Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5532
8.5.13 08:16

@Kraťomír

Člověče, ty asi nejsi zcela normální. Napsat do inzerátu, že kvůli velikosti svého penisu nejsi schopen pohlavního styku 8o 8o 8o??? Víš co? U tebe to vůbec není o velikosti penisu :zed:. U tebe je to o sebelítosti, sobeckosti, strachu něco vyzkoušet. 13 cm není vůbec málo a buď si tady z nás děláš srandu, nebo jsi zralý na psychiatra…
To, že nemáš ženu není o tvém malém penisu, ale o tvé osobnosti. Ono by asi málokterou ženu bavilo poslouchat tvé neustálé řeči o tom, že jsi méněcenný. A blbé řeči o vozíčkářích… To se jako svůj téměř průměrný úd porovnáváš s nemožností chodit??? :zed: :zed: :zed: Člověče, vzpamatuj se :zed:
Kdybych já si vybírala chlapa podle velikosti přirození, tak s tím mým na 99% nejsem. Měří cca 18 cm a pokud se manžel hodně rozvášní, tak já při sexu trpím. Stejně tak, jako si nemůžeme dovolit některé polohy, protože to prostě bolí. Tudíž bych si pravděpodobně vybrala nějakého, který by měl mezi 10 - max.15 cm. Ale já jsem se svým mužem pro jeho povahu (ač někdy na zabití), pro jeho styl humoru, proto, že ho prostě miluji takového, jaký je. Ale kdyby neustále řešil, že se mnou nemůže mít sex, protože ho má velkého, tak bych ho rychle kopla do zadnice…
Zapracuj na svém sebevědomí, do inzerátů nepiš nesmyslné bludy o tom, že nemůžeš mít sex, přestaň se litovat a ponižovat a hlavně přestaň ze žen dělat krávy, které se ti všechny do poslední vysmějí… Ano, možná se najde taková, kterou třeba tvá velikost zarazí, ale většina je takových, kterým jde o osobnost a ne o penis. Nehledě na to, že v sexu není jen samotný akt - zasunutí. Ženu můžeš uspokojit i jakkoliv jinak. Je spousta způsobů. A něco ti povím. Mám kamaráda - od dětství (vím o něm vše, a vím, i jak vypadá jeho penis). Ten má malý a úzký penis. Má ženu, dvě děti, sebevědomí na rozdávání a o milenky nemá nouzi… Proč? Neřeší velikost, ale taktiku (jen tedy, aby nevypadal za dobytka - milenky jsou na návrh jeho ženy, protože ona provozuje sex jen při plození dětí. Takový vztah sice nechápu, ale respektuji…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
8.5.13 08:50

@tterka Teri já taky tento styl nechápu, ale mám kamarádku, která když chtěla dítě mohla manžela ztrhat… Chudák, měl tak často sex, že občas byl rád, že je v práci, ale jinak má taky dovolenou milenku… Prostě kamarádka nemá zájem o sex mimo plození dětí nevidí v tom nic zajímavého a užitečného… Taky to nechápu ale respektuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 09:17
@MR BIG píše: Život s velkým penisem taky není žádný med…víte jaké to je, muset být při sexu ve vedlejší místnosti?

8o 8o jako divák nebo jako účastník hry jen dodržuješ vzdálenost? :lol: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 09:18
@MR BIG píše:
Co víc k tomu říct, je to peklo. Na kole si pořád dávat pozor, aby se nezamotal do řetězu…
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 09:19
@anoli30 píše:
Ty si vždycky vybereš jen co se ti hodí viď. :roll: :zed:

neumí rozeznat ironii :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 09:19
@MR BIG píše:
Jenže pak vypadám děsně tlustej…

Tak si ho prohoď přes rameno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
8.5.13 09:20

Pořád píšu, že Kráťa je uchyl nebo si dělá srandu  :lol:.

Jeď do Koree, tam je průměr necelých 10 centimetrů, tam budeš se svým ptákem obří král :lol:

• Citovat
  • Upravit
24603
8.5.13 09:20
@Pierko_ píše:
Ja ho praveze presviedcam, teda snazil som sa, ze jeho penis je iba maly, respektive mensi…a ze da sa urcite najdu zenske, ktore nim dokaze vaginalne uspokojit - trochu surovy vyraz :). Ze v ziadnom pripade nejde o mikropenis.

Tym, ze neustale mele o tom, ze ma mikropenis aj napriek tomu, ze velmi dobre ma tuto tematiku vygooglenu…tak seriozne vazne uraza tych, co naozaj mikropenis maju.

V mojich ociach ho to stavia uz mierne na uroven hajzlika :pocitac:, ktory sa svojimi recami dost kruto vysmieva muzom s realnym mikropenisom. Moze pisat a prispievat sem milo, uhladene, ale tym ze zo seba robi invalida kvoli 13-14 cm penisu…to je svinstvo voci ostatnym, ktorych sem zavedie mozno aj polovicna velkost toho jeho mensieho penisu a s tym spojene komplikacie..

Doctus…ako som uz pisal, 13-14 cm penis je maly penis, respektive zle som sa vyjadril, je to MENSI penis. Potvrdzuju to aj bezne zname vedecke merania vid google, wiki (Kinsley a pod.)…ktore ako sam lepse vies ako ja, namerali okolo 15, respektive cez 15 cm.

Co sa tyka samotneho sexu…ako som uz povedal, o tom ci je nieco mensie, normalne, vacsie, velke, privelke…nerozhoduju tabulky, ani tie tvoje MRI snikmy 8cm vaginy (sorry nemohol som si odpustit :-) ), ale REALITA v spalniach. Ver, ze keby si sa spytal vacsiny zien ci pokladaju 13cm penis za maly, ci mensi…tak dostanes odpoved ANO…zaroven ale celkom slusne percento povie a doda aj B, a teda to, ze by im to v sexe neprekazalo a s dobrym partnerom by ich dana dlzka dokazala plne uspokojit.

Toto vsetko kruci nemam z hlavy, su to realne zivotne skusenosti a pozorovanie…uz len tato diskusia je toho dokazom. Ende.

Btw…exFLE..som tu nahodnu splet pismen vymenil sa registraciu :mrgreen:

Aaaaa, fle už má registraci :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
8.5.13 09:21
@pannacotta píše:
8o 8o jako divák nebo jako účastník hry jen dodržuješ vzdálenost? :lol: :idea:

no on je dva v jednom… účastní se hry ale díky odstupu je i divák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 09:22
@anoli30 píše:
Protože z nás tady děláš akorát blbce a doma se směješ jak ti na to skáčem. Jen nechápu proč sis vybral zrovna emimino.

uchyl :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 09:23
@Kraťomír píše:
Já tady ale fakt z nikoho blbce nedělám, jen popisuju svoje vlastní zkušenosti s tímhle postižením… To je jako kdybyste člověku na vozíku tvrdila, že může úplně normálně chodit a že by to měl někdy zkusit, jinak to nikdy nepřekoná… A i ten člověk na vozíku má do budoucna víc nadějí než já, který bud sám až do konce svých dnů - v těch 60 letech mi to akorát snad už nebude tak moc vadit…

A proč píšu o svém osudu tady? Protože je to tady diskuze k tématu! Má to tu 93 stránek a kdy jsem přišel já? Až na pár posledních, a myslím si, že k tomu mám co říct! K diskuzi např. o dětských autosedačkách se samozřejmě připojovat nehodlám, ale tohle je téma, které mi zničilo celý můj život, tak mi prosím neberte i tu jednu z mála věcí, které ve svém navěky prázdném a osamělém životě ještě stále mám - svobodu projevu…

Prostě nemám rád lži a sebeklam a když si tu bude pořád někdo nalhávat, že i tak extrémně malý penis, jako mám bohužel třeba já, stačí na uspokojení parterky nebo založení rodiny, tak v tom jednoduše chci udělat trochu jasno - prostě to tedy nestačí!

Dobrou noc přeji.

Táhni do kláštera, tam snad nebudeš nikoho obtěžovat a tvůj ptáček nebude nikoho zajímat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 09:24
@Pierko_ píše:
Ty hajzel jeden latexovy uchyl, dobre sa bavis ty curak? Cakal som presne kedy vytiahnes to tvoje oblubene o invalidoch na vozickoch, ako su na tom nadejnejsie ako ty plne zdravy s tym tvojim smradlavym peerom.

Nech uz si ktokolvek, psychopat uchyl provokater dohromady, prajem ti, aby sa ti toto vsetko raz vratilo. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Kedze akakolvek reakcia na teba a komentar pre teba vyvolava iba dalsie tvoje psychopaticke vypady, najlepsie je ta ignorovat a prehliadat ta.

Smrad jeden smradlavy :pocitac: :x

Konečně si to pochopil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 09:27
@Vesmilka píše:
no on je dva v jednom… účastní se hry ale díky odstupu je i divák :think:
:lol: :lol: s dobrým výhledem :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
8.5.13 09:42
@pannacotta píše: :lol: :lol: s dobrým výhledem :lol:

přesně tak :pankac: :pankac: akorát si myslím, že má krátké ruce :think: :think: a o líbání při aktu samotném asi taky nemůže být řeč :think:
asi bychom potřebovali bližší informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
8.5.13 09:44
@pannacotta píše:
Aaaaa, fle už má registraci :mrgreen: :palec:

no ale myslím, že by se měl mírnit ve výrazech nebo mu ji admin blokne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí