Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
8.5.13 15:24
@Marbuli píše:
Já si myslim ze pritelkyni by jsi nasel, ne všechny zeny chteji zaklad rodiny a vychovavat deti, treba najdes zenu která deti nechce a myslim si že žena se dá uspokojit i jinak nez penisem… muj nazor :nevim: :nevim: a myslim si ze i s malym penisem to jde…

Né, kráťa totiž ví že takové ženy nejsou a každá chce sex který ale on nedokáže dát. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 15:25
@anoli30 píše:
A to je zvláštní tady píšeš, že se se svým milostným životem nikomu nesvěřuješ a přitom nám tu o sobě povíš úplně všechno. :mrgreen:

trefila klinec do hlavičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 15:26
@Marbuli píše:
Mě tak akorát přijde že Kráťa si tady z nás dělá ze všech pr… a jen se za pc bavííí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale jako opravdu jsem e takhle dlouho nezasmala :lol: :lol: :lol: :lol:

no to je jasné že se baví, pokud ho tohle téma i nevzrušuje :roll: nedivila bych se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
8.5.13 15:28
@pannacotta píše:
Né, kráťa totiž ví že takové ženy nejsou a každá chce sex který ale on nedokáže dát. :zed:

Tak teda hlavně ze všechno ví :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: mam v rodine dve krasne, mlade a zdrave slecny uz ve veku kdy by měli zakládat rodinu, ale proste deti nechteji, nechtej prijit o nadstandart volnosti… uzivaji si moji dceru-neterinku a to jim uplne staci… Ja nevim není to to posr… sebevedomi který mu chybi??? uz se zaskatulkoval mezi ty který vedi ze proste nemůžou a pujdou stim názorem i přes mrtvoly, ale pak at se nedivi ze zadnou zenu nenajde a preci jich je tolik… jeho problem :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
8.5.13 15:29
@pannacotta píše:
no to je jasné že se baví, pokud ho tohle téma i nevzrušuje :roll: nedivila bych se :mrgreen:

To mě taky napadlo, jestli si ho u toho nehoní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.5.13 15:30
Kraťomír píše:
Tyhle pohádky si nech na večer, aspoň se po nich bude lépe usínat…

Klidně so to přečti večer ještě jednou, pokud se ti po tom bude líp usínat.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
@pannacotta píše:
no to je jasné že se baví, pokud ho tohle téma i nevzrušuje :roll: nedivila bych se :mrgreen:

asi tak nejak, protoze kdybych byla na jehomiste, snazila bych se najit partnerku které by to nevadilo a urcite, ale urcite bych se stim nesverovala na siti… proste další clovek který se nudi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
anoli30 píše:
A to je zvláštní tady píšeš, že se se svým milostným životem nikomu nesvěřuješ a přitom nám tu o sobě povíš úplně všechno. :mrgreen:

Tak to sedlo anolko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
8.5.13 15:31
@anoli30 píše:

pane bože strasna predstava :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.5.13 15:32
pannacotta píše: :mavam: :mavam: :mavam: :pankac: :pankac: :pankac: a že ty víš o čem je řeč :P
:mavam: :mavam: :mavam: Nazdárek.
Já vím o čem je řeč. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
@Heineken píše:
Klidně so to přečti večer ještě jednou, pokud se ti po tom bude líp usínat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
@Heineken píše:
Klidně so to přečti večer ještě jednou, pokud se ti po tom bude líp usínat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 15:33
@Marbuli píše:
Tak teda hlavně ze všechno ví :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: mam v rodine dve krasne, mlade a zdrave slecny uz ve veku kdy by měli zakládat rodinu, ale proste deti nechteji, nechtej prijit o nadstandart volnosti… uzivaji si moji dceru-neterinku a to jim uplne staci… Ja nevim není to to posr… sebevedomi který mu chybi??? uz se zaskatulkoval mezi ty který vedi ze proste nemůžou a pujdou stim názorem i přes mrtvoly, ale pak at se nedivi ze zadnou zenu nenajde a preci jich je tolik… jeho problem :nevim: :zed:

dyť je to cvok 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.5.13 15:33
pannacotta píše:

Jasně, všechny ženské jsou dračice a jak nemá chlap v kalhotech štangli gothaje, tak není láska. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 15:34
@anoli30 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek