Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
4.5.13 23:36

@yogistka :lol: Od té doby čekám až jak na tom chlap je, potom se do něčeho vůbec vrhám. prostě žít s někým, kde nebude fungovat sex, to se asi moc dobře nedá, vzhledem k tomu, že nejsem jeptiška:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
4.5.13 23:52

@yogistka taky zdravím…jsi dobrá :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
4.5.13 23:54

@Lakynka No to naprosto souhlasím! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír
5.5.13 02:16

Máte pravdu.

@Lakynka píše:
@yogistka :lol: Od té doby čekám až jak na tom chlap je, potom se do něčeho vůbec vrhám. prostě žít s někým, kde nebude fungovat sex, to se asi moc dobře nedá, vzhledem k tomu, že nejsem jeptiška:D

Přesně tak, a vážně nevím, proč to ještě stále hodně lidí není schopno přijmout… Já sám mám bohužel mikropenis (jenom směšných 13 - 14 cm na délku a ubohých 3.5 cm na šířku) a je mi tak moc dobře jasné, že mrzák jako já prostě nemá šanci na lásku, milování, partnerku a ani vlastní rodinu, o které jsem vždycky tak hrozně moc snil… Ve svých 27 letech jsem stále ještě panic a moc dobře vím, že jím budu až do konce svých dnů - navěky v samotě, jako poustevník, kterému celý život i všechny jeho sny protečou rychle a nenávratně mezi prsty…

Ale já to plně chápu, genetický odpad jako já si ani nic jiného nezaslouží a sám moc dobře vím, že bych nechtěl dělat žádnou ženu takto nešťastnou a nebo stále dokola zažívat jen další a další trápení, posměch a ostudu… Jenom nechápu, proč se tu kvůli této skutečnosti pořád dohadujete a nedokážete to přijmout jak to je? Možná je snažší si lhát a stále alespoň doufat, že jednou si možná najdete tu pravou, které to nebude vadit…

Asi to někomu pomáhá přežít, ale já nehodlám žít v iluzích, pravda je totiž jiná a to taková, že my, takto postižení prostě nikdy nic z radostí a krás milování nepoznáme… Já to vím, přijmul jsem to a je mi jasné, že už nemám ani kapku naděje, ani ten poslední záblesk v temnotě…

O krásách žen a dívek budu celý svůj zbytek života pouze snít a když osud dá, možná se dočkám v přístím životě… Tak to holt je, a je to pevné, jen jediná smutná věc na tom je - že já si tento osud nevybral a nemohu ho ani ovlivnit, bohužel…

Žijte všichni blaze a radujte se z krás života, které mnozí z nás nikdy nepoznají!

Přeji hodně zdraví a štěstí do života, ahoj.

• Citovat
  • Upravit
17247
5.5.13 07:07
@Kraťomír píše:
Přesně tak, a vážně nevím, proč to ještě stále hodně lidí není schopno přijmout… Já sám mám bohužel mikropenis (jenom směšných 13 - 14 cm na délku a ubohých 3.5 cm na šířku) a je mi tak moc dobře jasné, že mrzák jako já prostě nemá šanci na lásku, milování, partnerku a ani vlastní rodinu, o které jsem vždycky tak hrozně moc snil… Ve svých 27 letech jsem stále ještě panic a moc dobře vím, že jím budu až do konce svých dnů - navěky v samotě, jako poustevník, kterému celý život i všechny jeho sny protečou rychle a nenávratně mezi prsty…

Ale já to plně chápu, genetický odpad jako já si ani nic jiného nezaslouží a sám moc dobře vím, že bych nechtěl dělat žádnou ženu takto nešťastnou a nebo stále dokola zažívat jen další a další trápení, posměch a ostudu… Jenom nechápu, proč se tu kvůli této skutečnosti pořád dohadujete a nedokážete to přijmout jak to je? Možná je snažší si lhát a stále alespoň doufat, že jednou si možná najdete tu pravou, které to nebude vadit…

Asi to někomu pomáhá přežít, ale já nehodlám žít v iluzích, pravda je totiž jiná a to taková, že my, takto postižení prostě nikdy nic z radostí a krás milování nepoznáme… Já to vím, přijmul jsem to a je mi jasné, že už nemám ani kapku naděje, ani ten poslední záblesk v temnotě…

O krásách žen a dívek budu celý svůj zbytek života pouze snít a když osud dá, možná se dočkám v přístím životě… Tak to holt je, a je to pevné, jen jediná smutná věc na tom je - že já si tento osud nevybral a nemohu ho ani ovlivnit, bohužel…

Žijte všichni blaze a radujte se z krás života, které mnozí z nás nikdy nepoznají!

ty jsi cvok? já nevěřím vlastním očím :roll: :roll: :roll: jak tohle někdo normální může napsat
ty máš sebevědomí na bodě mrazu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
5.5.13 07:09

@yogistka @Lakynka tak to by mě zajímalo co to bylo za chlapi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to byli pěkní ňoumové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
5.5.13 09:18

@Vesmilka Mno, naopak. Chlapi, co navenek působili jako kingové světa, jeden z nich i doost arogantní… O to větší šok.

Kraťomír: Hele, já třeba mám prsa jako holčička, taky si můžu přijít postižená, páč na operaci fakt nepůjdu. Ale ono se to některým chlapům líbí, tak co:). Prostě hledat. Jsem jaká jsem. A některým se líbí velké penisy, některým raději menší. Stejně je to u prsou a koneckonců i u vlasů chlapa i ženské :D. Mmch s tvou velikostí by se žena nebála análku ;). A ještě mmch. Měla jsem i muže, co se 14cm dobrý. Jen jsem tu napsala, že prostě raději bych větší, ale zas tak úplně že bych z toho sexu byla nešťastná, to ne, tak se vzpamatuj:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
5.5.13 09:23

@Lakynka no já to nemyslela tak, jako že by neuměli do pěti počítat, spíš, že byli naprosto tupí… tak to většinou bývá čím větší king tím větší pitomec… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.5.13 09:24
@Kraťomír píše:

Už zase :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
5.5.13 09:27

Kraťomíre, jako vtip a ironie docela dobrý tah, akorát že Ti tady na to nidko nenaletěl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
5.5.13 10:35
@Vesmilka píše:
@Lakynka no já to nemyslela tak, jako že by neuměli do pěti počítat, spíš, že byli naprosto tupí… tak to většinou bývá čím větší king tím větší pitomec… :mrgreen:

No tady se nabízí otázka, proč si s těma arogantníma kingama teda vůbec začínáte, když se vám takové chování vůbec nelíbí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.5.13 10:48
@Arturus píše:
No tady se nabízí otázka, proč si s těma arogantníma kingama teda vůbec začínáte, když se vám takové chování vůbec nelíbí? ;)

Ono třeba proto, že ne každý to hned dá najevo. Nejdříve se přetvařují jací jsou super chlapi, ale potom se z toho mnohdy vyklube tohle…jenže to zjistíme až po čase, kdy se začínají objevovat ty reálné stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
5.5.13 10:54
@Arturus píše:
No tady se nabízí otázka, proč si s těma arogantníma kingama teda vůbec začínáte, když se vám takové chování vůbec nelíbí? ;)

nevím proč zmiňuješ mě, já neřekla, že si s někým takovým začínám, nebo jsem si snad začala… já se spíš ptala co si to holky našli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.5.13 11:04

Já ať to teda upřesním, ten hrdina, kterého jsem zažila já…nebyl to zrovna moula všeobecně vzato, nebo nějak neupravený člověk, ale když došlo na sex - byl to trouba. Nejen že jak jsem psala měl takovou nudli, ale ještě navíc očekával, že se snad budu snažit já udělat z té nudle nějakého macka a ještě si sama ale i jemu přivodím orgasmus nebo co? Jako já jsem aktivní, ale ve chvíli, kdy se z toho chlape vyklube něco takového? :pocitac:
Ale teď s mým současným přítelem? To je přesně naopak, nejen že je inteligentní, ale před naším poprvé jak byl hezky roztomile stydlivý…asi se bál, že ho bude mít pro mě malého a nebude to umět - ale SNAŽIL SE! A jak se mu to dařilo a daří. Záleží právě i na snaze toho partnera… Nikdy předtím jsem si třeba neužila orální sex, mí bývalí se do toho nikdy moc nehrnuli a tak jsem to raději ani nevyžadovala a teď? Přítel když mě vidí, že třeba jen tak koukám na televizi nebo si čtu atd tak přijde, pomazlí mě a hezky si se mnou pohraje…a nechce ani pokračovat, záleží mu na mě, abych si to užila a já pak pokračuji dál v tom, co jsem dělala…prostě jen tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
5.5.13 11:12

@yogistka tak to je super přítel… toho si hlídej… to myslím vážně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie