Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yogistka
Od té doby čekám až jak na tom chlap je, potom se do něčeho vůbec vrhám. prostě žít s někým, kde nebude fungovat sex, to se asi moc dobře nedá, vzhledem k tomu, že nejsem jeptiška:D
@Lakynka píše:
@yogistkaOd té doby čekám až jak na tom chlap je, potom se do něčeho vůbec vrhám. prostě žít s někým, kde nebude fungovat sex, to se asi moc dobře nedá, vzhledem k tomu, že nejsem jeptiška:D
Přesně tak, a vážně nevím, proč to ještě stále hodně lidí není schopno přijmout… Já sám mám bohužel mikropenis (jenom směšných 13 - 14 cm na délku a ubohých 3.5 cm na šířku) a je mi tak moc dobře jasné, že mrzák jako já prostě nemá šanci na lásku, milování, partnerku a ani vlastní rodinu, o které jsem vždycky tak hrozně moc snil… Ve svých 27 letech jsem stále ještě panic a moc dobře vím, že jím budu až do konce svých dnů - navěky v samotě, jako poustevník, kterému celý život i všechny jeho sny protečou rychle a nenávratně mezi prsty…
Ale já to plně chápu, genetický odpad jako já si ani nic jiného nezaslouží a sám moc dobře vím, že bych nechtěl dělat žádnou ženu takto nešťastnou a nebo stále dokola zažívat jen další a další trápení, posměch a ostudu… Jenom nechápu, proč se tu kvůli této skutečnosti pořád dohadujete a nedokážete to přijmout jak to je? Možná je snažší si lhát a stále alespoň doufat, že jednou si možná najdete tu pravou, které to nebude vadit…
Asi to někomu pomáhá přežít, ale já nehodlám žít v iluzích, pravda je totiž jiná a to taková, že my, takto postižení prostě nikdy nic z radostí a krás milování nepoznáme… Já to vím, přijmul jsem to a je mi jasné, že už nemám ani kapku naděje, ani ten poslední záblesk v temnotě…
O krásách žen a dívek budu celý svůj zbytek života pouze snít a když osud dá, možná se dočkám v přístím životě… Tak to holt je, a je to pevné, jen jediná smutná věc na tom je - že já si tento osud nevybral a nemohu ho ani ovlivnit, bohužel…
Žijte všichni blaze a radujte se z krás života, které mnozí z nás nikdy nepoznají!
Přeji hodně zdraví a štěstí do života, ahoj.
@Kraťomír píše:
Přesně tak, a vážně nevím, proč to ještě stále hodně lidí není schopno přijmout… Já sám mám bohužel mikropenis (jenom směšných 13 - 14 cm na délku a ubohých 3.5 cm na šířku) a je mi tak moc dobře jasné, že mrzák jako já prostě nemá šanci na lásku, milování, partnerku a ani vlastní rodinu, o které jsem vždycky tak hrozně moc snil… Ve svých 27 letech jsem stále ještě panic a moc dobře vím, že jím budu až do konce svých dnů - navěky v samotě, jako poustevník, kterému celý život i všechny jeho sny protečou rychle a nenávratně mezi prsty…Ale já to plně chápu, genetický odpad jako já si ani nic jiného nezaslouží a sám moc dobře vím, že bych nechtěl dělat žádnou ženu takto nešťastnou a nebo stále dokola zažívat jen další a další trápení, posměch a ostudu… Jenom nechápu, proč se tu kvůli této skutečnosti pořád dohadujete a nedokážete to přijmout jak to je? Možná je snažší si lhát a stále alespoň doufat, že jednou si možná najdete tu pravou, které to nebude vadit…
Asi to někomu pomáhá přežít, ale já nehodlám žít v iluzích, pravda je totiž jiná a to taková, že my, takto postižení prostě nikdy nic z radostí a krás milování nepoznáme… Já to vím, přijmul jsem to a je mi jasné, že už nemám ani kapku naděje, ani ten poslední záblesk v temnotě…
O krásách žen a dívek budu celý svůj zbytek života pouze snít a když osud dá, možná se dočkám v přístím životě… Tak to holt je, a je to pevné, jen jediná smutná věc na tom je - že já si tento osud nevybral a nemohu ho ani ovlivnit, bohužel…
Žijte všichni blaze a radujte se z krás života, které mnozí z nás nikdy nepoznají!
ty jsi cvok? já nevěřím vlastním očím
jak tohle někdo normální může napsat
ty máš sebevědomí na bodě mrazu…
@Vesmilka Mno, naopak. Chlapi, co navenek působili jako kingové světa, jeden z nich i doost arogantní… O to větší šok.
Kraťomír: Hele, já třeba mám prsa jako holčička, taky si můžu přijít postižená, páč na operaci fakt nepůjdu. Ale ono se to některým chlapům líbí, tak co:). Prostě hledat. Jsem jaká jsem. A některým se líbí velké penisy, některým raději menší. Stejně je to u prsou a koneckonců i u vlasů chlapa i ženské
. Mmch s tvou velikostí by se žena nebála análku
. A ještě mmch. Měla jsem i muže, co se 14cm dobrý. Jen jsem tu napsala, že prostě raději bych větší, ale zas tak úplně že bych z toho sexu byla nešťastná, to ne, tak se vzpamatuj:).
@Lakynka no já to nemyslela tak, jako že by neuměli do pěti počítat, spíš, že byli naprosto tupí… tak to většinou bývá čím větší king tím větší pitomec… ![]()
@Kraťomír píše:
Přesně tak, a vážně nevím, proč to ještě stále hodně lidí není schopno přijmout… Já sám mám bohužel mikropenis (jenom směšných 13 - 14 cm na délku a ubohých 3.5 cm na šířku) a je mi tak moc dobře jasné, že mrzák jako já prostě nemá šanci na lásku, milování, partnerku a ani vlastní rodinu, o které jsem vždycky tak hrozně moc snil… Ve svých 27 letech jsem stále ještě panic a moc dobře vím, že jím budu až do konce svých dnů - navěky v samotě, jako poustevník, kterému celý život i všechny jeho sny protečou rychle a nenávratně mezi prsty…Ale já to plně chápu, genetický odpad jako já si ani nic jiného nezaslouží a sám moc dobře vím, že bych nechtěl dělat žádnou ženu takto nešťastnou a nebo stále dokola zažívat jen další a další trápení, posměch a ostudu… Jenom nechápu, proč se tu kvůli této skutečnosti pořád dohadujete a nedokážete to přijmout jak to je? Možná je snažší si lhát a stále alespoň doufat, že jednou si možná najdete tu pravou, které to nebude vadit…
Už zase
![]()
Kraťomíre, jako vtip a ironie docela dobrý tah, akorát že Ti tady na to nidko nenaletěl ![]()
@Vesmilka píše:
@Lakynka no já to nemyslela tak, jako že by neuměli do pěti počítat, spíš, že byli naprosto tupí… tak to většinou bývá čím větší king tím větší pitomec…
No tady se nabízí otázka, proč si s těma arogantníma kingama teda vůbec začínáte, když se vám takové chování vůbec nelíbí? ![]()
@Arturus píše:
No tady se nabízí otázka, proč si s těma arogantníma kingama teda vůbec začínáte, když se vám takové chování vůbec nelíbí?
Ono třeba proto, že ne každý to hned dá najevo. Nejdříve se přetvařují jací jsou super chlapi, ale potom se z toho mnohdy vyklube tohle…jenže to zjistíme až po čase, kdy se začínají objevovat ty reálné stránky.
@Arturus píše:
No tady se nabízí otázka, proč si s těma arogantníma kingama teda vůbec začínáte, když se vám takové chování vůbec nelíbí?
nevím proč zmiňuješ mě, já neřekla, že si s někým takovým začínám, nebo jsem si snad začala… já se spíš ptala co si to holky našli ![]()
Já ať to teda upřesním, ten hrdina, kterého jsem zažila já…nebyl to zrovna moula všeobecně vzato, nebo nějak neupravený člověk, ale když došlo na sex - byl to trouba. Nejen že jak jsem psala měl takovou nudli, ale ještě navíc očekával, že se snad budu snažit já udělat z té nudle nějakého macka a ještě si sama ale i jemu přivodím orgasmus nebo co? Jako já jsem aktivní, ale ve chvíli, kdy se z toho chlape vyklube něco takového? ![]()
Ale teď s mým současným přítelem? To je přesně naopak, nejen že je inteligentní, ale před naším poprvé jak byl hezky roztomile stydlivý…asi se bál, že ho bude mít pro mě malého a nebude to umět - ale SNAŽIL SE! A jak se mu to dařilo a daří. Záleží právě i na snaze toho partnera… Nikdy předtím jsem si třeba neužila orální sex, mí bývalí se do toho nikdy moc nehrnuli a tak jsem to raději ani nevyžadovala a teď? Přítel když mě vidí, že třeba jen tak koukám na televizi nebo si čtu atd tak přijde, pomazlí mě a hezky si se mnou pohraje…a nechce ani pokračovat, záleží mu na mě, abych si to užila a já pak pokračuji dál v tom, co jsem dělala…prostě jen tak ![]()
@yogistka tak to je super přítel… toho si hlídej… to myslím vážně ![]()