Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MR BIG píše: Život s velkým penisem taky není žádný med…víte jaké to je, muset být při sexu ve vedlejší místnosti?
Nevím jaké to je, povídej.
@anoli30 píše:
Nevím jaké to je, povídej.
Co víc k tomu říct, je to peklo. Na kole si pořád dávat pozor, aby se nezamotal do řetězu…
@MR BIG píše:
Co víc k tomu říct, je to peklo. Na kole si pořád dávat pozor, aby se nezamotal do řetězu…
Já od jednoho slyšela, že si ho omotává kolem pasu. Tak třeba by ti to pomohlo. ![]()
@MR BIG píše:
A při chůzi, aby se neošoupal o chodník. ![]()
@pannacotta píše: čo je pravda, nie je hriech![]()
Přesně tak, tak nevím proč si pořád nalhávat, že by to nějaké mohlo stačit… ![]()
@Kraťomír píše:
Přesně tak, tak nevím proč si pořád nalhávat, že by to nějaké mohlo stačit…
Ty si vždycky vybereš jen co se ti hodí viď.
![]()
@anoli30 píše:
Ty si vždycky vybereš jen co se ti hodí viď.![]()
Protože si na nic nehraje a říká jak to opravdu je…
Takový přístup mám rád, rovný a jasný.
@anoli30 píše:
Já od jednoho slyšela, že si ho omotává kolem pasu. Tak třeba by ti to pomohlo.
Jenže pak vypadám děsně tlustej…
@Kraťomír píše:
Protože si na nic nehraje a říká jak to opravdu je…Takový přístup mám rád, rovný a jasný.
Tak tohle fakt nemá cenu. Je vidět, že pro tebe je každá ženská blbá, protože nesmí mít vlastní názor.
@MR BIG píše:
Jenže pak vypadám děsně tlustej…
Aha, tak to je problém. ![]()
A co chodit v černé barvě? Ta zeštíhluje.
@anoli30 píše:
Tak tohle fakt nemá cenu. Je vidět, že pro tebe je každá ženská blbá, protože nesmí mít vlastní názor.
Tak to není, ale já snad nejlépe vím, jak jsem na tom… Názor na to může mít kdo chce jaký chce, ale kdo to nezažil a nezkusil soulož s tak uboze malým penisem, ten to dokáže jen těžko objektivně posoudit… Ono tohle přesvědčování, že to jako stačí, to by vám dámy vydrželo asi jen do chvíle, kdy by mělo dojít na samotou soulož - a pak by se mi každá z vás jednoduše vysmála… Nic si nenalhávejme, je to tak, všichni to víme…
@Doctus píše: @fle
Jen ho v tom utvrzuj, že má malého klacíka. A začne záplava nových Kraťomírů…
Ja ho praveze presviedcam, teda snazil som sa, ze jeho penis je iba maly, respektive mensi…a ze da sa urcite najdu zenske, ktore nim dokaze vaginalne uspokojit - trochu surovy vyraz
. Ze v ziadnom pripade nejde o mikropenis.
Tym, ze neustale mele o tom, ze ma mikropenis aj napriek tomu, ze velmi dobre ma tuto tematiku vygooglenu…tak seriozne vazne uraza tych, co naozaj mikropenis maju.
V mojich ociach ho to stavia uz mierne na uroven hajzlika
, ktory sa svojimi recami dost kruto vysmieva muzom s realnym mikropenisom. Moze pisat a prispievat sem milo, uhladene, ale tym ze zo seba robi invalida kvoli 13-14 cm penisu…to je svinstvo voci ostatnym, ktorych sem zavedie mozno aj polovicna velkost toho jeho mensieho penisu a s tym spojene komplikacie..
Doctus…ako som uz pisal, 13-14 cm penis je maly penis, respektive zle som sa vyjadril, je to MENSI penis. Potvrdzuju to aj bezne zname vedecke merania vid google, wiki (Kinsley a pod.)…ktore ako sam lepse vies ako ja, namerali okolo 15, respektive cez 15 cm.
Co sa tyka samotneho sexu…ako som uz povedal, o tom ci je nieco mensie, normalne, vacsie, velke, privelke…nerozhoduju tabulky, ani tie tvoje MRI snikmy 8cm vaginy (sorry nemohol som si odpustit
), ale REALITA v spalniach. Ver, ze keby si sa spytal vacsiny zien ci pokladaju 13cm penis za maly, ci mensi…tak dostanes odpoved ANO…zaroven ale celkom slusne percento povie a doda aj B, a teda to, ze by im to v sexe neprekazalo a s dobrym partnerom by ich dana dlzka dokazala plne uspokojit.
Toto vsetko kruci nemam z hlavy, su to realne zivotne skusenosti a pozorovanie…uz len tato diskusia je toho dokazom. Ende.
Btw…exFLE..som tu nahodnu splet pismen vymenil sa registraciu ![]()
@Kraťomír píše:
Tak to není, ale já snad nejlépe vím, jak jsem na tom… Názor na to může mít kdo chce jaký chce, ale kdo to nezažil a nezkusil soulož s tak uboze malým penisem, ten to dokáže jen těžko objektivně posoudit… Ono tohle přesvědčování, že to jako stačí, to by vám dámy vydrželo asi jen do chvíle, kdy by mělo dojít na samotou soulož - a pak by se mi každá z vás jednoduše vysmála… Nic si nenalhávejme, je to tak, všichni to víme…
Vidíš to, nepřipouštíš jiný názor než svůj.
@Kraťomír píše:
Přesně tak, tak nevím proč si pořád nalhávat, že by to nějaké mohlo stačit…
Prestan uz pomaly aj urazat rady zien, ktorym take nieco ako mas ty, staci. Ta moja by ti uz taku facku dala za tvoje opakovane reci, pretoze svojimi psychopatickymi vyplodmi ju snad stavias mimo iny zivocisny druh. Je to zena, pekna zena, sexualne hodne zalozena, a doma ma u mna schovany zabookovany
penis podobnych rozmerov, ci mozno aj identickych, ako mas ty.
Život s velkým penisem taky není žádný med…víte jaké to je, muset být při sexu ve vedlejší místnosti?