Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pierko_
Děkuji za podporu.
Urolog asi ne, já bych ty Kraťomíry musel asi zabít, kdyby tam tak fňukali. Užívání (anabolických) steroidů nejenže působí negativně na varlata (která se mohou za určitých okolností opět navrátit ze zmenšené podoby – cca 2 cm do normální velikosti – cca 4 cm), ale může indukovat nádorové bujení v nadlevině (adrenální hyperplázie, následná prekanceróza a nádor). S touto dg. se setkáváme i u špatně diagnostikové předčasné puberty (pubertas praecox, PP), neboť PP musí být spojena se zvětšením gonád, pokud tomu tak není, je velké podezření na tumor nadledviny, což není dobrá prognostická známka.
Příspěvek upraven 09.05.13 v 15:30
@Vesmilka A ukazovať vystavovať keď už tak, sa majú podarené veci, exempláre…
.. i keď som už videl aj expertov a „modelov“ s mikropenisom - osobne takémuto „umeniu“ moc nerozumiem. ![]()
Čo sa týka naťahovaniu pipíkov…ako sama môžeš čítať vyššie, Doctus tomu vystavil červenú, STOP aj s oddôvodnení, takže žiadna mučiareň sa konať nebude
![]()
@Pierko_ náhodou, i kýče bývají hezké, takže já bych flintu do žita neházela… ![]()
Hmmm tak já se chtěla zúčastnit mučení… a zase prd… tak nic no
![]()
@Vesmilka
I ty sadistko. Ještě by nám ty naše chlouby zčernaly a odpadly. ![]()
P. S. Pokud by se Vám zdál můj výklad dané problematiky ne dost odborný, mohu přitvrdit. Napsal jsem to tak hovorově, pro veřejnost.
@Doctus píše:
@Pierko_
Děkuji za podporu.Urolog asi ne, já bych ty Kraťomíry musel asi zabít, kdyby tam tak fňukali. Užívání (anabolických) steroidů nejenže působí negativně na varlata (která se mohou za určitých okolností opět navrátit ze zmenšené podoby – cca 2 cm do normální velikosti – cca 4 cm), ale může indukovat nádorové bujení v nadlevině (adrenální hyperplázie, následná prekanceróza a nádor). S touto dg. se setkáváme i u špatně diagnostikové předčasné puberty (pubertas praecox, PP), neboť PP musí být spojena se zvětšením gonád, pokud tomu tak není, je velké podezření na tumor nadledviny, což není dobrá prognostická známka.Příspěvek upraven 09.05.13 v 15:30
Hehe ešte z nás nakoniec aj kámoši budú haha
![]()
No to je už na mňa moc komplikované…to HGH (rastový hormón pre ostatných)…o viem iba preto, lebo súbežne s tématikou zväčšenia penisu som sa zaujímal aj o informácie, ako v dospelom veku zväčšiť aj objem semenníkov
… njn ženy to majú v týchto veciach jednoduché a riešitelné…chcú kozy, idú na silikony, chcú ostatné veci…idú na rôzne botoxy, liposukcie a neviem čo ešte. Aká to nespravodlivosť
.
Proč zvětšovat varlata? Pokud máte víc jak 4 cm v podélné ose (největší rozměr), nemusíte se obávat. Pokud by byla menší, ale měl jste bohaté ochlupení a vše spojené s dostatečnou tvorbou hormonu testosteronu (a jeho účinnější formy dihydrotestosteronu), není důvod k obavám. Leydigovy buňky jsou uloženy v intersticiu mezi semennými kanálky, když je hodně jedné složky, nevidím důvod k snížení složky druhé. Velké varle ( 6 cm) většinou nevěstí nic dobrého.
Příspěvek upraven 09.05.13 v 15:44
Btw…chudák emimino…úplne sa to zvrháva mimo charakter tohoto webu…a to neviem či je zrovna vítané a žiadané…
![]()
@Doctus píše:
Proč zvětšovat varlata? Pokud máte víc jak 4 cm v podélné ose (největší rozměr), nemusíte se obávat. Pokud by byla menší, ale měl jste bohaté ochlupení a vše spojené s dostatečnou tvorbou hormonu testosteronu (a jeho účinnější formy dihydrotestosteronu), není důvod k obavám. Sertolliho buňky jsou uloženy v intersticiu mezi semennými kanálky, když je hodně jedné složky, nevidím důvod k snížení složky druhé. Velké varle ( 6 cm) většinou nevěstí nic dobrého.Příspěvek upraven 09.05.13 v 15:44
Tak ja mám viac ako tie 4 cm zasa, ale zdá sa mi to furt také detskejšia porcia…
, ale o tom tu nechcem.
Btw: DHT ževraj neovplyvňuje priamo velkosť mužských pohlavných orgánov. Číta som o XY prípadoch, kedy jedinec mal produkciu DHT vysoko nadpriemernú…a napríklad penis aj tak podpriemerný.
@Pierko_
Máte „je“ větší než 4 cm a stěžujete si…
Doufám, že je nemáte 8cm. To bych se i lekl. DHT neovliňuje přímo růst penisu, ale pohlavní chování. Pokud nemáte asexuální sklony a nejste hladký jako kojenec (bez chlupů), buďte rád, že jste rád. Kám byste ty „melouny“ chtěl dát?
(A to teď nemluvím o penězích, alias milionech).
No nejak by som to nechcel rozvádzať, prečo by som prijal aj väčšie gule…proste tak sám svoje potreby vnímam a hotovo
. Niečo na štýl, prečo si niektoré ženy s 2,3, 4kami aj tak zväčšujú kozy…no pre ich uspokojivý pocit. ![]()
No a o tom kolko cm pozdĺžne by malo merať priemerné a zároveň dobre vyzerajúce varla…to radšej nejdem o tomto bližšie diskutovať, lebo by sme sa zasa dostali do kríža…
a asi by sme sa nezhodli. ![]()
@Pierko_
Průměrná délka varlete je 4 až 4,5 cm (někdy až 5). Širší interval se pak udává 3,5 - 5,5. Když má někdo hydrokélu, může mít „opticky“ varle dlouhé i 10 (a více) cm. Míra plodnosti se od varlat neodvíjí, i menší varlata produkují dostatečné množství prvopohlavních buněk, navíc jsou „skladnější“.
![]()
Me je teda toho Krati docela lito, jestli si z nas nedela prdel. Treba typek z clanku http://pardubice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
Zabije dite, jde sedet, pak si snadno najde holku. A Krata je treba slusnej clovek a nic.
Zensky jsou proste jak zviratka, musite proste vedet, jak na ne.
A byt nesebevedomej, pochybovat a myslet o sobe jak Krata to je vylozene odpuzovac na zeny. ![]()
@Doctus píše:
@Pierko_
Studuji medicínu.
Hned mi to bylo jasné že budeš někdo od mudr.
ty tvoje odborné názvy nejdou kolik krát ani přečíst, natož jim porozumět ![]()