Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, to jo nejsem urputny ja ji za to nenadavam, jen se ptam zda to muže byt tim a zda ji nemuzu ubližit
@Knedlman tak tebou to rozhodně není, a ublížit asi ne ale jakmile ji to bude nepříjemné budeš mít útrum. Byla bych na tvém místě opatrná a dopřála ji čas.
@Knedlman píše:
No u lekaře byla, jelikož je po porodu 8 mesicutak to už je blbost ne? aby ji to bolelo? ne?
Joo tak mě po porodu pipka bolela tři roky, špatně mě zašili,10 měsíců po porodu jsem pohlavní styk neměli vůbec, asi bych bolestí chcípla. Pak se to třošku poddalo, ale nehrozila poloha ze zadu, nebo nějaká jina, kde by to „šponovalo“
Při druhém porodu mi dělali nástřih znova a „spravili“ mi to zpackané šití, takže to už pak byla balada a jiná písnička ![]()
@Knedlman a co lubrikant, to jste nezkusili třeba by pomohl, třeba to dře protože se žena už dopředu bojí
@Vesmilka mužu to zkusit jeden tu mam
ale jeste jsme ho nikdy nepoužil nejaky navod?
@Knedlman není na lubrikantu. co potřebuješ vědět jak ho dostat ven z lahve, nebo jak ho dostat do ženy ![]()
@Vesmilka nevim nikdy jsem jej nepoužival
tak je mi to jasne že to na ni kypnu ![]()
@Knedlman můžeš na svou ruku a vetřít, to je asi lepší. A taky můžeš na toho svého
Nic na tom není trocha praxe a budeš profík
@Knedlman no lepkavé bych zrovna neřekla, ale asi jo, prostě to vydrží kluzké. Ale tady nejde o to jaké to je, ale o to, že je lepší to partnerce vpravit rukou než to na ni kydnout ![]()
@Vesmilka no vyzkoušim to za chvilec jeden tu mam nejaky durex test tak uvidime ![]()