Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír píše:
Tak on asi dokonalý není nikdo, ale já se na to nejspíš vždycky díval trochu jinak - pro mne byly vždycky na prvním místě sympatie… Za svůj život jsem měl hodně kamarádek od opravdu překrásných, až po ty soudím, že podle měřítek dneška spíše obyčejné (někdo by mohl říct až ošklivé) a musím říct, že si vybavím snad jen jednu jedinou z nich, která mě opravdu odpuzovala - ale to spíš proto, že mi byla nesympatická a taky dost nepříjemná… Jinak jsem měl (a některé snad pořád mám, i když už se moc často nevídáme) za kamarádky holky, které mají přes 100 kg při výšce pod 170 a přijdou mi krásné, holky, u kterých se mě někteří ptali, jestli to není kluk, ale i dívky opravdu přirozeně překrásné - ale za sebe musím říct, že bych si dokázal přestavit život s každou z nich! Menší vzrůst už je úplně mimo téma - menší holky se líbí hodně chlapům, ale musím říct, že i holky, kterým se okolí za vzhled přímo posmívalo, se mi líbily úplně stejně jako ty z podle dnešních hloupých měřítek krásné… Ale stejně nikdy žádnou z nich nemůžu mít, takže je to docela jedno - jen jsem chtěl nastínit můj pohled a (ne)dokonalost lidí…Takže kdybych mohl mít vztah a někde ve společnosti potkal dívku, která je vnímána jako „nehezká“, ale byla mi nějak sympatická a měla nějaké kouzlo, pak bych jí rád poznal blíž… Ostatně dřív se mi to už několikrát stalo, a to po mně jednou i od vedlejšího stolu pokukovaly a špulily zadečky dvě na pohled moc krásné holky… U mě je to holt o sympatiích - a nesympatická mi může být klidně i Miss World, i když hodně chlapů to má určitě jinak, to uznávám…
A proč si pořád myslíš, že takhle jako ty nemůžou přemýšlet i ženy? Neházej nás pořád všechny do jednoho pytle.
Kráťo, mohu se zeptat na tvůj věk? Nedovedu odhadnout, zda je ti přes dvacet, či už jsi po čtyřicítce.
Je velmi hezké, že si přítelkyně nevybíráš podle vzhledu. Takových mužů je opravdu málo. Stejně tak je opravdu málo žen, kteří naopak podle vzhledu vybírají. Ženy mají jiné priority. Pro ně je důležitá spolehlivost, věrnost, být výborným otcem.. Pokud takový chlap je (a moc jich není), tak velikost penisu je zanedbatelná. Tedy, pokud je tvých rozměrů. Přiznávám se, že si bohužel nedovedu představit vztah na celý život s někým, kdo by ho měl poloviční než máš ty. Ale ten tvůj je sice menší, než je průměr, ale né až tak moc. Takže pokud v tobě žena najde oporu, velikost tvého penisu řešit nebude.
Kraťomíre, já myslela, že máš tak 2,8 cm, podle toho, co jsem tu četla za stesky. Nemůžu uvěřit vlastním očím, že se 13cm takhle vyšiluješ. ![]()
Děláš jen z komára velblouda. Anebo ti dělají dobře ty utěšitelský kecy. Nechápu. ![]()
@anoli30 píše:
A proč si pořád myslíš, že takhle jako ty nemůžou přemýšlet i ženy? Neházej nás pořád všechny do jednoho pytle.
Ale o tom to přece vůbec není - je to o tom, že každej potřebuje svý, a každá normální holka potřebuje lásku, sex a uspokojení - a toho já bohužel nikdy schopen nebudu… Tak to je, leda si najít asexuálku, ale dával jsem si už dávno i inzeráty na seznamky ve smyslu, že kvůli malému přirození nejsem schopen soulože a pořád bez jediné odpověďi, a už je to možná i víc jak rok… Prostě tak to je, krypla jako já by nechtěla žádná…
@Elilen
Nedávno mi bylo 27 let…
Jsem ve věku, kdy to bolí asi nejvíc, ale časem to snad přejde…
Až mi bude 60, tak už mi to panictví snad tak vadit nebude.
@Kraťomír píše:
Ale o tom to přece vůbec není - je to o tom, že každej potřebuje svý, a každá normální holka potřebuje lásku, sex a uspokojení - a toho já bohužel nikdy schopen nebudu… Tak to je, leda si najít asexuálku, ale dával jsem si už dávno i inzeráty na seznamky ve smyslu, že kvůli malému přirození nejsem schopen soulože a pořád bez jediné odpověďi, a už je to možná i víc jak rok… Prostě tak to je, krypla jako já by nechtěla žádná…@Elilen
Nedávno mi bylo 27 let…Jsem ve věku, kdy to bolí asi nejvíc, ale časem to snad přejde…
Ty si byl někdy holkou, že víš nejlíp co každá normální holka potřebuje? ![]()
@anoli30 Pokud bys to tu přelouskala (nebo ano?), zjistila bys, že dotyčný potřebuje psychologa.
Nedokážu to jinak pochopit.
@Virginia píše:
@anoli30 Pokud bys to tu přelouskala (nebo ano?), zjistila bys, že dotyčný potřebuje psychologa.Nedokážu to jinak pochopit.
Já to tu čtu od začátku. Zajímavá diskuse. ![]()
Mě právě pořád není jasné proč si myslí, že jsou všechny ženské stejné a on ví všechno nejlíp. ![]()
@anoli30 Já když jsem to tu zahlédla, taky jsem to pročetla celé.
Chvíli jsem přemýšlela, že po dvaceti letech společných letech snad požádám muže o přeměření, že s ním bez toho veledůležitého čísla snad nemůžu ani v klidu žít.
![]()
Po úvodních příspěvcích Kraťomíra jsem dospěla k názoru, že je to opravdu postižený jedinec s velikostí max 3cm a bylo mi ho líto. Poté, co jsem se potom dočetla, že je to 13(??)cm, nevím už přesně, názor jsem změnila a domnívám se, že chlapec potřebuje psychologa.
Příspěvek upraven 07.05.13 v 23:10
@Kraťomír píše:
Ale o tom to přece vůbec není - je to o tom, že každej potřebuje svý, a každá normální holka potřebuje lásku, sex a uspokojení - a toho já bohužel nikdy schopen nebudu… Tak to je, leda si najít asexuálku, ale dával jsem si už dávno i inzeráty na seznamky ve smyslu, že kvůli malému přirození nejsem schopen soulože a pořád bez jediné odpověďi, a už je to možná i víc jak rok… Prostě tak to je, krypla jako já by nechtěla žádná…@Elilen
Nedávno mi bylo 27 let…Jsem ve věku, kdy to bolí asi nejvíc, ale časem to snad přejde…
Promiň, ale vyjadřivání máš vysokoškolské, myšlení dětinské. Pročtla jsem pár tvých příspěvků zpět a ty máš problém jinde. Tvůj problém je v hlavě. Opravdu!! Přiznej si to. Nebo aspoň přiznej, že je to také možnost a navštiv odborníka. Tvůj komplex světového rozměru není normální. Připadala bych ti normální, kdybych kvůli 163cm mé výšky automaticky brala, že mě nikdo nikdy nebude chtít a budu celý život sama? Připadalo by ti to v pořádku? A vidíš, vždycky se našel nějaký chlap, který by měl zájem. A teď mám dokonce přítele, který má 193cm a je nám úplně jedno, že je mezi námi tak velký výškový rozdíl.
@Doctus píše:
@pannacotta
BYCHOM, ne „by jsme“. A věřím, že by to určitě šlo.
nevadí, podstatné že jsme se pochopili ![]()
@Doctus píše: @flečo je pravda, nie je hriech
Jen ho v tom utvrzuj, že má malého klacíka. A začne záplava nových Kraťomírů…
@Virginia píše:
@anoli30 Já když jsem to tu zahlédla, taky jsem to pročetla celé.Chvíli jsem přemýšlela, že po dvaceti letech společných letech snad požádám muže o přeměření, že s ním bez toho veledůležitého čísla snad nemůžu ani v klidu žít.
![]()
Po úvodních příspěvcích Kraťomíra jsem dospěla k názoru, že je to opravdu postižený jedinec s velikostí max 3cm a bylo mi ho líto. Poté, co jsem se potom dočetla, že je to 13(??)cm, nevím už přesně, názor jsem změnila a domnívám se, že chlapec potřebuje psychologa.Příspěvek upraven 07.05.13 v 23:10
Tak nějak to vidím taky.
Pro mě, když si představím malý penis tak si myslím tak 6 cm a když z něho pak vypadne, že má 13 tak nechápu o čem tu pořád mluví. ![]()
Tak on asi dokonalý není nikdo, ale já se na to nejspíš vždycky díval trochu jinak - pro mne byly vždycky na prvním místě sympatie… Za svůj život jsem měl hodně kamarádek od opravdu překrásných, až po ty soudím, že podle měřítek dneška spíše obyčejné (někdo by mohl říct až ošklivé) a musím říct, že si vybavím snad jen jednu jedinou z nich, která mě opravdu odpuzovala - ale to spíš proto, že mi byla nesympatická a taky dost nepříjemná… Jinak jsem měl (a některé snad pořád mám, i když už se moc často nevídáme) za kamarádky holky, které mají přes 100 kg při výšce pod 170 a přijdou mi krásné, holky, u kterých se mě někteří ptali, jestli to není kluk, ale i dívky opravdu přirozeně překrásné - ale za sebe musím říct, že bych si dokázal přestavit život s každou z nich! Menší vzrůst už je úplně mimo téma - menší holky se líbí hodně chlapům, ale musím říct, že i holky, kterým se okolí za vzhled přímo posmívalo, se mi líbily úplně stejně jako ty z podle dnešních hloupých měřítek krásné… Ale stejně nikdy žádnou z nich nemůžu mít, takže je to docela jedno - jen jsem chtěl nastínit můj pohled a (ne)dokonalost lidí…
Takže kdybych mohl mít vztah a někde ve společnosti potkal dívku, která je vnímána jako „nehezká“, ale byla mi nějak sympatická a měla nějaké kouzlo, pak bych jí rád poznal blíž… Ostatně dřív se mi to už několikrát stalo, a to po mně jednou i od vedlejšího stolu pokukovaly a špulily zadečky dvě na pohled moc krásné holky… U mě je to holt o sympatiích - a nesympatická mi může být klidně i Miss World, i když hodně chlapů to má určitě jinak, to uznávám…