Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
mně by spíš zajímalo, jestli mají stejné projevy, potřeby, jako ti co jsou v normálu
Potřeby mají asi stejné, ale projevy…
![]()
Kallistó píše:No, já si tedy nemyslím, že chlapovi s tak malým nářadím by automaticky vyhovovala asexuální partnerka
Přeci neznamená, že když má někdo pouze pár cenťáků, tak má tím pádem menší chuť /požadavky/ na sex?
No nevím, ale souložit se s tím asi nedá, takže jedině asi nějak pomoct jinak a rukou si myslím že může pomoct i asexuální partnerka.
![]()
…třeba já mám teď novou partnerku z Thajska a ta mě neustále ujišťuje, že malý penis není ve vztahu překážkou… Ale já bych stejně radši, kdyby neměla vůbec žádný…
@Tond píše: …třeba já mám teď novou partnerku z Thajska a ta mě neustále ujišťuje, že malý penis není ve vztahu překážkou… Ale já bych stejně radši, kdyby neměla vůbec žádný…
No jo to je blbi.Kdyz ma zenska ptáka ![]()
@erinv píše:
Dokud jazyk prsty mame, tak se sexu nelekame.. nee?![]()
@Tond píše: …třeba já mám teď novou partnerku z Thajska a ta mě neustále ujišťuje, že malý penis není ve vztahu překážkou… Ale já bych stejně radši, kdyby neměla vůbec žádný…
To myslíš vážně? ![]()
@erinv píše:
Přiznám se, že používat v sexu jen jazyk a prsty, tak se lekám a zdrhám. Není nad pořádného macka. ![]()
Myslím si, že pánové si sex můžou užít, znala jsem jednoho ten ho měl v klidu taky mrňavýho, ne až tak, ale když byl nadrženej tak se z larvičky vyklubal pořádnej had ![]()
Jj a pak všechny peníze pošle rodině domů
![]()
@erinv píše:
Tak tohle v poslední době slýchám docela často… ale pro mně by to nebylo
@Kallistó píše:No, já si tedy nemyslím, že chlapovi s tak malým nářadím by automaticky vyhovovala asexuální partnerka
Přeci neznamená, že když má někdo pouze pár cenťáků, tak má tím pádem menší chuť /požadavky/ na sex?
na to se ptám… ale jak by ho mohl uskutečnit, to mi není jasné
@Yvonne píše:
Přiznám se, že používat v sexu jen jazyk a prsty, tak se lekám a zdrhám. Není nad pořádného macka.
naprosto souhlásím, já už jednou zdrhnout musela, bohužel… ale není to nic pro mne
@Venetia pokud je někdo schopen nazvat penis mackem, tak je u mě někdě mentálně úplně v žumpě nebo to psal chlap. Vagína měří 15 cm…