Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
7.5.13 21:18
@Vesmilka píše:
ahoj drahá, kdepak se mi touláš :* :* :*

Ahojky. :hug: :hug: :hug:
To víš, neodkladné záležitosti. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kubajsik
7.5.13 21:25

Ženský, když tady tak toho Kraťomíra uklidňujete a nechápete, proč má vůbec nějaký komplex, tak vám samotným by snad stačil postavený 13 - centimetrový penis?
Jenom, jestli nejste tady trošku pokrytecké ;)

• Citovat
  • Upravit
15977
7.5.13 21:27
@kubajsik píše: Ženský, když tady tak toho Kraťomíra uklidňujete a nechápete, proč má vůbec nějaký komplex, tak vám samotným by snad stačil postavený 13 - centimetrový penis?
Jenom, jestli nejste tady trošku pokrytecké ;)

Zrovna včera jsme tohle řešili. Že přísloví - Na velikosti nezáleží - je úplná blbost. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír
7.5.13 21:28
@anoli30 píše:
Ty mě fakt zajímáš, nechceš se konečně zaregistrovat? :think:

Ahoj, a čím pak to? Jinak ani ne, čemu by to pomohlo, registrovat se tu?

• Citovat
  • Upravit
23864
7.5.13 21:28
@kubajsik píše: Ženský, když tady tak toho Kraťomíra uklidňujete a nechápete, proč má vůbec nějaký komplex, tak vám samotným by snad stačil postavený 13 - centimetrový penis?

A proč by neměl stačit? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.5.13 21:29

Když si vzpomenu na zážitek, kdy… Raději smazáno.  :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.05.13 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.5.13 21:32
@Kraťomír píše:
Ahoj, a čím pak to? Jinak ani ne, čemu by to pomohlo, registrovat se tu?

Ahoj, tak přesvědčovat tě nebudu, když nechceš. Já jen, že některé věci se do veřejných diskuzí špatně píšou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír
7.5.13 21:34
@Elilen píše:
Když si vzpomenu na zážitek, kdy jsem ho ani necítila… A to nekecám. Měl ho snad jak první článek na malíčku. Tak 13 cm je v porovnání s ním luxus.

On ten kluk si takovou velikost asi taky nevybral v sámošce…

Ale ono to je jedno, jestli 3 a nebo 13 cm - pod určitou velikost to všechno stejnak výjde na stejno - prostě o ničem… A to této skupiny já bohužel taky patřím… Ještě jsem neslyšel, že by někdo s penisem pod 16 cm byl dobrý milenec, a už i těch 16 je prý málo, takže asi tak… :idea:

• Citovat
  • Upravit
15977
7.5.13 21:35

Kráťo, žena si tě snad vybere z jiného důvodu, než je tvůj penis. A abych byla upřímná, 13 není vysoké číslo, ale stejně tak to není důvod být celý život osamocen a bez sexu. Podle mého jednoho zážitku je tvých 13cm opravdu velkých a co bych za ně v tu chvíli dala. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír
7.5.13 21:36
@anoli30 píše:
Ahoj, tak přesvědčovat tě nebudu, když nechceš. Já jen, že některé věci se do veřejných diskuzí špatně píšou. :think:

A copak mi tak (aspoň přibližně) chcete psát?
Nebo se mi snad chcete posmívat i soukromě?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.13 21:40

Prosím o zachování anonymity, nikdy bych toto neřešila veřejně, děkuji.

Ano, nechápu, proč mít z 13cm komplex, já manžela nikdy neměřila, ale domnívám se, že má něco mezi 13-15, víc rozhodně ne.
Mohu říct, že je to báječný milenec, úžasný, pozorný, sex s ním je skvělý.
Ne, opravdu si nemyslím, že by to bylo nějak strašně jiné, kdyby měl o dva cm míň, nebo víc.
Pokud dodám, že je to i skvělý manžel, otec, kamarád, nenapadá mě jediný důvod, proč by měl být z mé strany jakýkoli problém.
Abych nebyla pokrytecká, 8 by se mi třeba už zdálo málo, ale kolem deseti mi to přijde ok. Sex je důležitý, ale stejně důležité je, jaký je člověk.
Za mě tedy není-li to nějaký extrém, jako 5 cm, tak deset nebo dvacet pro mě není důležité.

• Citovat
  • Upravit
23864
7.5.13 21:41
@Kraťomír píše:
A copak mi tak (aspoň přibližně) chcete psát?
Nebo se mi snad chcete posmívat i soukromě?

Tak teď jsi mě teda hodně naštval. Přečti si pár mých příspěvků a uvidíš co píšu. Posmívání rozhodně není můj styl. Z toho je mi spíš na :poblion:
Sama moc dobře vím jaké to je, když se někdo posmívá, ale asi nemá cenu to tu rozebírat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.5.13 21:45
@Kraťomír píše:
On ten kluk si takovou velikost asi taky nevybral v sámošce…Ale ono to je jedno, jestli 3 a nebo 13 cm - pod určitou velikost to všechno stejnak výjde na stejno - prostě o ničem… A to této skupiny já bohužel taky patřím… Ještě jsem neslyšel, že by někdo s penisem pod 16 cm byl dobrý milenec, a už i těch 16 je prý málo, takže asi tak… :idea:

Ano nevybral. Stejně jako já jsem si nevybrala malou postavu, díky které si mě určitě spousta mužů nevšimlo. Když potkáš ženu, která je brána ve společnosti jako velmi nehezká (tím neříkám, že je škaredá, krása se skrývá všude), taky si řekneš, že ona za to nemůže a chceš se s ní lépe poznat? Já jen, že většinou jsou muži ti, kteří kritizují ženy za jejich nedokonalost. A k té velikosti, kdyby měl můj přítel stejnou velikost, určitě by to nebyl důvod k rozchodu. Má totiž spoustu jiných super vlastností, jako zdřejmě ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.5.13 21:55
@Kraťomír píše:
On ten kluk si takovou velikost asi taky nevybral v sámošce…Ale ono to je jedno, jestli 3 a nebo 13 cm - pod určitou velikost to všechno stejnak výjde na stejno - prostě o ničem… A to této skupiny já bohužel taky patřím… Ještě jsem neslyšel, že by někdo s penisem pod 16 cm byl dobrý milenec, a už i těch 16 je prý málo, takže asi tak… :idea:

Hodně dlouho jsem byla zamilovaná do muže, který těch 16 cm určitě neměl. A dodneška mě mrzí, že jsme spolu nic neměli. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
7.5.13 22:11

ne rozhodně pokrytecká nejsem, ani já si svého partnera nevybírala pro jeho penis, to bych byla pokrytecká. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí