Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jabadabadu píše:
Jo dámy, vy určitě loudíte fotku kraťomírova pinďoura, abyste se u ní mohly tajně uspokojovat.
tys nás normálně odhalil
no a teď už nám ji nepošle určitě
![]()
@Vesmilka píše:
tys nás normálně odhalil![]()
![]()
a sice proto že nevěří že by jsme se nad 13-cm dokázali uspokojit ![]()
@pannacotta
BYCHOM, ne „by jsme“. A věřím, že by to určitě šlo. ![]()
@pannacotta píše:
a sice proto že nevěří že by jsme se nad 13-cm dokázali uspokojit
jo přesně tak ![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
BYCHOM, ne „by jsme“. A věřím, že by to určitě šlo.
puntíčkáři ![]()
Si dajte do google vyhladávania „13 cm penis“ a nájde vám to dáke fotečky ala Kráťov malý klacík
.
Mimochodom naposledy keď ho tu vyzývali ženské nech im ukáže fotku aby teda zhodnotili to jeho nešťastie či je to fakt taká nepoužiteľná hrôza…tak poslal dáku fotku z internetu s ftákom niekoho úplne iného… šikula
![]()
@fle
Jen ho v tom utvrzuj, že má malého klacíka. A začne záplava nových Kraťomírů…
@Vesmilka píše:
tys nás normálně odhalil![]()
![]()
To by mi náhodou vůbec nevadilo, protože alespoň jednou v životě bych se svým extrémně malým penisem dokázal nějakou ženu sexuálně uspokojit… Ale co by z toho nějaká žena v§bec měla? Však by to byl pohled spíš jen pro zasmání, než pro uspokojení, bohužel…
A určitě tu nechci fňukat, já jenom popisu svůj osud a neodvratnou budoucnost…
@Kraťomír píše:
To by mi náhodou vůbec nevadilo, protože alespoň jednou v životě bych se svým extrémně malým penisem dokázal nějakou ženu sexuálně uspokojit… Ale co by z toho nějaká žena v§bec měla? Však by to byl pohled spíš jen pro zasmání, než pro uspokojení, bohužel…A určitě tu nechci fňukat, já jenom popisu svůj osud a neodvratnou budoucnost…
hele já mám nápad
třeba to děláš špatně a pak máš jen 13 cm… zkus k tomu pustit nějakou ženskou a ona z toho vytáhne třeba víc… víš jak přeci jen je to něco jiného
a pak provedete měření a uvidíš hned to bude lepší
![]()
Dvě možnosti - Kráťa je uchyl, Kráťa si ze všech dělá prdel. Jiná možnost není, blázen to dle všeho nebude ![]()
@Vesmilka píše:
hele já mám nápad![]()
třeba to děláš špatně a pak máš jen 13 cm… zkus k tomu pustit nějakou ženskou a ona z toho vytáhne třeba víc… víš jak přeci jen je to něco jiného
![]()
![]()
tak prý jen 13 cm. Tak to se už Kráťovi ani nedivím, že má komplex ![]()
@Vesmilka píše:
hele já mám nápad![]()
![]()
![]()
Díky moc za radu, ale to si fakt nemyslím - prostě kde nic není, tam ani všichni rohatí dohromady nic nezmůžou… Ani při nejsilnějších erekcích v mém životě, kdy už se opravdu jednalo spíše o bolestivou záležitost než potěšení, jsem se nedostal nijak výrazně nad 14 cm a opravdu silně pochybuju, že by ze mě nějaká dívka - byť by to byla třeba i bohyně a dívka mých snů - dostala víc…
Nemluvě o tom, že pořádné erekce už nějaký ten čas už téměř vůbec nejsem schopen, takže těžko by nějaká uspěla… Ale i kdyby mi to šlo, stejně by mě ani nebylo pořádně za co chytnout, natož aby mě v sobě nějaká dívka vůbec mohla cítit - to vážně není moc pravděpodobné…
Prostě být navěky panic, toť můj úděl a to jest mým osudem, bohužel…
@Poison Ivy
Proč bych měl podle vás být úchyl a nebo si tu ze všech dělat legraci? Jaký bych pro takové mrhání časem asi měl mít důvod?
Myslíte, že mě toto mé postižení a můj navěky samotářský život baví, že mi to dělá radost? Kdybych vám mohl předat aspoň část toho, jak se teď cítím, bylo by vám to hned jasné…
Je to k pláči, a nejde s tím dělat vůbec nic, proč se takový mrzák jako já musel vůbec narodit…
@kubajsik píše:
tak prý jen 13 cm. Tak to se už Kráťovi ani nedivím, že má komplex
abys mě nechytil za slovo ach jo, tak jsem to vůbec nemyslela
se stydím
Kráťo prosím neber si to tak, nevím jak sem mi to slovo tam vloudilo… Nevykládej, kdyby na tebe nějaká šáhla to bys koukal, jenže dokud to nezkusíš, tak to nezjistíš
tak mě neštvi nebo přijedu a ukážu ti to ![]()
@jabadabadu píše:
Jo dámy, vy určitě loudíte fotku kraťomírova pinďoura, abyste se u ní mohly tajně uspokojovat.
Tak to je přesný.
![]()
@anoli30 píše:
Tak to je přesný.![]()
ahoj drahá, kdepak se mi touláš
![]()
@Kraťomír píše:
To by mi náhodou vůbec nevadilo, protože alespoň jednou v životě bych se svým extrémně malým penisem dokázal nějakou ženu sexuálně uspokojit… Ale co by z toho nějaká žena v§bec měla? Však by to byl pohled spíš jen pro zasmání, než pro uspokojení, bohužel…A určitě tu nechci fňukat, já jenom popisu svůj osud a neodvratnou budoucnost…
Ty mě fakt zajímáš, nechceš se konečně zaregistrovat? ![]()