Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fle
6.5.13 16:12
@pannacotta píše:
https://www.emimino.cz/…ankovani/34/Přečti si v rychlosti tuhle diskusi a pochopíš co je zač :lol: ;)

Dík :). Túto diskusiu z časti poznám, vlastne tam som prvý krát ako tichý čitateľ spoznal fenomén Kraťomír…až po kým sa diskusia nezamkla. Včera som ju začal čítať od začiatku, ale nezvládol som, začalo mi už z toho hrabať, reku čo ja tu čítam xy stranovú telenovelu o penisoch a ešte k tomu na ženskom mamičkovskom fóre??? :nevim:… tak som radšej išiel na pivo :pankac:. Dnes to možno dorazím a dočítam :D

BTW: kto vie či tá dáma, ktorá tú tému založila, svoj problém dáko vyriešila s tým mikropenisom ktorý mala doma v spálni…snáď áno teda. Bola fakt statočná.

• Citovat
  • Upravit
9734
6.5.13 16:15

@fle
Kraťomír má naprosto normální penis, délkovou patologii nikde nevidím. Dovolím si tvrdit, že pokud má autor blogu (Martin) opravdu 3" (= 7,62 cm) v erigovaném stavu, nejedná se o mikropenis (ten musí splňovat alespoň 2,5 SE od průměrné hodnoty). Je to „jen“ malý penis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
6.5.13 16:16

Jednodušší je kraťomíra přejít a ignorovat jej…však on se zase objeví v nějaké podobné diskusi a připomene nám jak na tom je :lol: Nebo je to tajný agent od nějakého konkurenčního serveru snažící se o uzamčení všech diskusí tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr BIG
6.5.13 16:24

O co tady jde?

• Citovat
  • Upravit
24603
6.5.13 17:59
@fle píše:
Btw: Mikropenis je niečo úplne iné, než má tragéd Kráťo. Kráťo má malý penis, nie mikropenis, čo je hodne podstatný rozdiel. Ak to vôbec je reálny človek a nie nejaký novodobý internetový vírus 21. storočia.

Toto je celkom milý a úprimný blog muža, ktorý má mikropenis a sa za to nehanbí. Raz za čas mu na blog pozriem a zakaždým obdivujem jeho pozitívny pohľad na život, v ktorom nerobí žiadne obmedzenia…dokonca nemá problém si navliecť klasické plavky, ísť do verejných spŕch a pod. To len tak pre všetkých nešťastníkov s malým pinďom, ktorí sem náhodou zablúdili cez google (tak ako aj mňa sem naviedol google)…že sú na tom aj daktorý horšie a znášajú to mnohonásobne lepšie.

http://martinstinypenis.tumblr.com/

Opisuje tam aj akúsi techniku sexovania v jeho vlastnom štýle…keďže reálne ženskú penetrovať tak malým penisom nedokáže…to je zasa možno infomácia pre frustrované ženy, ktoré taký micropenis majú doma a nechcú to vzdať…možno dajakej pomôže.

ty si nedas pokoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
6.5.13 17:59
@fle píše:
Dík :). Túto diskusiu z časti poznám, vlastne tam som prvý krát ako tichý čitateľ spoznal fenomén Kraťomír…až po kým sa diskusia nezamkla. Včera som ju začal čítať od začiatku, ale nezvládol som, začalo mi už z toho hrabať, reku čo ja tu čítam xy stranovú telenovelu o penisoch a ešte k tomu na ženskom mamičkovskom fóre??? :nevim:… tak som radšej išiel na pivo :pankac:. Dnes to možno dorazím a dočítam :D…BTW: kto vie či tá dáma, ktorá tú tému založila, svoj problém dáko vyriešila s tým mikropenisom ktorý mala doma v spálni…snáď áno teda. Bola fakt statočná.

dobře jsi udělal to pivo bylo určitě lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
6.5.13 18:01
@yogistka píše:
Jednodušší je kraťomíra přejít a ignorovat jej…však on se zase objeví v nějaké podobné diskusi a připomene nám jak na tom je :lol: Nebo je to tajný agent od nějakého konkurenčního serveru snažící se o uzamčení všech diskusí tady :lol:
neboj někdo zase založí nové aby měl Kraťomír kam chodit :mrgreen:
@MR BIG píše:
O co tady jde?
o penisy o co jiného :mrgreen:
@pannacotta píše:
ty si nedas pokoj :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
6.5.13 18:04
@fle píše:
Dík :). Túto diskusiu z časti poznám, vlastne tam som prvý krát ako tichý čitateľ spoznal fenomén Kraťomír…až po kým sa diskusia nezamkla. Včera som ju začal čítať od začiatku, ale nezvládol som, začalo mi už z toho hrabať, reku čo ja tu čítam xy stranovú telenovlu o penisoch a ešte k tomu na ženskom mamičkovskom fóre??? :nevim:… tak som radšej išiel na pivo :pankac:. Dnes to možno dorazím a dočítam :D…BTW: kto vie či tá dám :,( a, ktorá tú tému založila, svoj problém dáko vyriešila s tým mikropenisom ktorý mala doma v spálni…snáď áno teda. Bola fakt statočná.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr BIG
6.5.13 18:08

Teda, řešíte ptákoviny…

• Citovat
  • Upravit
17247
6.5.13 18:10
@MR BIG píše:
Teda, řešíte ptákoviny…

no jasný co jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr BIG
6.5.13 18:14

Víte jak je to nepříjemný žít s velkým penisem? Zvlášť v zimě, když solej chodníky…

• Citovat
  • Upravit
17247
6.5.13 18:16
@MR BIG píše:
Víte jak je to nepříjemný žít s velkým penisem? Zvlášť v zimě, když solej chodníky…

povídej, vypravuj, přeháněj… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
6.5.13 18:17
@MR BIG píše:
O co tady jde?

hadej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
6.5.13 18:19

@MR BIG Že jste byl v Rusku na prodloužení penisu, co? A udělali to tak, že Vám uřízli obě dolní končetiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr BIG
6.5.13 18:22
@Vesmilka píše:
povídej, vypravuj, přeháněj… :mrgreen:

No je to jako otírat si ho o salám z Polska

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...