Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anoli30 píše:
To dneska všichni měříte?![]()
Já už mám dávno změřeno i přeměřeno ![]()
@Kallistó píše:
Já už mám dávno změřeno i přeměřeno
a co dobrý, zprůměrovala jsi to? ![]()
@Kallistó píše:
Já už mám dávno změřeno i přeměřeno
A jsi spokojená? ![]()
@Vesmilka @anoli30 no furt mi to vychází stejně, jak už jsem tady psala, nemám co průměrovat
A spokojená jseeeeeem
![]()
@Kallistó píše:
@Vesmilka @anoli30 no furt mi to vychází stejně, jak už jsem tady psala, nemám co průměrovatA spokojená jseeeeeem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to je dobře
![]()
Moje partnerka se sexu vyhýbá. Odůvodňuje to tím, že prý ji to bolí, protože mám velký penis. Což si ale nemyslím. Myslím, že jsem tak nějak v průměru.
Zajímavé je, že ji to začalo dělat problémy až cca po 3 - 4 letech vztahu. Předtím sex měla ráda, dokonce byla aktivnější. Myslím si, že je za tím něco jiného. Zajímaly by mě Vaše názory slečny a paní.
@vladuch76 píše:
Moje partnerka se sexu vyhýbá. Odůvodňuje to tím, že prý ji to bolí, protože mám velký penis. Což si ale nemyslím. Myslím, že jsem tak nějak v průměru.Zajímavé je, že ji to začalo dělat problémy až cca po 3 - 4 letech vztahu. Předtím sex měla ráda, dokonce byla aktivnější. Myslím si, že je za tím něco jiného. Zajímaly by mě Vaše názory slečny a paní.
Může mít nějaké zdravotní problémy, při nichž ji to bolí. Otázka je, zda to chce řešit.
@vladuch76 píše:
Moje partnerka se sexu vyhýbá. Odůvodňuje to tím, že prý ji to bolí, protože mám velký penis. Což si ale nemyslím. Myslím, že jsem tak nějak v průměru.Zajímavé je, že ji to začalo dělat problémy až cca po 3 - 4 letech vztahu. Předtím sex měla ráda, dokonce byla aktivnější. Myslím si, že je za tím něco jiného. Zajímaly by mě Vaše názory slečny a paní.
Taky bych to viděla buď na zdravotní problémy a nebo ji to s tebou už přestává bavit.
![]()
@vladuch76 píše:
Moje partnerka cou vyhýbá. Odůvodňuje to tím, že prý ji to bolí, protože mám velký penis. Což si ale nemyslím. Myslím, že jsem tak nějak v průměru.Zajímavé je, že ji to začalo dělat problémy až cca po 3 - 4 letech vztahu. Předtím sex měla ráda, dokonce byla aktivnější. Myslím si, že je za tím něco jiného. Zajímaly by mě Vaše názory slečny a paní.
Budto má zdravotní problém nebo už ji nudíš což se stava často.
@vladuch76 píše:
Co je velký penis?
Tak přítelkyně opravdu může mít už zmiňovaný zdravotní problém, např. kvasinky, které se ne vždy nutně projevují výtokem a může díky tomu trpět bolestmi v podbřišku a bolestmi při sexu. Ptal jsi se jí, jestli ji to bolelo i první roky vašeho vztahu?
Možnost, že jí to už nebaví, tady bohužel taky je. Zeptej se jí narovinu, záleží na jejím charakteru, jestli ti řekne pravdu do očí..
@Kallistó píše:
Zdravím, tak mě napadlo…pokud nemáte tenhle problém, tak není co řešithttp://www.stream.cz/…isy-na-svete
no to je strašný
to už nemůže být vůbec k použití, nebo??
@Doctus píše:
Tak na to existuje jediná pomoc. Nazout si špičaté boty, rozběhnout se a kopnout ji do zádele. Vztah se neodvíjí od velikosti penisu. Takové ženy ani netřeba hodnotit, neznám dostatečně hanlivé slovo pro jejich popis.
vztah se neodvíjí od velikosti penisu
to určitě ne, ale pokud je tam neuspokojivý sex na vztahu se to určitě projeví. Já jsem pro to, příliš dlouho to neodkládat, aby měl člověk ještě odstup, nebyl zamilovaný
@Anonymní píše:
no to je strašnýto už nemůže být vůbec k použití, nebo??
K pouziti to urcite nebude. Koukam jako Blazinek, kdybych to nevidela, tak tomu neverim ![]()