Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marbuli píše:
Já si myslim ze pritelkyni by jsi nasel, ne všechny zeny chteji zaklad rodiny a vychovavat deti, treba najdes zenu která deti nechce a myslim si že žena se dá uspokojit i jinak nez penisem… muj nazor![]()
a myslim si ze i s malym penisem to jde…
Né, kráťa totiž ví že takové ženy nejsou a každá chce sex který ale on nedokáže dát. ![]()
@anoli30 píše:
A to je zvláštní tady píšeš, že se se svým milostným životem nikomu nesvěřuješ a přitom nám tu o sobě povíš úplně všechno.
trefila klinec do hlavičky ![]()
@Marbuli píše:
Mě tak akorát přijde že Kráťa si tady z nás dělá ze všech pr… a jen se za pc bavííí![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale jako opravdu jsem e takhle dlouho nezasmala
![]()
![]()
![]()
no to je jasné že se baví, pokud ho tohle téma i nevzrušuje
nedivila bych se ![]()
@pannacotta píše:
Né, kráťa totiž ví že takové ženy nejsou a každá chce sex který ale on nedokáže dát.
Tak teda hlavně ze všechno ví
mam v rodine dve krasne, mlade a zdrave slecny uz ve veku kdy by měli zakládat rodinu, ale proste deti nechteji, nechtej prijit o nadstandart volnosti… uzivaji si moji dceru-neterinku a to jim uplne staci… Ja nevim není to to posr… sebevedomi který mu chybi??? uz se zaskatulkoval mezi ty který vedi ze proste nemůžou a pujdou stim názorem i přes mrtvoly, ale pak at se nedivi ze zadnou zenu nenajde a preci jich je tolik… jeho problem
![]()
@pannacotta píše:
no to je jasné že se baví, pokud ho tohle téma i nevzrušujenedivila bych se
To mě taky napadlo, jestli si ho u toho nehoní. ![]()
Kraťomír píše:
Tyhle pohádky si nech na večer, aspoň se po nich bude lépe usínat…
Klidně so to přečti večer ještě jednou, pokud se ti po tom bude líp usínat.
![]()
@pannacotta píše:
asi tak nejak, protoze kdybych byla na jehomiste, snazila bych se najit partnerku které by to nevadilo a urcite, ale urcite bych se stim nesverovala na siti… proste další clovek který se nudi ![]()
anoli30 píše:
A to je zvláštní tady píšeš, že se se svým milostným životem nikomu nesvěřuješ a přitom nám tu o sobě povíš úplně všechno.
Tak to sedlo anolko.
![]()
@anoli30 píše:
To mě taky napadlo, jestli si ho u toho nehoní.
pane bože strasna predstava
![]()
pannacotta píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a že ty víš o čem je řeč
@Heineken píše:
Klidně so to přečti večer ještě jednou, pokud se ti po tom bude líp usínat.![]()
![]()
@Marbuli píše:
Tak teda hlavně ze všechno ví![]()
![]()
![]()
![]()
mam v rodine dve krasne, mlade a zdrave slecny uz ve veku kdy by měli zakládat rodinu, ale proste deti nechteji, nechtej prijit o nadstandart volnosti… uzivaji si moji dceru-neterinku a to jim uplne staci… Ja nevim není to to posr… sebevedomi který mu chybi??? uz se zaskatulkoval mezi ty který vedi ze proste nemůžou a pujdou stim názorem i přes mrtvoly, ale pak at se nedivi ze zadnou zenu nenajde a preci jich je tolik… jeho problem
![]()
dyť je to cvok ![]()
pannacotta píše:
Jasně, všechny ženské jsou dračice a jak nemá chlap v kalhotech štangli gothaje, tak není láska.
![]()