových 4,2 cm u obou dvou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.5.13 15:18

@Arturus Jak jsi to měřil? Myslím, že by Tě @Doctus měl instruovat, abys nepřipočítal něco navíc a hodnoty bylo možné porovnávat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
11.5.13 16:48

@Arturus
Máte výstavní varlata. :mrgreen: Velikost, jak má být.

Levé varle je uloženo ve skrotu poněkud níže, v případě, že by tomu bylo naopak, nic zlého se neděje, jen výjimka potvrzuje pravidlo. Na funkčnost to nemá vliv. Velikost obou gonád by měla být přibližně stejná (+/- 0,5 cm), větší rozměrová diference je pozvánkou k lékaři (čistě pro jistotu).

@Litta
V našich krajích má největší zastoupení (dle chirurgů a patologů) „positio pelvina appendicis“, další polohy (positio ileocaecalis, laterocaecalis, subcaecalis, praecaecalis) jsou méně časté (otázka do testu: Existuje positio pubica? Ne, je to chyták.). Raritní nález byl u 40cm červovitého přívěsku slepého střeva v positio subcaecalis, kdy sahal až do úrovně ledviny – byť ty jsou již retroperitoneálně (daný pacient neměl fyziologicky přirostlé colon ascendens a měl bohaté rozměrné výchlipky peritonea reccessus paracolici).

Velikost varlat může muž odhadnout i pohledem. Pokud nemá příznaky asexuality, patologie ve velikosti by neměla být přítomna (i když i asexuál může mít normální varlata). Pokud se však bez rozměru neobejdete, tak v domácích podmínkách, kde asi nemáte k dispozici ultrasonograf, si budete muset vystačit s klasickým pravítkem, které přiložite paralelně s dlouhou osou varlete. Pokud se bude Vaše ovoidní (nikoliv kulatá, v těle neznám strukturu, která je kulatá, dokonce ani oční koule, která to má v názvu, není striktně kulatá, předozadní rozměr a výška bulbu se liší o 1,5 mm) pohlavní žláza pohybovat mezi 4 - 4,5 cm (někdy i více – až k 5 cm), jste naprosto OK. Na horním pólu varlete můžete nahmatat hlavu nadvarlete, ta se do toho nepočítá, často však „uhne“, když varle hmatáte, mírně stranou. Hlavně ji neutrhněte, proboha!

Doufám, že jsem se moc nerozvášnil… :twisted:

Příspěvek upraven 11.05.13 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.5.13 16:52
@Litta píše:
@Arturus Jak jsi to měřil? Myslím, že by Tě @Doctus měl instruovat, abys nepřipočítal něco navíc a hodnoty bylo možné porovnávat. :nevim:

hh ti to nedalo a si musel premerat, co? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.5.13 16:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.5.13 17:00

No ja tu budem zasa za zleho… vystavne varle si na dlzku predstavujem urcite dlhsie, ako 4…5 a poviam aj rovno viac ako 6 centakov…

Vystavne plne silne varle proste ma kopirovat vrchne ovaly orchidometru…z mojho pohladu.

Damy…ako vmimate tematiku varlat? Potesi vas na pohlad alebo pri polohe od zadu ked to tam plieska o vas :))), ked tam ma chlap riadnu cementaren? Na to, ci vas to tesi, ked to kvantum leze von z nich, sa teraz nelytam :))).

Ide vyslovene o optiku, ci si to vsimatw, alebo je cam to plne fuk, hlavne nech je to podstatne vyhovujuce :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
11.5.13 17:04

Taková měření mají (možná?) sice něco do sebe, ale proč se rozrušovat v případě, že naměříte (např. omylem) pár cm pod normu? Jsou to ještě mladé studie na to, aby se s tím mohli pacienti strašit. Non-obstrukční azoospermie (0 spermií v ejakulátu) je velice vzácný nález, nikdo přesně nezná všechny okolonosti, za kterých vzniká. Pokud by muž však nalezl ve výsledku spermiogramu i tento výsledek, házet flintu do žita nemusí. Mikrochirurgické metody (TESE apod.) většinou naleznou ostrůvky spermiogeneze i v jinak „sterilních“ varlatech. Snížení kvality spermatu asi není důsledkem špatné anogenitální vzdálenosti, nýbrž multifaktoriálním problémem (stres, alkohol, kouření, saunování, nesestouplé varle v dětství, záněty varlat), už se dokonce tak nepřeceňuje vliv spodního prádla jako v minulosti. Pokud je spodní prádlo volné a nikde neškrtí, tak nezáleží na jeho typu. Už je pouze na nositeli, které si zvolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.5.13 17:05

@Doctus @Doctus Na meranie varlat netreba ziasen ultrasono, co je to za nezmysel…

Urolog, androlog na to pouziva orchidometer. Nic viac, nic menej…jednoducha a v podstate presna pomocka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí