Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9734
2.5.13 16:06

@Vesmilka
To se krotím, „Doctus ala odborná literatura“ vypadá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.5.13 16:08

@Doctus tak se zkus krotit ještě víc, uvidíš ani bolet to nebude… to jsi takový i v posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
2.5.13 16:09

@Vesmilka
Co já vím… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.5.13 16:17
@Doctus píše:
@Vesmilka
Co já vím… :cert:

nemusíš se rozčilovat, to byl dotaz a neposmívala jsem se… sakra chlape co je to s tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
2.5.13 16:18
@Vesmilka píše:
nemusíš se rozčilovat, to byl dotaz a neposmívala jsem se… sakra chlape co je to s tebou…

nemá smysl pro humor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
2.5.13 16:19

Mám smysl pro pravdu a lásku. Nemám rád lži. Proto jsem na uživatele „fle“ musel reagovat. P. S. TO jsem se nerozčiloval. To jsem myslel, že jsem někdy i ďábel. :D

Příspěvek upraven 02.05.13 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.5.13 16:20
@Callie píše:
nemá smysl pro humor :nevim:

ale má, toho se nebojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.5.13 16:22
@Doctus píše:
Mám smysl pro pravdu a lásku. Nemám rád lži. Proto jsem na uživatele „fle“ musel reagovat. P. S. TO jsem se nerozčiloval. To jsem myslel, že jsem někdy i ďábel. :DPříspěvek upraven 02.05.13 v 16:20

jo ták tak já to jen nepochopila… hmmmm tak to bych možná probrala i tu anatomii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
2.5.13 16:23

Ďábelským způsobem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.5.13 16:24
@Doctus píše: Ďábelským způsobem?

proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
2.5.13 16:26
@erinv píše:
@Doctus 8o kwa.. tak jestli takhle vypadá i sex s tebou.. tak to musí bejt rajc teda.. ti povim.. :mrgreen: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to mě pobavilo, ale hlavou mi šla podobná myšlenka když jsem ten cint četla :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
2.5.13 16:28
@Doctus píše:
@erinvOlověná vesta není nutná k MRI vyšetření, dříve byl kontraindikací např. kardiostimulátor, moderní kardiostimulátory (tzv. arteficiální pacemakery) jsou MRI-kompatibilní. Myslíte snad, Vesmilko, že víte o ženském těle vše? Pokud ano, tak Vás rád přesvědčím o opaku…

Ty jsi ale fakt husteeeeeeeeeeeeej, tebe bych chtěla doma a moooooooooooooooc :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fle
2.5.13 16:57
@Doctus píše:
Mám smysl pro pravdu a lásku. Nemám rád lži. Proto jsem na uživatele „fle“ musel reagovat. P. S. TO jsem se nerozčiloval. To jsem myslel, že jsem někdy i ďábel. :DPříspěvek upraven 02.05.13 v 16:20

Aaaa nevydrzal som to…

Pocuj chlape…uz si aj realne zasuval a hral sa dakym zenskym s ich suskami, alebo si sa zatial iba rypal v mrtvolkach na stolku v pitevni.

Pretoze mne to tak pripada, ze mas asi maleho jardu tam dole a potrebujes seba aj druhych utesovat, ze neroztiahnuta vaginka ma max. 8 cm… Ked si k tomu priratam tvoje slova o tom jak 14cm prtavci su vlastne nadpriemerne klady, tak mi to tak celkom zapada do takejto rovnice.

Vravis, ze si reagoval na moje nepravdy. Pritom ja som povodne iba vyjadril nesuhlas s tvojim prispevkom, ktory vyznel v duchu, ze zensky tvor snad ani nemoze mat vaginu o hlbke 15cm, vid uvodzovky nizsie. Ale ako kludne tu presviedcaj zrele zenske, kt. uz maju aj co to odrodene, ze hlbka ich vagin po krcok je 8cm a vsetko ostatne je elasticita. Jasnee.

Btw: nespochybnujem tvoje vedomosti anatomie ludskeho tela…ale pripada mi to, ze si ich prisposobujes tak trochu svojim potrebam a tomu co by sa ti hodilo. A to ta zial jaksi argumentacne degraduje, aj keby si hned teraz spravil zo zatvorenymi ocami dvojty bajpas. Ale mas samozrejme na to pravo, ak ti to robi dobre.

Su zenske, kt. tam dole su plytsie a zenske, kt sa nad tvojimi 8cm pousmeju. Niekde sa udava PRIEMER 9cm, niekde 8 az 12…vravime o PRIEMERNEJ hodnote.

" Zbláznili (-y) jste se? Vagína a 15 cm? To nemůžete myslet vážně. Podívejte se na MRI snímek malé pánve ženy (provedeno v mediánní rovině). Pokud použijete přiložené měřítko, 8 cm nepřekročíte. Tím ovšem neříkám, že pochva není elastická. Roztáhne se spíše do šířky (prvotní účel = porod)."

• Citovat
  • Upravit
9734
2.5.13 17:06

@ fle
Nebojte se, borče, „malého Jardu“ nemám. A na pitevně již netrávím svůj čas. Ale co je jednou uloženo v hippocampu, to tam i zůstane. Víte, kolik lží přečtu o lidském těle na internetu? Např. tlusté střevo 3 m, tenké 7 m, ženská močová trubice 8 cm, plíce vysoká 15 cm atd. Nebo naposled „mapa penisů“, kde hodnoty získávali dotazníkem (styl napiš, kolik máš). Pokud se podíváte do jakékoliv gynekologické publikace, věřte, že pokud se tam vůbec dočtete o hloubce pochvy, na 15 cm nenarazíte. Všechny anatomické publikace (české i cizojazyčné) nepřekročí 8 cm na hloubku. Sděluje jen takové údaje, které jsou dle mého nejhlubšího přesvědčení objektivně správné. Jen vykládejte mladým, že 14 cm je malý, ti si poté vypěstují mentální blok a skončí jako psychopat Kraťomír, který asi utekl z psychiatrické léčebny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 17:42

Pánové, jste jak malé děti na pískovišti… každopádně pravda je zcela jistě jiná:

Každý chlap dostal od přírody 50 cm. Záleží jen na šikovnosti partnerky, kolik si z toho dokáže vytáhnout…

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box