Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1937
24.3.13 17:55
@Venetia píše:
mně by spíš zajímalo, jestli mají stejné projevy, potřeby, jako ti co jsou v normálu

Potřeby mají asi stejné, ale projevy… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
24.3.13 18:59
Kallistó píše: :think: No, já si tedy nemyslím, že chlapovi s tak malým nářadím by automaticky vyhovovala asexuální partnerka :lol: Přeci neznamená, že když má někdo pouze pár cenťáků, tak má tím pádem menší chuť /požadavky/ na sex? :jazyk:

No nevím, ale souložit se s tím asi nedá, takže jedině asi nějak pomoct jinak a rukou si myslím že může pomoct i asexuální partnerka. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tond
24.3.13 23:31

Záleží na partnerce

…třeba já mám teď novou partnerku z Thajska a ta mě neustále ujišťuje, že malý penis není ve vztahu překážkou… Ale já bych stejně radši, kdyby neměla vůbec žádný…

• Citovat
  • Upravit
1811
24.3.13 23:32
@Tond píše: …třeba já mám teď novou partnerku z Thajska a ta mě neustále ujišťuje, že malý penis není ve vztahu překážkou… Ale já bych stejně radši, kdyby neměla vůbec žádný…

No jo to je blbi.Kdyz ma zenska ptáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
25.3.13 00:08
@erinv píše:
Dokud jazyk prsty mame, tak se sexu nelekame.. nee? :mrgreen: ;)
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
25.3.13 00:10
@Tond píše: …třeba já mám teď novou partnerku z Thajska a ta mě neustále ujišťuje, že malý penis není ve vztahu překážkou… Ale já bych stejně radši, kdyby neměla vůbec žádný…

To myslíš vážně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
25.3.13 04:08
@erinv píše:

Přiznám se, že používat v sexu jen jazyk a prsty, tak se lekám a zdrhám. Není nad pořádného macka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
25.3.13 08:03

@anoli30 to byl určitě jen vtip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.13 08:16

Myslím si, že pánové si sex můžou užít, znala jsem jednoho ten ho měl v klidu taky mrňavýho, ne až tak, ale když byl nadrženej tak se z larvičky vyklubal pořádnej had :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1823
25.3.13 08:23
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
25.3.13 22:08

Jj a pak všechny peníze pošle rodině domů ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
26.3.13 13:13
@erinv píše:

Tak tohle v poslední době slýchám docela často… ale pro mně by to nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
26.3.13 13:14
@Kallistó píše: :think: No, já si tedy nemyslím, že chlapovi s tak malým nářadím by automaticky vyhovovala asexuální partnerka :lol: Přeci neznamená, že když má někdo pouze pár cenťáků, tak má tím pádem menší chuť /požadavky/ na sex? :jazyk:

na to se ptám… ale jak by ho mohl uskutečnit, to mi není jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
26.3.13 13:16
@Yvonne píše:
Přiznám se, že používat v sexu jen jazyk a prsty, tak se lekám a zdrhám. Není nad pořádného macka. :mrgreen:

naprosto souhlásím, já už jednou zdrhnout musela, bohužel… ale není to nic pro mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 13:49

@Venetia pokud je někdo schopen nazvat penis mackem, tak je u mě někdě mentálně úplně v žumpě nebo to psal chlap. Vagína měří 15 cm…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky