Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17247
6.5.13 18:33
@MR BIG píše:
No je to jako otírat si ho o salám z Polska
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír
6.5.13 20:53

To je docela dobrý fórek, myslím ten s tím salámem z Polska, no aspoň se to tu trochu odlehčí… Ale žít s takovým postižením, to už bohužel zas až tak moc veliká legrace není… Kdyby si to kdokoliv z vás mohl zkusit na vlastní kůži, asi by se mu pak ten pohled na to všechno rychle a rázně změnil - on to totiž opravdu není žádnej med… A nejhorší na tom je, že člověk nemá ani tu poslední kapku naděje a je mu jasné, že kvůli tomu bude celý svůj život sám… Ale darmo mluvit, tady by to asi pro nikoho problém nebyl, že ano. Ono se není co divit, když skoro všichni tu máte krásné děti a partnery, kteří vás plně uspokojují, takže to asi ani nemůžete pochopit… Škoda, že já tohle nikdy nepoznám.

• Citovat
  • Upravit
1091
6.5.13 21:38
@Doctus píše:
@MR BIG Že jste byl v Rusku na prodloužení penisu, co? A udělali to tak, že Vám uřízli obě dolní končetiny…

a pak že pan Doctus nemá smysl pro humor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.5.13 00:27

To jsem se zas pobavila a koukám, že se tu ukázal i náš starý známý. :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.5.13 00:35

Kraťomíre, co kdyby jsi mi poslal fotku svého penisu do SZ. Já totiž nevěřím, že je tak malej jak pořád píšeš a fakt jsi ve mně vzbudil zvědavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír
7.5.13 00:42
@anoli30 píše:
Kraťomíre, co kdyby jsi mi poslal fotku svého penisu do SZ. Já totiž nevěřím, že je tak malej jak pořád píšeš a fakt jsi ve mně vzbudil zvědavost.

Bez registrace tu nelze posílat SZ, nemáte tedy na sebe i nějaký jiný kontakt?

• Citovat
  • Upravit
1091
7.5.13 00:43
@anoli30 píše:

Myslím, že psal, že jeho velikost je kolem 13-14 cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.5.13 00:53
@Kraťomír píše:
Bez registrace tu nelze posílat SZ, nemáte tedy na sebe i nějaký jiný kontakt?

Tak to mě mrzí, že to nejde, :( ale dávat sem kontakt to by nebylo to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.5.13 00:54
@Arturus píše:
Myslím, že psal, že jeho velikost je kolem 13-14 cm :mrgreen:

Ale já ho chtěla vidět na vlastní oči. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
7.5.13 05:11
@Kraťomír píše:
To je docela dobrý fórek, myslím ten s tím salámem z Polska, no aspoň se to tu trochu odlehčí… Ale žít s takovým postižením, to už bohužel zas až tak moc veliká legrace není… Kdyby si to kdokoliv z vás mohl zkusit na vlastní kůži, asi by se mu pak ten pohled na to všechno rychle a rázně změnil - on to totiž opravdu není žádnej med… A nejhorší na tom je, že člověk nemá ani tu poslední kapku naděje a je mu jasné, že kvůli tomu bude celý svůj život sám… Ale darmo mluvit, tady by to asi pro nikoho problém nebyl, že ano. Ono se není co divit, když skoro všichni tu máte krásné děti a partnery, kteří vás plně uspokojují, takže to asi ani nemůžete pochopit… Škoda, že já tohle nikdy nepoznám.

Ty nejsi chlap, ale ufňukaná slečinka. Hrůza to tady číst, jestli nebudeš mít partnerku, tak né kvůli malýmu pinďourovi, ale kvůli Tvéé ufňukanosti, já bych s takovým ufňukánkem vyrazila dveře směr Chocholoušek. Bez pardónu.
Fňukej jinde, já myslím, že už nikoho nebaví číst, jaký jsi chudáček, který nic nepozná, pokud máš nějaké trápení, řeš si to u psychloga, jelikož psycholog v tomhle případě by byl vážně na místě.
Boože, kam ten svět spěje :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
7.5.13 05:50
@anoli30 píše:
Ale já ho chtěla vidět na vlastní oči. :mrgreen:

to já bych ho taky chtěla vidět na vlastní oči… taky nevěřím, že je to taková tragédie :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fle
7.5.13 09:56
@Doctus píše: @fle
Kraťomír má naprosto normální penis, délkovou patologii nikde nevidím. Dovolím si tvrdit, že pokud má autor blogu (Martin) opravdu 3" (= 7,62 cm) v erigovaném stavu, nejedná se o mikropenis (ten musí splňovat alespoň 2,5 SE od průměrné hodnoty). Je to „jen“ malý penis.

Hmm, nechceš zobrať Kráťu na kávu? :D :D.

Mimochodom čo sa mikropenisu týka, povedal si A, ale zabudol si dodať, že pod mikropenisom sa chápe všetko do, respektíve pod, 3 palce v erekkcii, z lekárskeho hladiska. Takže áno…Martin z toho blogu má mikropenis.

• Citovat
  • Upravit
9734
7.5.13 10:09

@fle
V naších krajích je hranice pro mikropenis 6 cm, „Američanům z Vysočan“ by se 6 cm špatně dělilo 2,54, aby vyšla hodnota v palcích, tak to rozhodli na palce 3. Incidence této vývojové vady je ovšem velice malá (zhruba 1 : 200). A s psychopaty (Kraťomír) na kávu nechodím, navíc pro akademickou diskusi je třeba partner, který alespoň trochu ví, o čem je řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
7.5.13 10:18

Ještěže tento maminkovský blog existuje jinak by se pánové místo o ptákovinách bavili o hokeji… :mrgreen: I když ten není tak zábavný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jabadabadu
7.5.13 10:57

Jo dámy, vy určitě loudíte fotku kraťomírova pinďoura, abyste se u ní mohly tajně uspokojovat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky