Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17247
3.5.13 09:59
@anoli30 píše:
Máš pravdu já fakt hady nemám ráda. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já jo, jsou to úžasná zvířata
ale tyhle hady mám raději akorát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
3.5.13 10:01
@fle píše:
Kto ho vie, ci si zadavatel tejto temy aj odniesol z tychto 80 tich stran nieco poucne.Ak to nahodou cita, mohol by hodit feedback k comu teda dospel, jake su jeho pocity z odpovedi, ktore si tu nasiel :).

no já doufám, že jestli si neodnesl ponaučení tak se aspoň pobavil

@anoli30 píše:
Já myslím, že každý kdo to tu čte se tu hodně poučil. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

drahá, já tedy rozhodně… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
3.5.13 10:01
@Vesmilka píše:
já jo, jsou to úžasná zvířata
ale tyhle hady mám raději akorát :kytka:

Já mám taky nejradši takovou zlatou střední cestu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
3.5.13 10:11

@anoli30 ..kdybych chtěla rejpat.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Doctus píše:
Mám smysl pro pravdu a lásku. Nemám rád lži. Proto jsem na uživatele „fle“ musel reagovat. P. S. TO jsem se nerozčiloval. To jsem myslel, že jsem někdy i ďábel. :DPříspěvek upraven 02.05.13 v 16:20

Tak to bych docela ráda viděla, protože z tvých příspěvků mám jiný dojem. :D..tak o tomto typicky patologickém manupulativním osobnostním rysu - JÁ se smyslem pro čest a pravdu musím zasáhnout, protože TY lžeš a jsi jest nečestný.." jsem četla v jedné též velmi odborné knize.. hihihi.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fle
3.5.13 10:11
@anoli30 píše:
Já mám taky nejradši takovou zlatou střední cestu. :mrgreen:

Nooo, tak nazyvat ten 19cm poklad ktory doma mas za zlatu strednu cestu…ajaj, snad to necita pan Doctus, ze teda musim do neho rypat…bo mu to kompletne rozhodi jeho anatomicke tabulky, popripade si odsesies nalepku „zenska jak po 10tich porodoch“ :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1823
3.5.13 10:14

@anoli30 ..anebo jediný vysvětlení.. místo pipky máš pytel na hady.. 8o :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
3.5.13 10:17
@fle píše:
Nooo, tak nazyvat ten 19cm poklad ktory doma mas za zlatu strednu cestu…ajaj, snad to necita pan Doctus, ze teda musim do neho rypat…bo mu to kompletne rozhodi jeho anatomicke tabulky, popripade si odsesies nalepku „zenska jak po 10tich porodoch“ :mrgreen: :lol:

A podle toho co mám doma se mi nemůže líbit i něco jiného? 8o
Já si myslím, že nejsem vybíravá a pokud by můj manžel měl 10cm a byl by pořád tak skvělej jako je tak bych ho milovala úplně stejně jako teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
3.5.13 10:18
@erinv píše:
@anoli30 ..anebo jediný vysvětlení.. místo pipky máš pytel na hady.. 8o :mrgreen: :lol: :lol:

Tak to mě ještě nenapadlo. 8o :think: :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
3.5.13 10:36
@erinv píše:
@anoli30 ..anebo jediný vysvětlení.. místo pipky máš pytel na hady.. 8o :mrgreen: :lol: :lol:

to je dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fle
3.5.13 10:43
@anoli30 píše:
A podle toho co mám doma se mi nemůže líbit i něco jiného? 8o
Já si myslím, že nejsem vybíravá a pokud by můj manžel měl 10cm a byl by pořád tak skvělej jako je tak bych ho milovala úplně stejně jako teď.

Ale noo, Anoli…ved nic takeho som nikde netvrdil, co moje slova vztahujes na seba a obhajujes sa akokeby ked nic spatne o tebe nepadlo?. Kurna co ja mam na cele vytetovane ze uz nemozem nieco podotknut ironicky, navyse ani nie voci tebe? :roll:

Nejdem ta chytat za tvoje vlastne slova z tejto diskusie kde tvrdis kvazy citujem, ze mas doma 19 a inaksie by si si to ani nevedela predstavit…kurnik ved to je tvoja vec na ktoru nazeras tak jak potrebujes, citis a jak ti to realne vyhovuje…islo mi len o ten kontrast s Doctusovimi anatomickymi tabulkami a svetovimi lekarskymi priemermy…kontrast statistik a rtg snimkov :mrgreen: :lol: s realitou konkretnej normalnej baby :) ;).

• Citovat
  • Upravit
219
4.5.13 01:55

Mmm

Velikost jsem nikdy přímo neměřila, nenapadlo mně říct „počkej, jen si vezmu pravítko a já ti ho jen v rychlosti přeměřím“ :lol:
Ale teď, když se nad tím zamyslím tak, když si vezmu podle ústních hrátek, tak přítelův penis musím vzít oběma rukama a ještě mi zbude velký kus do pusy :oops: A to když to přehodím na pravítko jéééééé…něco kolem dvacítky…podrobněji bych musela zavolat přítele :lol: A když ho držím v ruce, tak se mi prsty po obvodu nedotknou a to nevím kolik to asi může být… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
4.5.13 21:10

Se to tady ale rozjelo :lol:…to je ale počteníčko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
4.5.13 21:20
@Kallistó píše: