Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus
kwa.. tak jestli takhle vypadá i sex s tebou.. tak to musí bejt rajc teda.. ti povim..
![]()
pánové.. řekla bych že diskutujete o ptákovině.. a to doslova..
![]()
řekněme, že každému vyhovuje dle vlastních proporcí rozpětí od - do.. kde něco už bude moc velké či moc malé..
to je stejné měřit, jakože se chlapům se líbí v průměru nejvíc kozatý brunety..
![]()
ALE..zapomínáte, že pojem „uspokojení partnerky“ zahruje z 90% úplně jiné věci.. jako je chemická a fyzická přitažlivost sama o sobě.. vzrušivost partnerky jako taková.. a zejména pak mužova schopnost tuto odhalit a dále rozvíjet.. ![]()
kde toto není, ni rentgen ni mikrochirurg nepomůže..
![]()
@erinv no a já se těšila co se ještě nového o ženském těle dozvím. Ten souboj jejich 13cm ega mě bavil. ![]()
Ale jinak naprosto souhlasím. A jen doplňuji, že těm kozatým brunetám by v průměru mělo být kolem 35… ![]()
A řekla bych, že pod pojmem „uspokojit partnerku“ si představují zcela jiné věci než je podstata sama ![]()
@Vesmilka
..to víš, tady de vo všechno..
..a sem uplně vedle z představy, jak se na mě vášnivě vrhá chlap se šuplerou v anti-rentgenový vestičce.. aby mi udělal tendleten.. urologickej statistik..
![]()
@erinv
tedy to už jsem se takhle dlouho nezasmála.
Možná by to mohli dělat v rámci gynekologické prohlídky, jednou za rok. Abychom věděli jestli se náhodou něco nezměnilo a udělat doma kdyžtak opatření.
![]()
A pak by ty statistiky byly přesnější
![]()
to jo jak se začnou dva předhánět kdo dál dočůrá, tak jde opravdu o všechno…
![]()
a sem uplně vedle z představy, jak se na mě vášnivě vrhá chlap se šuplerou v anti-rentgenový vestičce.. jsem si to úplně představila
![]()
@Vesmilka prohlídka netřeba.. se musíš mrknout každé ráno do zrcadla.. esli už nejsi v tomdletom séniu.. abys zavčasu zahájila ty „kekelový cviky“..
![]()
@erinv píše:
@Vesmilka prohlídka netřeba.. se musíš mrknout každé ráno do zrcadla.. esli už nejsi v tomdletom séniu.. abys zavčasu zahájila ty „kekelový cviky“..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. akorát mám takovej pocit.. že až budu senilní.. a budu mít problém udržet moč, natož myšlenku.. tak budu mít úplně jiný starosti..
anebo už budu ale úúplně bez starosi..
ale třeba to pomáhá i proti sřihnutí si do textilu..
![]()
Olověná vesta není nutná k MRI vyšetření, dříve byl kontraindikací např. kardiostimulátor, moderní kardiostimulátory (tzv. arteficiální pacemakery) jsou MRI-kompatibilní. Myslíte snad, Vesmilko, že víte o ženském těle vše? Pokud ano, tak Vás rád přesvědčím o opaku…
@erinv píše:
@Vesmilka prohlídka netřeba.. se musíš mrknout každé ráno do zrcadla.. esli už nejsi v tomdletom séniu.. abys zavčasu zahájila ty „kekelový cviky“..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Callie píše:![]()
![]()
kdyby tady byl smajlík, co se smíchy plácá do stehen, tak ho tady máš
@Doctus píše:
@erinvOlověná vesta není nutná k MRI vyšetření, dříve byl kontraindikací např. kardiostimulátor, moderní kardiostimulátory (tzv. arteficiální pacemakery) jsou MRI-kompatibilní. Myslíte snad, Vesmilko, že víte o ženském těle vše? Pokud ano, tak Vás rád přesvědčím o opaku…
o tom vůbec nepochybuji, že bych byla přesvědčena o opaku, zvláště z odborného hlediska a zvláště Vámi jen si nejsem jistá jestli bych Vám u toho přesvědčování neusnula…
Mě nic nevyděsí, nebojte, dámy! Pokud to přežiju i já a nebude nějaká defenestrace…