Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9734
5.5.13 16:58

@Arturus
Bod pro Vás. 13/14 cm opravdu nejsou raritní velikosti, ba naopak. A o nějaké vadě taky nemůže být řeč. To je ale asi něco, co Kraťomír a fle nepochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.5.13 17:18
@fle píše: :andel: :andel: tak ja som len chcel strucne podat osobne svedectvo tomu nestastikovi z prvej ruky, tod vse :D. Proste by svoj mierny hendikep nemal brat tak vazne a vyrazit do boja a hladat spravnu zaplatu na ten jeho.Kraato a dodavam, ze to vsetko po 5tich rokoch spolunazivania, takze ziadna detska teenage laska, ale realita partnerskej rutiny 30tnikov… ten pohlad na zensku jak sa ti hadze o postel jak zmyslov zbavena :-) a pomaly ze neplace od navalu emoci…to s tym tvojim krataskom dokazes aj ty…len potrebujes realne zacat sulozit a trenovat trenovat a este raz trenovat…a potom na zaver…trenovat :dance: :dance:…a hlavne mat pre tu zensku- zenske vasen. :palec:

Nonpovím ti že to píšeš zbytečně, kraťas si to přečte a stejně ti řekne že nikdy nepozná pravou lásku bo bla bla bla, šak ho známe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.5.13 17:18
@fle píše:
hh, tri krat hadaj :-). nj pisem zo smartphone, respektive niekedy z tabletu…obcas mi kvoly tomu preskoci prstoklad… malo tam byt „napisal“. :-)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír
5.5.13 18:27
@fle píše: :andel: :andel: tak ja som len chcel strucne podat osobne svedectvo tomu nestastikovi z prvej ruky, tod vse :D. Proste by svoj mierny hendikep nemal brat tak vazne a vyrazit do boja a hladat spravnu zaplatu na ten jeho.Kraato a dodavam, ze to vsetko po 5tich rokoch spolunazivania, takze ziadna detska teenage laska, ale realita partnerskej rutiny 30tnikov… ten pohlad na zensku jak sa ti hadze o postel jak zmyslov zbavena :-) a pomaly ze neplace od navalu emoci…to s tym tvojim krataskom dokazes aj ty…len potrebujes realne zacat sulozit a trenovat trenovat a este raz trenovat…a potom na zaver…trenovat :dance: :dance:…a hlavne mat pre tu zensku- zenske vasen. :palec:

Já ale netoužím po ničem jiném, než mít jen jednu jedinou, věrnou, hodnou a milou partnerku, kterou bych miloval nejvíc na světě a snažil se jí udělat maximálně šťastnou! Vlastně v životě toužím jenom po tom, udělat svou největší životní lásku šťastnou a plně uspokojenou! A právě proto jsme to spolu s mou asi největší životní láskou museli ukončit, protože já bych jí nikdy nedokázal dát všechno to, co si tak dokonalá dívka zaslouží a co potřebuje… Je to už pár let, co jsme se neviděli a co spolu už nejsme v kontatku, ale hřeje mě to u srdce, když vím, že si našla pořádnýho a určitě i moc skvělýho chlapa, který jí snad dává úplně všechno a dokáže ji udělat šťastnou a plně spokojenou… A pokud jde o mě, tak já jsem na to všechno už dávno rezignoval, takže si s tím už nemusí dělat hlavu, i když je mi jasné, že se tím budu trápit celý zbytek svého prázdného a promarněného života bez lásky…

• Citovat
  • Upravit
fle
5.5.13 19:18
@Kraťomír píše:
Já ale netoužím po ničem jiném, než mít jen jednu jedinou, věrnou, hodnou a milou partnerku, kterou bych miloval nejvíc na světě a snažil se jí udělat maximálně šťastnou! Vlastně v životě toužím jenom po tom, udělat svou největší životní lásku šťastnou a plně uspokojenou! A právě proto jsme to spolu s mou asi největší životní láskou museli ukončit, protože já bych jí nikdy nedokázal dát všechno to, co si tak dokonalá dívka zaslouží a co potřebuje… Je to už pár let, co jsme se neviděli a co spolu už nejsme v kontatku, ale hřeje mě to u srdce, když vím, že si našla pořádnýho a určitě i moc skvělýho chlapa, který jí snad dává úplně všechno a dokáže ji udělat šťastnou a plně spokojenou… A pokud jde o mě, tak já jsem na to všechno už dávno rezignoval, takže si s tím už nemusí dělat hlavu, i když je mi jasné, že se tím budu trápit celý zbytek svého prázdného a promarněného života bez lásky…

Hm' fakt odpoved k veci…Nj, snahu som mal, co uz :-)…asi mam dlhsie vedenie trochu, ze som mal tolko trpezlivosti s tebou a az teraz to definitivne pochopil…to jest az teraz definitivne uznavam, to co tu zenske pnaznacuju uz dlhodobo, a to ze bud proste patris na psychiatriu lebo mas nejaku mentalnu ci inu poruchu, co nie je samozrejme na smiech, alebo ja dodavam, ze mozno nejaky uchyl navleceny v latexu, ktory sa ukaja nad internetovymi diskusiami o penisoch, teda jeho udajnom penise…vlastne aj v tomto pripade patris na psychiatriu a na smiech to uz nie je dublom…hmm…co uz, deju sa aj vaznejsie veci na tomto svete, dokonca aj fore…cus ty uchyl, :mavam:

• Citovat
  • Upravit
fle
5.5.13 19:25
@pannacotta píše:
Nonpovím ti že to píšeš zbytečně, kraťas si to přečte a stejně ti řekne že nikdy nepozná pravou lásku bo bla bla bla, šak ho známe 8)

sakris a ty si to trafila, odhadla uplne presne, vid jeho blabol nizsie, ktorym zadrel uplne od veci a jeho udajneho povodneho problemu- to jest s 14cm penisom nie je mozne uspokojit ZIADNU zensku… :-) :-), neuveritelne, klobuk dole pred tvojim odhadom. :potlesk:

Tvoj dalsi tip bol, ze svojim vstupom sem, mozno vyprovokuje zamknutie diskusie administratorkou/om, ktora je uz bez tak davno mrtva a vycerpana…ale aj tak, som zvedavy :lol:.

• Citovat
  • Upravit
24603
5.5.13 19:46
@Kraťomír píše:
Já ale netoužím po ničem jiném, než mít jen jednu jedinou, věrnou, hodnou a milou partnerku, kterou bych miloval nejvíc na světě a snažil se jí udělat maximálně šťastnou! Vlastně v životě toužím jenom po tom, udělat svou největší životní lásku šťastnou a plně uspokojenou! A právě proto jsme to spolu s mou asi největší životní láskou museli ukončit, protože já bych jí nikdy nedokázal dát všechno to, co si tak dokonalá dívka zaslouží a co potřebuje… Je to už pár let, co jsme se neviděli a co spolu už nejsme v kontatku, ale hřeje mě to u srdce, když vím, že si našla pořádnýho a určitě i moc skvělýho chlapa, který jí snad dává úplně všechno a dokáže ji udělat šťastnou a plně spokojenou… A pokud jde o mě, tak já jsem na to všechno už dávno rezignoval, takže si s tím už nemusí dělat hlavu, i když je mi jasné, že se tím budu trápit celý zbytek svého prázdného a promarněného života bez lásky…
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.5.13 19:48
@fle píše:
Hm' fakt odpoved k veci…Nj, snahu som mal, co uz :-)…asi mam dlhsie vedenie trochu, ze som mal tolko trpezlivosti s tebou a az teraz to definitivne pochopil…to jest az teraz definitivne uznavam, to co tu zenske pnaznacuju uz dlhodobo, a to ze bud proste patris na psychiatriu lebo mas nejaku mentalnu ci inu poruchu, co nie je samozrejme na smiech, alebo ja dodavam, ze mozno nejaky uchyl navleceny v latexu, ktory sa ukaja nad internetovymi diskusiami o penisoch, teda jeho udajnom penise…vlastne aj v tomto pripade patris na psychiatriu a na smiech to uz nie je dublom…hmm…co uz, deju sa aj vaznejsie veci na tomto svete, dokonca aj fore…cus ty uchyl, :mavam:

https://www.emimino.cz/…ankovani/34/

Přečti si v rychlosti tuhle diskusi a pochopíš co je zač :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.5.13 19:50
@fle píše:
sakris a ty si to trafila, odhadla uplne presne, vid jeho blabol nizsie, ktorym zadrel uplne od veci a jeho udajneho povodneho problemu- to jest s 14cm penisom nie je mozne uspokojit ZIADNU zensku… :-) :-), neuveritelne, klobuk dole pred tvojim odhadom. :potlesk:Tvoj dalsi tip bol, ze svojim vstupom sem, mozno vyprovokuje zamknutie diskusie administratorkou/om, ktora je uz bez tak davno mrtva a vycerpana…ale aj tak, som zvedavy :lol:.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no nechme se překvapit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
5.5.13 19:53
@Kraťomír píše:

Ta přílišná snaha může být taky na škodu, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír
5.5.13 23:49
@fle píše:
Hm' fakt odpoved k veci…Nj, snahu som mal, co uz :-)…asi mam dlhsie vedenie trochu, ze som mal tolko trpezlivosti s tebou a az teraz to definitivne pochopil…to jest az teraz definitivne uznavam, to co tu zenske pnaznacuju uz dlhodobo, a to ze bud proste patris na psychiatriu lebo mas nejaku mentalnu ci inu poruchu, co nie je samozrejme na smiech, alebo ja dodavam, ze mozno nejaky uchyl navleceny v latexu, ktory sa ukaja nad internetovymi diskusiami o penisoch, teda jeho udajnom penise…vlastne aj v tomto pripade patris na psychiatriu a na smiech to uz nie je dublom…hmm…co uz, deju sa aj vaznejsie veci na tomto svete, dokonca aj fore…cus ty uchyl, :mavam:

Myslíš? A co bych z toho podle tebe jako měl? Ale je to tvůj názor a já ti to brát nebudu… Je to vlastně i krásné, že člověk může mít na všechno svůj vlastní názor a pohled, takže co…

Jinak za tvoje rady, poznatky a zážitky ti moc děkuju a určitě to bude vážně moc krásné, když svou milovanou (nebo jak to ty máš) přivedeš až k takovému uspokojení, že se blahem svíjí na posteli a div u toho nepláče, ale k čemu je mi taková informace? Mám ti to závidět? Ano, závidím ti to, musí to být fakt zážitek, ale já tohle nikdy v životě neprožiju, nikdy nic takového na vlastní oči neuvidím, celý život zůstanu jen panicem, takže nevím co tím sleduješ?

Nevěřím, že na tomhle světě existuje žena, kterou by mrzák jako já dokázal opravdu reálně uspokojit a která by se mi hned z fleku za můj směšně a uboze malý penis nevysmála… Stačí si to tu pročít a je to jasné - taková prostě není. Musela by to být hodně hodná holka, aby se nesmála, ale ani tak by to nemělo smysl… A nemluvě o tom, že už delší dobu téměř vůbec nejsem schopen erekce.

A jenom tak mimochodem, na jedny diskuzní stránky (kde jsem to následně zas mohl bez potíží smazat) jsem dával i fotky svého mikropenisu a snad všechny ženy se tam shodly na tom, že něco tak malého by jim nestačilo ani na to polechtání, takže asi tak…

Takže si to všechno můžete nalhávat někomu jinému, na mě to už neplatí…

• Citovat
  • Upravit
17247
6.5.13 07:40

Bože co to je :roll: :roll: Kraťomíre radím, najdi si babu a přestaň prudit. To že chodíš po diskuzích a pláčeš sám nad sebou určitě není cesta. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
6.5.13 09:41
@Kraťomír píše:
Myslíš? A co bych z toho podle tebe jako měl? Ale je to tvůj názor a já ti to brát nebudu… Je to vlastně i krásné, že člověk může mít na všechno svůj vlastní názor a pohled, takže co…

Jinak za tvoje rady, poznatky a zážitky ti moc děkuju a určitě to bude vážně moc krásné, když svou milovanou (nebo jak to ty máš) přivedeš až k takovému uspokojení, že se blahem svíjí na posteli a div u toho nepláče, ale k čemu je mi taková informace? Mám ti to závidět? Ano, závidím ti to, musí to být fakt zážitek, ale já tohle nikdy v životě neprožiju, nikdy nic takového na vlastní oči neuvidím, celý život zůstanu jen panicem, takže nevím co tím sleduješ?

Nevěřím, že na tomhle světě existuje žena, kterou by mrzák jako já dokázal opravdu reálně uspokojit a která by se mi hned z fleku za můj směšně a uboze malý penis nevysmála… Stačí si to tu pročít a je to jasné - taková prostě není. Musela by to být hodně hodná holka, aby se nesmála, ale ani tak by to nemělo smysl… A nemluvě o tom, že už delší dobu téměř vůbec nejsem schopen erekce.

A jenom tak mimochodem, na jedny diskuzní stránky (kde jsem to následně zas mohl bez potíží smazat) jsem dával i fotky svého mikropenisu a snad všechny ženy se tam shodly na tom, že něco tak malého by jim nestačilo ani na to polechtání, takže asi tak…

Takže si to všechno můžete nalhávat někomu jinému, na mě to už neplatí…

Fňukno :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
6.5.13 13:15

Tak Kraťomíre, nebudu se tady rozepisovat, jen se připojím k těm, kteří sdílí názor, že tvůj pohled na danou problematiku rozhodně není reální. Ale akceptuju to, pesimisté mají také svoje místo na zemi…

PS: Odborníka z oblasti sexuologie bych nezavrhovala a na tvém místě o tom alespoň pouvažovala, nemáš co ztratit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fle
6.5.13 16:06

Mikropenis

Btw: Mikropenis je niečo úplne iné, než má tragéd Kráťo. Kráťo má malý penis, nie mikropenis, čo je hodne podstatný rozdiel. Ak to vôbec je reálny človek a nie nejaký novodobý internetový vírus 21. storočia.

Toto je celkom milý a úprimný blog muža, ktorý má mikropenis a sa za to nehanbí. Raz za čas mu na blog pozriem a zakaždým obdivujem jeho pozitívny pohľad na život, v ktorom nerobí žiadne obmedzenia…dokonca nemá problém si navliecť klasické plavky, ísť do verejných spŕch a pod. To len tak pre všetkých nešťastníkov s malým pinďom, ktorí sem náhodou zablúdili cez google (tak ako aj mňa sem naviedol google)…že sú na tom aj daktorý horšie a znášajú to mnohonásobne lepšie.

http://martinstinypenis.tumblr.com/

Opisuje tam aj akúsi techniku sexovania v jeho vlastnom štýle…keďže reálne ženskú penetrovať tak malým penisom nedokáže…to je zasa možno infomácia pre frustrované ženy, ktoré taký micropenis majú doma a nechcú to vzdať…možno dajakej pomôže.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky