Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
5.4.13 22:21

@Vesmilka diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
6.4.13 09:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
6.4.13 10:20

@Knedlman tak jak to dopadlo :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
6.4.13 13:49
@Vesmilka píše:
@Knedlman tak jak to dopadlo :think: :)

Asi ještě souloží :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17247
6.4.13 14:39
@rozmary píše:
Asi ještě souloží :mrgreen:

takže to dopadlo výborně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
6.4.13 15:12
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
7.4.13 13:38
@Vesmilka píše:
takže to dopadlo výborně :palec:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
7.4.13 15:15

Jo, šlo to lepe… :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
7.4.13 21:02

@Knedlman tak to je dobře, příště to zase bude lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.4.13 19:13

:) jojo snad jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fle
2.5.13 00:53
@Doctus píše:
Zbláznili (-y) jste se? Vagína a 15 cm? To nemůžete myslet vážně. Podívejte se na MRI snímek malé pánve ženy (provedeno v mediánní rovině). Pokud použijete přiložené měřítko, 8 cm nepřekročíte. Tím ovšem neříkám, že pochva není elastická. Roztáhne se spíše do šířky (prvotní účel = porod).

Doctus…nedalo si nevsimnut, ze male penisy obhajujes vehementne roznymi statistikami ako priemerne. Teraz pises tak, akokeby neexistovali 13, 15 a viac centimetrov hlboke muslicky…ze ty si majitel maleho penisu tak cca do 14cm a potrebujes sa presviedcat, ze ho mas podla nejakych vymyslenych tabuliek nadpriemerny. :-)

Hold smerodajne nie su tabulky, ale zenske. a ich potreby…

• Citovat
  • Upravit
9734
2.5.13 07:02

@ fle:
Drahunko / borče, chápu, že nezainteresovanému člověku nemusí pointa výroku vždy přijít na mysl. V mém příspěvku jsem uvedl, že v běžném stavu je hloubka max. 8 (9) cm. OVšem ihned v další větě píši o elasticitě (pro méně chápavé: elasticita = pružnost = roztažnost). Nevím, zda jsou k dispozici na internetu k dispozici MR-snímky souložících párů, ale neškodilo by se podívat na nativní snímek ženské malé pánve. Věřte, že se nepotřebuji o ničem přesvědčovat, tak malicherný nejsem. Podívali bychom-li se na nervové zásobení pochvy, tak dojdeme k závěru, že nejvíce nervových zakončení je v 1. čtvrtině, blízko děložního čípku není pochva senzitivní téměř vůbec (ještě méně než kůže na zádech). Pokud mi chcete mé tvrzení vyvrátit, rád se zapojím do kvalitní anatomicko-histologicko-(pato)fyziologicko-radiologické diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fle
2.5.13 11:24
@Doctus píše: @ fle:
Drahunko / borče, chápu, že nezainteresovanému člověku nemusí pointa výroku vždy přijít na mysl. V mém příspěvku jsem uvedl, že v běžném stavu je hloubka max. 8 (9) cm. OVšem ihned v další větě píši o elasticitě (pro méně chápavé: elasticita = pružnost = roztažnost). Nevím, zda jsou k dispozici na internetu k dispozici MR-snímky souložících párů, ale neškodilo by se podívat na nativní snímek ženské malé pánve. Věřte, že se nepotřebuji o ničem přesvědčovat, tak malicherný nejsem. Podívali bychom-li se na nervové zásobení pochvy, tak dojdeme k závěru, že nejvíce nervových zakončení je v 1. čtvrtině, blízko děložního čípku není pochva senzitivní téměř vůbec (ještě méně než kůže na zádech). Pokud mi chcete mé tvrzení vyvrátit, rád se zapojím do kvalitní anatomicko-histologicko-(pato)fyziologicko-radiologické diskuse.

Sory z nicku to nie je jasne…som muzskeho pohlavia :-).

A tiez mam maleho frantu tam dole a co je este horsie tak aj hubeneho…klasicka poloha je s tym relativne mozna, ale to je asi tak vsetko. Vzdy sa smejem nad recami, ako je 15cm super a pomaly nadpriemer v nasich zemepisnych sirkach :-). Bullshit, na plnohodnotne sulozenie ze vsim vsudy po vasom povedane :-), treba proste tych cm podstatne viac a tie priemery eu penisov, ktore sa ohanaju cislami 12,5 a ktore tu opakovane hlasas…to su riadne hovadiny s prepacenim, aj ked samozrejme kazdy ma pravo verit comu chce :-).

Ja toto nepisem samozrejme preto, ze ocakavam ze ma teraz bude niekto presviedcat o opaku a utesovat ako kratomira…iba som uz nedokazal citat tvoje nazory, a tebou podane fakty, ktore podavas niekedy podla mna nepravdivo az tendencne. Navise sam viem na vlastnej kozi, ze pokial si najde muz s malym penisom zensku ktora s tym nema problem, tak da sa s tym relativne spokojne zit. Pojem „relativne“ tu rozpisovat nebudem, uz tak tontunspamujem azbaz :-).

Co sa tyka hlbky zenskej jaskynky lasky :-), nepotrebujem ziadne rtg snimky. Ja som iba chcel podotknut, ze je XY zenskych, ktore ta, dole maju priam marianske priekopy, ty to pripisujes automaticky vsetko elasticite, ja teda nie…tvrdim ze niektora ju ma 9…ale niektora kludne 13 - 15 cm do hlbky,, a najdu sanajntie marianske prriekopy, co ty popieras ako keby to bolo u homo sapiens sapiens nemozne a pre zenu striktne dany rozmer 8-9 cm ci kolko si to napisal, co je samozrejme nezmyslel, je to uplne zakladny fakt, ze sunrozne velkosti zenskychntam dole.

A vlastne je nepodstatna je cela debata o priemernej hlbke, ked ako sam vravis je elasticka, a ked je vzrusena tak tam potrebuje proste riadnu vypln a nie 8 cm siditko :-)…ani my muzi v spojitosti zo sexom nehovorime o penisoch v kludnom stave, ale v ztoporenom.

Sprav si tu dotaznik u normalnych zrelych zensky tu na fore akonhlboke su tam dole…a uvidis realitu a nie rtg snimky v encyklopedii :-) :-).

• Citovat
  • Upravit
17247
2.5.13 12:20

Fle nechci se do toho plést, docela mě tím svým měřením bavíte, ale zajímalo by mě jak by sis ten dotazník o měření hloubky představoval. :) Já jen aby to vaše ego ještě víc neutrpělo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
2.5.13 12:32

@Fle

Jen tak na okraj, zobrazení nukleární magnetickou rezonancí není postaveno na stejném principu jako RTG-zobrazení (a jeho modifikovaná verze CT = výpočetní, nikoliv počítačová tomografie). Urologickým statistikám na bílé populaci se nemusíte smát, to jen potvrzuje Vaši slaboduchost. Pokud daná velikost vyšla na vzorku čítajícím stovky mužů, co více ještě chcete. Pokud tvrdítě, že průměr je jiný, zaráží mě, kolik mužů/údů Vám již „prošlo rukama“ (či jinudy). Po porodu (a v seniu) je běžné, že se svaly dna pánevního více rozvolní, proto některé ženy podstupují jistý menší chirurgický zákrok. Pro „domácí“ kompenzaci může žena cvičit Kegelovy cviky. Věřím, že pochopení některých aspektů vyžaduje notnou dávku vědomostí v oblasti lékařství, pokud je však nemáte, laskavě mne nepoučujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí