Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír píše:
Tak to není, ale já snad nejlépe vím, jak jsem na tom… Názor na to může mít kdo chce jaký chce, ale kdo to nezažil a nezkusil soulož s tak uboze malým penisem, ten to dokáže jen těžko objektivně posoudit… Ono tohle přesvědčování, že to jako stačí, to by vám dámy vydrželo asi jen do chvíle, kdy by mělo dojít na samotou soulož - a pak by se mi každá z vás jednoduše vysmála… Nic si nenalhávejme, je to tak, všichni to víme…
Objektivní je, že průměrný středoevropan má délku ztopořeného penisu 15cm, to jsou fakta. Oproti tomu například průměrný Japonec má těch tvých strašlivých 13cm. Z toho plynou dvě věci - že to není nic s čím by se naprosto nedalo souložit a zadruhé, najdi si nějakou Asiatku a máš vystaráno, budeš proni naprosto běžné velikosti, pokud jsi pro Evropanku lehký podprůměr. Dej si panáka a zasuň a přestaň tu mektat něco o panictví do 60. Mmch o orálním sexu jsi už slšel? A o tom, že pouze 30% žen dosahuje vaginálního orgasmu, zbytek dosáhne orgasmu pouze drážděním klitorisu. Myslím, že tady nemá velikost absolutně žádnou váhu, zřejmě máš fobii ze sexu a z toho, že neuspokojíš partnerku a našel sis omluvu, proč vlastně souložit nemůžeš
@anoli30 píše:
Vidíš to, nepřipouštíš jiný názor než svůj.
Názor připouštím - každý člověk má právo na svůj vlastní názor - a já to taky tak beru, ale jedna věc je mít názor a druhá věc je mít s něčím i vlastní zkušenosti… A ty vy zřejmě nemáte, jinak byste nemohla psát takové nesmysly, jako třeba že by nějaké ženě můj mikropenis k uspokojení stačil… Ale to je pořád dokola a nikam to nevede… Až si zkusíte soulož s někým, kdo je na tom stejně mizerně jako já, pak mi jistě dáte za pravdu, že jste ho v sobě vůbec necítila a bylo to naprosto o ničem… Zatím to ale beru stále jen jako názor a pohled někoho, kdo si to nezkusil…
@Kraťomír píše:
Názor připouštím - každý člověk má právo na svůj vlastní názor - a já to taky tak beru, ale jedna věc je mít názor a druhá věc je mít s něčím i vlastní zkušenosti… A ty vy zřejmě nemáte, jinak byste nemohla psát takové nesmysly, jako třeba že by nějaké ženě můj mikropenis k uspokojení stačil… Ale to je pořád dokola a nikam to nevede… Až si zkusíte soulož s někým, kdo je na tom stejně mizerně jako já, pak mi jistě dáte za pravdu, že jste ho v sobě vůbec necítila a bylo to naprosto o ničem… Zatím to ale beru stále jen jako názor a pohled někoho, kdo si to nezkusil…
Doufám, že se hodně bavíš.
![]()
@anoli30 píše:
Doufám, že se hodně bavíš.![]()
![]()
Proč? Ani moc ne, já s tímto postižením totiž musím žít… ![]()
@Kraťomír píše:
Proč? Ani moc ne, já s tímto postižením totiž musím žít…
Protože z nás tady děláš akorát blbce a doma se směješ jak ti na to skáčem. Jen nechápu proč sis vybral zrovna emimino.
Podivej se na to z te lepsi stranky. Gorili samec je hromada svalu, ma treba pres 200kg a penis ma 4cm
Tak sup do Afriky za gorilama. ![]()
@anoli30 píše:
Protože z nás tady děláš akorát blbce a doma se směješ jak ti na to skáčem. Jen nechápu proč sis vybral zrovna emimino.
Já tady ale fakt z nikoho blbce nedělám, jen popisuju svoje vlastní zkušenosti s tímhle postižením… To je jako kdybyste člověku na vozíku tvrdila, že může úplně normálně chodit a že by to měl někdy zkusit, jinak to nikdy nepřekoná… A i ten člověk na vozíku má do budoucna víc nadějí než já, který bud sám až do konce svých dnů - v těch 60 letech mi to akorát snad už nebude tak moc vadit…
A proč píšu o svém osudu tady? Protože je to tady diskuze k tématu! Má to tu 93 stránek a kdy jsem přišel já? Až na pár posledních, a myslím si, že k tomu mám co říct! K diskuzi např. o dětských autosedačkách se samozřejmě připojovat nehodlám, ale tohle je téma, které mi zničilo celý můj život, tak mi prosím neberte i tu jednu z mála věcí, které ve svém navěky prázdném a osamělém životě ještě stále mám - svobodu projevu…
Prostě nemám rád lži a sebeklam a když si tu bude pořád někdo nalhávat, že i tak extrémně malý penis, jako mám bohužel třeba já, stačí na uspokojení parterky nebo založení rodiny, tak v tom jednoduše chci udělat trochu jasno - prostě to tedy nestačí!
Dobrou noc přeji.
@Kraťomír píše:
Já tady ale fakt z nikoho blbce nedělám, jen popisuju svoje vlastní zkušenosti s tímhle postižením… To je jako kdybyste člověku na vozíku tvrdila, že může úplně normálně chodit a že by to měl někdy zkusit, jinak to nikdy nepřekoná… A i ten člověk na vozíku má do budoucna víc nadějí než já, který bud sám až do konce svých dnů - v těch 60 letech mi to akorát snad už nebude tak moc vadit…A proč píšu o svém osudu tady? Protože je to tady diskuze k tématu! Má to tu 93 stránek a kdy jsem přišel já? Až na pár posledních, a myslím si, že k tomu mám co říct! K diskuzi např. o dětských autosedačkách se samozřejmě připojovat nehodlám, ale tohle je téma, které mi zničilo celý můj život, tak mi prosím neberte i tu jednu z mála věcí, které ve svém navěky prázdném a osamělém životě ještě stále mám - svobodu projevu…
Prostě nemám rád lži a sebeklam a když si tu bude pořád někdo nalhávat, že i tak extrémně malý penis, jako mám bohužel třeba já, stačí na uspokojení parterky nebo založení rodiny, tak v tom jednoduše chci udělat trochu jasno - prostě to tedy nestačí!
Dobrou noc přeji.
Ty hajzel jeden latexovy uchyl, dobre sa bavis ty curak? Cakal som presne kedy vytiahnes to tvoje oblubene o invalidoch na vozickoch, ako su na tom nadejnejsie ako ty plne zdravy s tym tvojim smradlavym peerom.
Nech uz si ktokolvek, psychopat uchyl provokater dohromady, prajem ti, aby sa ti toto vsetko raz vratilo.
![]()
Kedze akakolvek reakcia na teba a komentar pre teba vyvolava iba dalsie tvoje psychopaticke vypady, najlepsie je ta ignorovat a prehliadat ta.
Smrad jeden smradlavy
![]()
@Kraťomír píše:
Já tady ale fakt z nikoho blbce nedělám, jen popisuju svoje vlastní zkušenosti s tímhle postižením… To je jako kdybyste člověku na vozíku tvrdila, že může úplně normálně chodit a že by to měl někdy zkusit, jinak to nikdy nepřekoná… A i ten člověk na vozíku má do budoucna víc nadějí než já, který bud sám až do konce svých dnů - v těch 60 letech mi to akorát snad už nebude tak moc vadit…A proč píšu o svém osudu tady? Protože je to tady diskuze k tématu! Má to tu 93 stránek a kdy jsem přišel já? Až na pár posledních, a myslím si, že k tomu mám co říct! K diskuzi např. o dětských autosedačkách se samozřejmě připojovat nehodlám, ale tohle je téma, které mi zničilo celý můj život, tak mi prosím neberte i tu jednu z mála věcí, které ve svém navěky prázdném a osamělém životě ještě stále mám - svobodu projevu…
Dobrou noc přeji.
Ty NEJSI normální. Patříš do ústavu pro duševně choré. Blázni si neuvědomují, že se mají léčit. Ty jsi to taky neuvědomuješ, ale hned zítra se běž registrovat do Bohnic! Patříš tam!
A srovnávat invalidní vozík a tvůj penis může opravdu jen blbec.
@Pierko_
Omlouvám se, že jsem nereagoval dříve. Vy věříte takovému hlupákovi, jako je Kinsey? Tomu se celá vědecká obec jen směje. A wikipedia (+ další zprávy hodnotné jako ostatní bulvár), to je regulérní informační zdroj, děláte si z nás legraci? Pokud nevěříte Evropanům, podívejte se do „The Journal of Urology“ Americné urologické společnosti. Zajděte si do nějaké univerzitní knihovny, kde mají na toto licenci, a můžete směle pročítat, 30 USD za článek asi dávat nebudete. „Výzkum“ Kinseyho, pokud se jeho činnost dá v nejčernějších snech vůbec tak nazvat, probíhal stylem: „Napiš, kolik máš.“. Už vidím všechny muže, jak uvádějí přesné míry. Navíc i potom, co nebyli poučeni o metodice správného měření. To poté vychází průměrná délka atakující 16 cm, že prý máme jedny z největších údú v Evropě (no v PS a S PČR asi ano
, tam dosahují přes 170 cm). Nevím, zda jsem Vám to už psal, ale podívejte se na párové studie, tedy takové, kdy od jednoho respondenta odebírali 2 údaje, a to jeden, který si naměřil sám, a 2., který mu byl změřen. Výsledek? 13cm vs. 16,5cm. Kde se stala chyba? Je legrační, že mě chcete poučovat o lékařských faktech, která jste asi viděl jen z rychlíku. Opět Vám musím kontrovat, Kraťomír má normální penis, Vy máte asi menší, nikoliv malý mozek, což ovšem není na škodu, na velikosti (mozku a jiných částí těla) nezáleží (jak microcephalia, tak i macrocephalia jsou patologické stavy). A poslední myšlenka na závěr… Nevím, kterých žen v ložnici se ptáte? Pokud je to v nějakém „vykřičeném domě“, nedivím se. Holt asi nemáte štěstí na ty správné (alespoň z mého pohledu). Zeptejte se moudré ženy, ne nějaké – nechci říct ani co. A na MRI byste stejně ani nepoznal, co to je. Pokud ano, můžeme zde diskutovat o úpravě T1 a T2 časů a jejich vlivu na výsledný obraz.
@MR BIG píše: Život s velkým penisem taky není žádný med…víte jaké to je, muset být při sexu ve vedlejší místnosti?já z tebe umřu
@anoli30 píše:
Tak nějak to vidím taky.
Pro mě, když si představím malý penis tak si myslím tak 6 cm a když z něho pak vypadne, že má 13 tak nechápu o čem tu pořád mluví.
víš co za to může tahle doba kdyby žil v 18 století tak by nevěděl že existují i větší, a cítil by se jako king (tedy pokud by si ho kluci navzájem neukazovali)
@Kraťomír píše:
tedy ty urážíš naší inteligenci, co ty víš co máme za zkušenosti. Vůbec nevíš o čem mluvíš. Já bych tě nechtěla ne z důvodu, tvého penisu, ale tebe a tvého mozku protože ty ho máš ve svých 13 cm a ne v hlavě.
Ups, nevim, kde jsem se tu vzala, ale dosla jsem k prozreni!
Zjistila jsem, ze vzhledem k tomu ze nejsem standardni a pozadovana kraska 90-60-90, nemam vlastne sanci zit normalni a plnohodnotny zivot! Mozna mi to prestane vadit ve stari, a mozna je dobre, ze jsem na to prisla az ted ve svych 30, kdy uz jsem si preci jen neco stihla uzit ( narozdil od ubohych jedincu, kteri si toho diky sve bystre inteligenci vsimli vcas..).
Jen nevim, jak to zmenene vnimani sebe sama vysvetlim manzelovi…
Jen mi prosim nepiste, at nehazim vse za hlavu, protoze ne kazdy ma rad klasicke krasky a ze i normalni zenske se chlapum libi, protoze uz vim, ze by to bylo psano pouze proto, abyste si sami dokazovali svou nesobeckost a ze si stejne potajmu mate svuj nemenny nazor…
![]()