Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturus Neboj, já hned utekla, když jsem to zjistila a bylo to z dřívějších dob. Teď by mi takový ani nesměl podat ruku ![]()
Važený pane Kratimíte, jestli si některý chlap jako vy nebo některá ženská myslí, že pár centimetrů rozhoduje o tom, jestli sex bude nebo nebude kvalitní (respektive že s 16 cm ženskou uspokojit ještě jde a s 13 cm už ne), tak by se nad sebou asi měl vážně zamyslet.
@Lakynka píše:
@Arturus Neboj, já hned utekla, když jsem to zjistila a bylo to z dřívějších dob. Teď by mi takový ani nesměl podat ruku
Takový by se ti ztratil v ruce ![]()
@yogistka
To měl tak malou ruku (autopodium extremitatis superioris / cranialis)? Nebo máte dlaně jako lopaty? ![]()
@Yvonne píše:
Kraťomíre, jako vtip a ironie docela dobrý tah, akorát že Ti tady na to nidko nenaletěl
Nebyl to vtip ani ironie, je to můj život - a mimochodem, sebevědomí nemám vůbec špatné, to naopak - snažím se k sobě přistupovat vždy objektivně a když vím, že na něco prostě nemám, tak se do toho ani nepouštím… Není totiž nic horšího, než sebevědomý blbec, pro kterého není nic problém, ale na co sáhne, to pokazí…
Prostě vím, že mrzák jako já s tak extrémně malým penisem na soulož a uspokojení ženy prostě nemá a tak se o to nemá smysl ani snažit, ostatně s tak malým penisem by stejně ani nebylo možné splodit potomka, takže co… Moje největší životní láska se se mnou kvůli tomu rozešla, aniž by vůbec k něčemu došlo, protože mi bylo už předem jasné, že by to znamelo konec, a teď už po holkách vůbec nekoukám a i když mám náhodou příležitost k seznámení, tak to už ignoruju…
Můžu se snažit sebevíc, ale nikdy nebudu úplnej chlap, bohužel…
@Kraťomír píše:
Nebyl to vtip ani ironie, je to můj život - a mimochodem, sebevědomí nemám vůbec špatné, to naopak - snažím se k sobě přistupovat vždy objektivně a když vím, že na něco prostě nemám, tak se do toho ani nepouštím… Není totiž nic horšího, než sebevědomý blbec, pro kterého není nic problém, ale na co sáhne, to pokazí…Prostě vím, že mrzák jako já s tak extrémně malým penisem na soulož a uspokojení ženy prostě nemá a tak se o to nemá smysl ani snažit, ostatně s tak malým penisem by stejně ani nebylo možné splodit potomka, takže co… Moje největší životní láska se se mnou kvůli tomu rozešla, aniž by vůbec k něčemu došlo, protože mi bylo už předem jasné, že by to znamelo konec, a teď už po holkách vůbec nekoukám a i když mám náhodou příležitost k seznámení, tak to už ignoruju…
Můžu se snažit sebevíc, ale nikdy nebudu úplnej chlap, bohužel…
Já bych to asi řešila u psychologa, nežli tady, je fakt, že pokud své problémy řešíte na dámských diskuzích, tak u mě byste za úplného chlapa v tomhle případě rozhodně být nemohl.
Stejně mě to příjde, jako slohové cvičení na to, kdo se tady lapí, nemůžu si pomoct. ![]()
@Kraťomír píše:
Přesně tak, a vážně nevím, proč to ještě stále hodně lidí není schopno přijmout… Já sám mám bohužel mikropenis (jenom směšných 13 - 14 cm na délku a ubohých 3.5 cm na šířku) a je mi tak moc dobře jasné, že mrzák jako já prostě nemá šanci na lásku, milování, partnerku a ani vlastní rodinu, o které jsem vždycky tak hrozně moc snil… Ve svých 27 letech jsem stále ještě panic a moc dobře vím, že jím budu až do konce svých dnů - navěky v samotě, jako poustevník, kterému celý život i všechny jeho sny protečou rychle a nenávratně mezi prsty…Ale já to plně chápu, genetický odpad jako já si ani nic jiného nezaslouží a sám moc dobře vím, že bych nechtěl dělat žádnou ženu takto nešťastnou a nebo stále dokola zažívat jen další a další trápení, posměch a ostudu… Jenom nechápu, proč se tu kvůli této skutečnosti pořád dohadujete a nedokážete to přijmout jak to je? Možná je snažší si lhát a stále alespoň doufat, že jednou si možná najdete tu pravou, které to nebude vadit…
Asi to někomu pomáhá přežít, ale já nehodlám žít v iluzích, pravda je totiž jiná a to taková, že my, takto postižení prostě nikdy nic z radostí a krás milování nepoznáme… Já to vím, přijmul jsem to a je mi jasné, že už nemám ani kapku naděje, ani ten poslední záblesk v temnotě…
O krásách žen a dívek budu celý svůj zbytek života pouze snít a když osud dá, možná se dočkám v přístím životě… Tak to holt je, a je to pevné, jen jediná smutná věc na tom je - že já si tento osud nevybral a nemohu ho ani ovlivnit, bohužel…
Žijte všichni blaze a radujte se z krás života, které mnozí z nás nikdy nepoznají!
Přeji hodně zdraví a štěstí do života, ahoj.
Jéééééééééé, kraťas je zpátky
![]()
@Yvonne píše:
Já bych to asi řešila u psychologa, nežli tady, je fakt, že pokud své problémy řešíte na dámských diskuzích, tak u mě byste za úplného chlapa v tomhle případě rozhodně být nemohl.Stejně mě to příjde, jako slohové cvičení na to, kdo se tady lapí, nemůžu si pomoct.
Bohužel, to se ve mně tedy opravdu pletete, protože to tak vážně není…
Ale děkuji vám za potvrzení mého přesvědčení, že kvůli mému postižení nejsem plnohodnotný chlap, když ani pro vás bych kvůli svému mikropenisu nikdy úplným můžem být nemohl… Sice to pro mě není nic nového a určitě nejste jediná, kdo má na toto postižení takový názor (spíš kdyby vám nevadilo, že má muž malý penis, bylo by s vámi něco v nepořádku), ale i tak jsem moc rád, že mi bez nějakého uklidňování a pozitivních lží dáváte za pravdu…
Mě na to všem mrzí jen to, že jsem impotentním mrzákem, aniž bych měl šanci to jakkoliv ovlinit - i když ani jinak tělesně postižení lidé si svůj hendikep určitě nepřejí a ani nevybírají, že ano…
Proto přeji všem lidem hodně štěstí a radujte se ze všeho, co vám osud daroval.
Hele kratomíre, opravdu se chceš tady zas znemožnit jako v posledné diskusi zamčené díky Tobě? ![]()
@Doctus píše:
Dané hodnoty jsou již zprůměrované? Bylo by dobré učinit několik měření, aby se zjistil průměr, modus, medián, SE atd., aby to mohla být statistika.
Ty si iny psycho, sorry za vyraz, ale…uvedomujes sa?
Fle.. no.. taky úplně nevím jak mám statisticky zpracovat a celkově si vysvětlit jev v podobě nezvykle vysokého počtu „mužů“ v této diskusi.. a rovnou takové klenoty jako @Doctus či Kraťomír..
![]()
@ fle
Milý borče, takovým způsobem se dělá statistika, nikoliv nějaké dojmy, jak si možná myslíš ty.
@Kraťomír píše:
Přesně tak, a vážně nevím, proč to ještě stále hodně lidí není schopno přijmout… Já sám mám bohužel mikropenis (jenom směšných 13 - 14 cm na délku a ubohých 3.5 cm na šířku) a je mi tak moc dobře jasné, že mrzák jako já prostě nemá šanci na lásku, milování, partnerku a ani vlastní rodinu, o které jsem vždycky tak hrozně moc snil… Ve svých 27 letech jsem stále ještě panic a moc dobře vím, že jím budu až do konce svých dnů - navěky v samotě, jako poustevník, kterému celý život i všechny jeho sny protečou rychle a nenávratně mezi prsty…Ale já to plně chápu, genetický odpad jako já si ani nic jiného nezaslouží a sám moc dobře vím, že bych nechtěl dělat žádnou ženu takto nešťastnou a nebo stále dokola zažívat jen další a další trápení, posměch a ostudu… Jenom nechápu, proč se tu kvůli této skutečnosti pořád dohadujete a nedokážete to přijmout jak to je? Možná je snažší si lhát a stále alespoň doufat, že jednou si možná najdete tu pravou, které to nebude vadit…
Asi to někomu pomáhá přežít, ale já nehodlám žít v iluzích, pravda je totiž jiná a to taková, že my, takto postižení prostě nikdy nic z radostí a krás milování nepoznáme… Já to vím, přijmul jsem to a je mi jasné, že už nemám ani kapku naděje, ani ten poslední záblesk v temnotě…
O krásách žen a dívek budu celý svůj zbytek života pouze snít a když osud dá, možná se dočkám v přístím životě… Tak to holt je, a je to pevné, jen jediná smutná věc na tom je - že já si tento osud nevybral a nemohu ho ani ovlivnit, bohužel…
Žijte všichni blaze a radujte se z krás života, které mnozí z nás nikdy nepoznají!
Přeji hodně zdraví a štěstí do života, ahoj.
Proboha a to se nestydíš tyto směšně malé rozměry zveřejnit
? Je dobře, že jsi si toho vědom a šíříš toto své prozření a moudro napříč internetovým rybníčkem a to i opakovaně. Více takových osvícených mužů.
@Poison Ivy
Víc Kraťomírů a svět se zhroutí. Doufám, že Váš příspěvek byla ironie.