Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7631
5.5.13 15:48
@Kraťomír píše:
Přesně tak, a vážně nevím, proč to ještě stále hodně lidí není schopno přijmout… Já sám mám bohužel mikropenis (jenom směšných 13 - 14 cm na délku a ubohých 3.5 cm na šířku) a je mi tak moc dobře jasné, že mrzák jako já prostě nemá šanci na lásku, milování, partnerku a ani vlastní rodinu, o které jsem vždycky tak hrozně moc snil… Ve svých 27 letech jsem stále ještě panic a moc dobře vím, že jím budu až do konce svých dnů - navěky v samotě, jako poustevník, kterému celý život i všechny jeho sny protečou rychle a nenávratně mezi prsty…

Ale já to plně chápu, genetický odpad jako já si ani nic jiného nezaslouží a sám moc dobře vím, že bych nechtěl dělat žádnou ženu takto nešťastnou a nebo stále dokola zažívat jen další a další trápení, posměch a ostudu… Jenom nechápu, proč se tu kvůli této skutečnosti pořád dohadujete a nedokážete to přijmout jak to je? Možná je snažší si lhát a stále alespoň doufat, že jednou si možná najdete tu pravou, které to nebude vadit…

Asi to někomu pomáhá přežít, ale já nehodlám žít v iluzích, pravda je totiž jiná a to taková, že my, takto postižení prostě nikdy nic z radostí a krás milování nepoznáme… Já to vím, přijmul jsem to a je mi jasné, že už nemám ani kapku naděje, ani ten poslední záblesk v temnotě…

O krásách žen a dívek budu celý svůj zbytek života pouze snít a když osud dá, možná se dočkám v přístím životě… Tak to holt je, a je to pevné, jen jediná smutná věc na tom je - že já si tento osud nevybral a nemohu ho ani ovlivnit, bohužel…

Žijte všichni blaze a radujte se z krás života, které mnozí z nás nikdy nepoznají!

Přeji hodně zdraví a štěstí do života, ahoj.

Tak tady bych vidělap roblém spíš v malém sebevědomí než v penisu… Žádná ženská nechce mít doma hromádku sebelítostivého neštěstí. Zapracuj spíš tam a nesváděj všechno na toho nejmenšího :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fle
5.5.13 15:53
@Trajajan píše:
Važený pane Kratimíte, jestli si některý chlap jako vy nebo některá ženská myslí, že pár centimetrů rozhoduje o tom, jestli sex bude nebo nebude kvalitní (respektive že s 16 cm ženskou uspokojit ještě jde a s 13 cm už ne), tak by se nad sebou asi měl vážně zamyslet.

No ja prekvapujuco trochu aj chapem kraatov pesimizmus…pozri realitu v tejto teme…od niektorych zien tu padaju uprimne cifry 18, 19..21,4cm…pod 15 ani nedavam sancu a pod…to nie je o mysleni, to su fakty niektorych tu prispievajucich zien. Ono je sice empaticke od nich, ze potom dokazu druhym dychom dodat, ze ale ved urcite su aj zeny ktore chcu prckov a prirovnavaju to nezmyselne k roznym velkostiam poprsia :-)…ale su to asi take slova „utechy“, ako viete co :-). Mozno by ste sa vsak mali zamysliet Vy, ked spochybnujete realne potreby zien, ktore ich tu jasne uprimne bez pretvarovania definuju na zaklade svojich skusenosti a toho co potrebuju aby si sex uzili, a nepresvedcat ich o inom iba preto, ze Vy si to nemyslite. Asi sami lepsie vedia co im robi dobre a co nie, nemyslite? :-).

btw…16 cm vs 13cm je uz sakra rozdiel, duplom aj preto, lebo dlhsi vacsinou znamena aj macatejsi - tlstejsi…takze tam kde mala 13ka plave priam sa topi, tam penis priemernych rozmerov 16 cm dokaze zensku uspokojivo stimulovat.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír
5.5.13 15:57
@Poison Ivy píše:
Proboha a to se nestydíš tyto směšně malé rozměry zveřejnit 8o? Je dobře, že jsi si toho vědom a šíříš toto své prozření a moudro napříč internetovým rybníčkem a to i opakovaně. Více takových osvícených mužů.

Díky, nechci sobě ani ostatním nic nalhávat, není nic horšího než sebeklam…

Jinak za tyto své směšně ubohé rozměry se samozřejmě stydím, ale vzhledem k tomu, že je většina těchto diskuzí anonymních, tak se nebojím je zveřejnit. V hospůdce nebo někde ve společnosti žen a dívek se tím překvapivě vůbec nechlubím a můj penis snad nikdy nikdo neuvidí, takže se aspoň tím nemusím trápit a na první pohled tak při osobním kontaktu stále působím jako „normální“ člověk, ačkoliv jsem vlastně krypl… (U slangových výrazů prosím gramatiku neřešte…)

Ale jinak se vůbec nedivím, že je zde i mnoho mužů - prostě nás zajímá, jak se na toto postižení dívají ženy a o to víc, když jsou to maminky.

• Citovat
  • Upravit
24603
5.5.13 15:57
@fle píše:
No ja prekvapujuco trochu aj chapem kraatov pesimizmus…pozri realitu v tejto teme…od niektorych zien tu padaju uprimne cifry 18, 19..21,4cm…pod 15 ani nedavam sancu a pod…to nie je o mysleni, to su fakty niektorych tu prispievajucich zien. Ono je sice empaticke od nich, ze potom dokazu druhym dychom dodat, ze ale ved urcite su aj zeny ktore chcu prckov a prirovnavaju to nezmyselne k roznym velkostiam poprsia :-)…ale su to asi take slova „utechy“, ako viete co :-). Mozno by ste sa vsak mali zamysliet Vy, ked spochybnujete realne potreby zien, ktore ich tu jasne uprimne bez pretvarovania definuju na zaklade svojich skusenosti a toho co potrebuju aby si sex uzili, a nepresvedcat ich o inom iba preto, ze Vy si to nemyslite. Asi sami lepsie vedia co im robi dobre a co nie, nemyslite? :-).btw…16 cm vs 13cm je uz sakra rozdiel, duplom aj preto, lebo dlhsi vacsinou znamena aj macatejsi - tlstejsi...takze tam kde mala 13ka plave priam sa topi, tam penis priemernych rozmerov 16 cm dokaze zensku uspokojivo stimulovat.

To není pravidlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
5.5.13 16:01
@Doctus píše:
@Poison Ivy
Víc Kraťomírů a svět se zhroutí. Doufám, že Váš příspěvek byla ironie.

Jinak to ani neumím ;)

• Citovat
  • Upravit
fle
5.5.13 16:09
@Kraťomír. píše:
Bohužel, to se ve mně tedy opravdu pletete, protože to tak vážně není…

Ale děkuji vám za potvrzení mého přesvědčení, že kvůli mému postižení nejsem plnohodnotný chlap, když ani pro vás bych kvůli svému mikropenisu nikdy úplným můžem být nemohl… Sice to pro mě není nic nového a určitě nejste jediná, kdo má na toto postižení takový názor (spíš kdyby vám nevadilo, že má muž malý penis, bylo by s vámi něco v nepořádku), ale i tak jsem moc rád, že mi bez nějakého uklidňování a pozitivních lží dáváte za pravdu…

Mě na to všem mrzí jen to, že jsem impotentním mrzákem, aniž bych měl šanci to jakkoliv ovlinit - i když ani jinak tělesně postižení lidé si svůj hendikep určitě nepřejí a ani nevybírají, že ano…

Proto přeji všem lidem hodně štěstí a radujte se ze všeho, co vám osud daroval.

Kraato…ja mam tiez krpateho ftaka…a vies co…dnes doobeda som tak zrobil moju staru, ze si myslela ze bude mat vystrek…na otazku ze vysvetli pojem takmer mat vystrek povedala, ze proste tak to vnutri citila pri orgazme, akokeby mala ist striekat ale nebolo co :cert: :mrgreen:…bolo to v polohe kedy lezala na mne nastoknuta a popri tom som jej drazdil muslicku z vonka…ked to na nu doslo, tak tak jej stiahlo dierku ze to mojho kasparka proste vypudilo von…

No a vies preco ti to tu takto kvetnato opisujem? Ako dokaz, ze aj chlap s takto malym pindom ako mas ty, ma sancu vaginalne uspokojit zensku…len si hold musis hladat ten svoj poklad medzi zaplavou takych, ktorym hold tvoje rozmery nestacia. A prestan kecat o blbostiach, ze mas mikropenis a urazat muzov, ktory ho skutocne maju. :mavam:

btw, kraato, celkovo som to dnes doobeda uhral na 1×klitorisalny orgac, potom 1×vaginalny, a ten opis hore to bola ceresnicka na zaver 1+1…kedy to bolo naraz aj z vonka aj z vnutra… :pankac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
fle
5.5.13 16:11
@pannacotta píše:
To není pravidlo :kytka:

Nie je veru, pre to som tam napisla, citujem…vacsinou… :kytka: - tiez posielam kyticku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
fle
5.5.13 16:21
@Doctus píše: @ fle
Milý borče, takovým způsobem se dělá statistika, nikoliv nějaké dojmy, jak si možná myslíš ty.

Chlape ale sak uvedom sa, ja nechcem posobit ze sa do teba cielene navazam, iba niekedy fakt tak zabijes ze hotovo…zenska realne odmerala kladu tomu svojmu a ty na to zadres ze to nie je statisticky udaj, lebo neurobila opakovane merania a neviem esto co ine :-) :-)…ako citas tie tvoje vyplody ala zakomplexovaneho cloveka?

• Citovat
  • Upravit
24603
5.5.13 16:21
@fle píše:
Kraato…ja mam tiez krpateho ftaka…a vies co…dnes doobeda som tak zrobil moju staru, ze si myslela ze bude mat vystrek…na otazku ze vysvetli pojem takmer mat vystrek povedala, ze proste tak to vnutri citila pri orgazme, akokeby mala ist striekat ale nebolo co :cert: :mrgreen:…bolo to v polohe kedy lezala na mne nastoknuta a popri tom som jej drazdil muslicku z vonka…ked to na nu doslo, tak tak jej stiahlo dierku ze to mojho kasparka proste vypudilo von…

No a vies preco ti to tu takto kvetnato opisujem? Ako dokaz, ze aj chlap s takto malym pindom ako mas ty, ma sancu vaginalne uspokojit zensku…len si hold musis hladat ten svoj poklad medzi zaplavou takych, ktorym hold tvoje rozmery nestacia. A prestan kecat o blbostiach, ze mas mikropenis a urazat muzov, ktory ho skutocne maju. :mavam:

btw, kraato, celkovo som to dnes doobeda uhral na 1×klitorisalny orgac, potom 1×vaginalny, a ten opis hore to bola ceresnicka na zaver 1+1…kedy to bolo naraz aj z vonka aj z vnutra… :pankac: :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tenhle popis si zaslouží :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.5.13 16:22
@fle píše:
Nie je veru, pre to som tamnapisla, citujem…vacsinou… :kytka: - tiez posielam kyticku :mrgreen:

tak teď nechápu, si chlap nebo žena? :nevim: :mrgreen: nebo oboji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.5.13 16:23
@fle píše:
Chlape ale sak uvedom sa, ja nechcem posobit ze sa do teba cielene navazam, iba niekedy fakt tak zabijes ze hotovo…zenska realne odmerala kladu tomu svojmu a ty na to zadres ze to nie je statisticky udaj, lebo neurobila opakovane merania a neviem esto co ine :-) :-)…ako citas tie tvoje vyplody ala zakomplexovaneho cloveka?

ty mě bavíš teda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fle
5.5.13 16:47
@pannacotta píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tenhle popis si zaslouží :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:andel: :andel: tak ja som len chcel strucne podat osobne svedectvo tomu nestastikovi z prvej ruky, tod vse :D. Proste by svoj mierny hendikep nemal brat tak vazne a vyrazit do boja a hladat spravnu zaplatu na ten jeho.

Kraato a dodavam, ze to vsetko po 5tich rokoch spolunazivania, takze ziadna detska teenage laska, ale realita partnerskej rutiny 30tnikov… ten pohlad na zensku jak sa ti hadze o postel jak zmyslov zbavena :-) a pomaly ze neplace od navalu emoci…to s tym tvojim krataskom dokazes aj ty…len potrebujes realne zacat sulozit a trenovat trenovat a este raz trenovat…a potom na zaver…trenovat :dance: :dance:…a hlavne mat pre tu zensku- zenske vasen. :palec:

• Citovat
  • Upravit
fle
5.5.13 16:50
@pannacotta píše:
tak teď nechápu, si chlap nebo žena? :nevim: :mrgreen: nebo oboji :mrgreen:

hh, tri krat hadaj :-). nj pisem zo smartphone, respektive niekedy z tabletu…obcas mi kvoly tomu preskoci prstoklad… malo tam byt „napisal“. :-)

• Citovat
  • Upravit
33916
5.5.13 16:52
@fle píše:

btw, kraato, celkovo som to dnes doobeda uhral na 1×klitorisalny orgac, potom 1×vaginalny, a ten opis hore to bola ceresnicka na zaver 1+1…kedy to bolo naraz aj z vonka aj z vnutra… :pankac: :mavam:

tak tomu :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
5.5.13 16:53
@fle píše: :andel: :andel: tak ja som len chcel strucne podat osobne svedectvo tomu nestastikovi z prvej ruky, tod vse :D. Proste by svoj mierny hendikep nemal brat tak vazne a vyrazit do boja a hladat spravnu zaplatu na ten jeho.Kraato a dodavam, ze to vsetko po 5tich rokoch spolunazivania, takze ziadna detska teenage laska, ale realita partnerskej rutiny 30tnikov… ten pohlad na zensku jak sa ti hadze o postel jak zmyslov zbavena :-) a pomaly ze neplace od navalu emoci…to s tym tvojim krataskom dokazes aj ty…len potrebujes realne zacat sulozit a trenovat trenovat a este raz trenovat…a potom na zaver…trenovat :dance: :dance:…a hlavne mat pre tu zensku- zenske vasen. :palec:

A odkdy je 13-14 cm penis mierny hendicap?? Tak v tom případě takový hendicap má více než polovina chlapů, kteří takové náčiní vlastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí