Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yogistka píše:
Velikost jsem nikdy přímo neměřila, nenapadlo mně říct „počkej, jen si vezmu pravítko a já ti ho jen v rychlosti přeměřím“
Ale teď, když se nad tím zamyslím tak, když si vezmu podle ústních hrátek, tak přítelův penis musím vzít oběma rukama a ještě mi zbude velký kus do pusyA to když to přehodím na pravítko jéééééé…něco kolem dvacítky…podrobněji bych musela zavolat přítele
A když ho držím v ruce, tak se mi prsty po obvodu nedotknou a to nevím kolik to asi může být…
kolik z nás si právě teď dělá dlaní onen pověstný „kroužek“
???
@NiKina píše:
kolik z nás si právě teď dělá dlaní onen pověstný „kroužek“![]()
![]()
![]()
???
Já jsem před chvilkou akorát dodělala sběr dat z měření přítelovi výbavy (pomocí ústní metodiky)
Měly byste vidět ten překvapený obličej, když jsem mu řekla, že to chci porovnat s „holkama“ ![]()
Hahaha teď na mě, že prej jestli holky nechtějí vědět ještě něco
Sakra jsem s tím neměla začínat
už mi tu zase za zády chodí se stojákem
![]()
@Litta
Přednáška z anatomie? To ani zdaleka ne…
Příspěvek upraven 04.05.13 v 22:27
@yogistka to je dobré… tak to pořádně poměř ať máme co porovnávat
![]()
Tak mého měření jsem zjistila já mám doma miláčka s 21,4 cm na délku, 4,6 cm na šířku - žalud 5,2 cm na šířku a výraznými žílami
Musím ho vzít oběma rukama a ještě velká část zbude
Průměrně se mu postaví asi do 15 vteřin. Než dojde k orgasmu tak je to průměrně asi 25-35 minut (tohle jsem nepodchytila) a když se udělá tak je to v 6-9 výstřicích
Stojí mu tak, že na něj můžu hodit klidně i ručník a stále drží…po orgasmu se mu postaví asi za 4 minuty od opadnutí.
Mimochodem na mě teď udiveně kouká, že jsem to tu fakt napsala ![]()
Dané hodnoty jsou již zprůměrované? Bylo by dobré učinit několik měření, aby se zjistil průměr, modus, medián, SE atd., aby to mohla být statistika.
@Doctus píše:
Dané hodnoty jsou již zprůměrované? Bylo by dobré učinit několik měření, aby se zjistil průměr, modus, medián, SE atd., aby to mohla být statistika.
Bylo to bráno samozřejmě s nadnesem :-p Dobrá pro hnidopichy beru zpět slovo statistika a nahrazuji označením Individuální domácí měření nejblíže přítomného nenáhodně vybraného subjektu
Spokojen? ![]()
@yogistka píše:
Bylo to bráno samozřejmě s nadnesem :-p Dobrá pro hnidopichy beru zpět slovo statistika a nahrazuji označením Individuální domácí měření nejblíže přítomného nenáhodně vybraného subjektuSpokojen?
@yogistka
„S nadnesem“? Obávám se, že Vám příliš nerozumím. Nechtěla jste použít slovní spojení „s nadhledem“? Jinak alternativní označení je velice hezké, jen nevidím důvod pro užití majuskule. Já a hnidopich? Nepravděpodobné… ![]()
Tak mě tedy na velikosti záleží. Měla jsem i chlapa, u kterého jsem si v jedné chvíli myslela, že se jen mazlíme a on už to byl sex
, naprosto šílené. A jinak mi je málo i všechno pod 15:)
@Lakynka píše:
Tak mě tedy na velikosti záleží. Měla jsem i chlapa, u kterého jsem si v jedné chvíli myslela, že se jen mazlíme a on už to byl sex![]()
![]()
![]()
, naprosto šílené. A jinak mi je málo i všechno pod 15:)
Tohle bohužel znám. Čekala jsem až do mě vstoupí, nejdřív jsem něco ucítila a myslela si, že je to prst - ale nebyl! - HOROR!
![]()