Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
Mě nic nevyděsí, nebojte, dámy! Pokud to přežiju i já a nebude nějaká defenestrace…
proč hned myslet na nejhorší…
Zenske ale ved ja som praveze na vasej strane ak ste si nevsimli
. Uz som sa nemohol proste ticho pozerat na to jak tu pan expert cez anatomiu ludskeho tela hadze jednou hausnumerum za druhym, thats all
.
Proste ma tymi zarucenymi informaciami o priemeroch a striktne danych hlbkach vagin uz tak vyprovokoval, ze som mu na tie rtg, ct a mr fakty mal potrebu napisat nieco
.
@fle píše:
Zenske ale ved ja som praveze na vasej strane ak ste si nevsimli. Uz som sa nemohol proste ticho pozerat na to jak tu pan expert cez anatomiu ludskeho tela hadze jednou hausnumerum za druhym, thats all
.Proste ma tymi zarucenymi informaciami o priemeroch a striktne danych hlbkach vagin uz tak vyprovokoval, ze som mu na tie rtg, ct a mr fakty mal potrebu napisat nieco
.
v tom případě tě bereme na milost
Pokud zde najdete většího odborníka na anatomii, velice rád si s ním napíši. Byli jste někdy na pitevně? Popisovali jste někdy radiologické snímky? Navíc dle literárního (a gramatického) umění uživatele „fle“ nelze usuzovat nic hvězdného…
@Doctus uznávám, že jsi asi velice inteligentní, ale zkus být občas i člověk ne jen odborník ![]()
@Vesmilka píše:
Fle nechci se do toho plést, docela mě tím svým měřením bavíte, ale zajímalo by mě jak by sis ten dotazník o měření hloubky představoval.Já jen aby to vaše ego ještě víc neutrpělo
Vesmilka, to som kruci myslel ironicky pre pana inziniera Anexperta na striktne dane rozmery zenskej muslicky
… bo odo mna to nebere, mozno tie jeho rtg snimky prebiju uz iba hole fakty na baze vykonania statistiky tu pritomnych dam a ich jaskyniek lasky a vsetkych tych dalsich podstatnych veci potrebnych pre zivot a jeho budovania a rozmachu ludstva- teda vagin
.
Inak mne ego nezrazis, prave naopak, ja na rozdiel od roznych teoretikov mam realne uvazovanie a realne skusenosti
. Ja sa neutesujem tvrdohlavo rtg snimkami zenskej panvy a zarucene presnymi statistikami penisov, ktore su pristupne iba vedeckemu okruhu lekarov, ci jak to tu veduci vysvetloval
. Prave naopak…
Mimochodom z ironickej vety kt. som zadrel, badam zaujimavu vec…ze penisy sa tu dokazu premeriavat a seriozne komentovat o 106, ale bavit sa tu seriozne o tom, jak hlboko ich tam dole mate vytunelovane a hodit konkretnymi cislami na stupnici pravitka je uz zrazu na smiech a pod…hh
. Zaujimave zaujimave.
@Vesmilka
Snad jsem člověk, nejsem robot. Jen se mi moc nelíbí, když mě někdo (myšleno „fle“) zuřivě poučuje, že nemám pravdu, že je to jinak, aniž by měl pádné argumenty. Jestli někdy prováděl gynekologické vyšetření či alespoň asistoval jako student, to nevím, ale měl by též naslouchat „hlasu“ těm, kteří jsou v daném oboru zkušenější. A opět opakuji pro méně chapavého „fle“, na RTG snímku pánve pochvu neuvidíte, RTG není MRI.
@Doctus píše:
Pokud zde najdete většího odborníka na anatomii, velice rád si s ním napíši. Byli jste někdy na pitevně? Popisovali jste někdy radiologické snímky? Navíc dle literárního (a gramatického) umění uživatele „fle“ nelze usuzovat nic hvězdného… [/citace
Chlapina…to snad s tymi pitvami ani nemozes mysliet vazne…to mas na vsetko matematicky prepocet a tabulku ci vzorec? Rozumies vyznamu slova priemer? Urcite ano, preto nechapem ako mozes tvrdit ze neni mozne aby bola zenska tam dole 13, ci 15 ci kolko to bolo.Pravopis neries…alebo teda ries ak mas potrebu.
Ja sa radsej zasa klidim do uzadia ako doteraz. Urcite som sa nechcel nikoho dotknut a povysovat sa, iba som tento krat uz mal potrebu zareagovat na nezmysel, ktory je vsak naozaj nepodstatny. Pekny zvysok dna
.
Nejvetsi kamen urazu v tehle problematice je spravne mereni.
Ono kazdej „borec“ si nameril minimalne o 3-4cm vic nez ma ve skutecnosti a pak to cislo rika holce a ta pak rika, ze dobry to je jedine s +18
Ale vec druha je ta, ze ten kdo rika, ze ma 13, ma treba taky min. ![]()
@ fle
Taky přeji pěkný den. Pokud opravdu víte, co je to průměr, rád bych Vám připomněl i normální rozdělení populačního výběru. Odpovídá to Gaussově křivce, tam uvidíte, že pochev, které jsou alespoň 2 SE od průměru (uvažujeme, že průměr je roven mediánu i modu), je velice málo, nedosahuje to ani 1 %. Vždy se zde bavíme o nativním rozměru, nikoliv o tom, jak se dokáže roztáhnout. Komu není rady, tomu není pomoci. P. S. A s tou pitevnou jsem to myslel naprosto vážně (Hic mortui vivos docent).
@Doctus píše:
@Vesmilka
Snad jsem člověk, nejsem robot. Jen se mi moc nelíbí, když mě někdo (myšleno „fle“) zuřivě poučuje, že nemám pravdu, že je to jinak, aniž by měl pádné argumenty. Jestli někdy prováděl gynekologické vyšetření či alespoň asistoval jako student, to nevím, ale měl by též naslouchat „hlasu“ těm, kteří jsou v daném oboru zkušenější. A opět opakuji pro méně chapavého „fle“, na RTG snímku pánve pochvu neuvidíte, RTG není MRI.
Ty asi moc nerozumies ironii s tym vyrazom RTG vsak
. Ok uz sa fakt pracem s cesty.
ps: teba bych si vedel predstavit na debate s Kratimirom…
… neber to posmesne iba…musel by si ho „poznat“, proste tipek co nezmyselne tvrdil presny opak toho, co ty, co sa penisovej temy tyka.
@Doctus myslim, ze bys na tu ozarovnu nemel chodit tak casto..
![]()
@fle píše:
Vesmilka, to som kruci myslel ironicky pre pana inziniera Anexperta na striktne dane rozmery zenskej muslicky… bo odo mna to nebere, mozno tie jeho rtg snimky prebiju uz iba hole fakty na baze vykonania statistiky tu pritomnych dam a ich jaskyniek lasky a vsetkych tych dalsich podstatnych veci potrebnych pre zivot a jeho budovania a rozmachu ludstva- teda vagin
![]()
.
Inak mne ego nezrazis, prave naopak, ja na rozdiel od roznych teoretikov mam realne uvazovanie a realne skusenosti
Mimochodom z ironickej vety kt. som zadrel, badam zaujimavu vec…ze penisy sa tu dokazu premeriavat a seriozne komentovat o 106, ale bavit sa tu seriozne o tom, jak hlboko ich tam dole mate vytunelovane a hodit konkretnymi cislami na stupnici pravitka je uz zrazu na smiech a pod…hh. Ja sa neutesujem tvrdohlavo rtg snimkami zenskej panvy a zarucene presnymi statistikami penisov, ktore su pristupne iba vedeckemu okruhu lekarov, ci jak to tu veduci vysvetloval
. Prave naopak…
. Zaujimave zaujimave.
ale ta diskuze o tom je o velikosti partnerova penisu ne o partnerčině vagíně
jo jasný, já to tak nemyslela, ale jsem zvyklá, že Doctus chodí odborně rýpat, takže mě to nepřekvapí a ani neurazí
@Doctus tak se zkus jako člověk chovat ne jako odborná literatura, ta je dost nezáživná a sem se moc nehodí