Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1823
2.5.13 13:07

@Doctus 8o kwa.. tak jestli takhle vypadá i sex s tebou.. tak to musí bejt rajc teda.. ti povim.. :mrgreen: :lol:

pánové.. řekla bych že diskutujete o ptákovině.. a to doslova.. :mrgreen: :mrgreen:

řekněme, že každému vyhovuje dle vlastních proporcí rozpětí od - do.. kde něco už bude moc velké či moc malé.. :roll: to je stejné měřit, jakože se chlapům se líbí v průměru nejvíc kozatý brunety.. :lol: :mrgreen:

ALE..zapomínáte, že pojem „uspokojení partnerky“ zahruje z 90% úplně jiné věci.. jako je chemická a fyzická přitažlivost sama o sobě.. vzrušivost partnerky jako taková.. a zejména pak mužova schopnost tuto odhalit a dále rozvíjet.. :kytka:

kde toto není, ni rentgen ni mikrochirurg nepomůže.. :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.5.13 13:26

@erinv no a já se těšila co se ještě nového o ženském těle dozvím. Ten souboj jejich 13cm ega mě bavil. :mrgreen:

Ale jinak naprosto souhlasím. A jen doplňuji, že těm kozatým brunetám by v průměru mělo být kolem 35… :palec:

A řekla bych, že pod pojmem „uspokojit partnerku“ si představují zcela jiné věci než je podstata sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
2.5.13 13:32

@Vesmilka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:..to víš, tady de vo všechno.. :lol: :lol: :lol:..a sem uplně vedle z představy, jak se na mě vášnivě vrhá chlap se šuplerou v anti-rentgenový vestičce.. aby mi udělal tendleten.. urologickej statistik.. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.5.13 13:38

@erinv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tedy to už jsem se takhle dlouho nezasmála.
Možná by to mohli dělat v rámci gynekologické prohlídky, jednou za rok. Abychom věděli jestli se náhodou něco nezměnilo a udělat doma kdyžtak opatření. :mrgreen: :mrgreen:
A pak by ty statistiky byly přesnější :think: :think:
to jo jak se začnou dva předhánět kdo dál dočůrá, tak jde opravdu o všechno… :mrgreen: :mrgreen:
a sem uplně vedle z představy, jak se na mě vášnivě vrhá chlap se šuplerou v anti-rentgenový vestičce.. jsem si to úplně představila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
2.5.13 13:44

@Vesmilka prohlídka netřeba.. se musíš mrknout každé ráno do zrcadla.. esli už nejsi v tomdletom séniu.. abys zavčasu zahájila ty „kekelový cviky“.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
2.5.13 13:51
@erinv píše:
@Vesmilka prohlídka netřeba.. se musíš mrknout každé ráno do zrcadla.. esli už nejsi v tomdletom séniu.. abys zavčasu zahájila ty „kekelový cviky“.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kdyby tady byl smajlík, co se smíchy plácá do stehen, tak ho tady máš :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
2.5.13 13:54

:lol: :lol: :lol:.. akorát mám takovej pocit.. že až budu senilní.. a budu mít problém udržet moč, natož myšlenku.. tak budu mít úplně jiný starosti.. :think: anebo už budu ale úúplně bez starosi.. :lol: ale třeba to pomáhá i proti sřihnutí si do textilu.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
2.5.13 13:54

@erinv

Olověná vesta není nutná k MRI vyšetření, dříve byl kontraindikací např. kardiostimulátor, moderní kardiostimulátory (tzv. arteficiální pacemakery) jsou MRI-kompatibilní. Myslíte snad, Vesmilko, že víte o ženském těle vše? Pokud ano, tak Vás rád přesvědčím o opaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
2.5.13 13:59

@Doctus tak tebe chci.. :* :* :* :* :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.5.13 14:10
@erinv píše:
@Vesmilka prohlídka netřeba.. se musíš mrknout každé ráno do zrcadla.. esli už nejsi v tomdletom séniu.. abys zavčasu zahájila ty „kekelový cviky“.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Callie píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kdyby tady byl smajlík, co se smíchy plácá do stehen, tak ho tady máš :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
@Doctus píše:
@erinvOlověná vesta není nutná k MRI vyšetření, dříve byl kontraindikací např. kardiostimulátor, moderní kardiostimulátory (tzv. arteficiální pacemakery) jsou MRI-kompatibilní. Myslíte snad, Vesmilko, že víte o ženském těle vše? Pokud ano, tak Vás rád přesvědčím o opaku…

o tom vůbec nepochybuji, že bych byla přesvědčena o opaku, zvláště z odborného hlediska a zvláště Vámi jen si nejsem jistá jestli bych Vám u toho přesvědčování neusnula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
2.5.13 14:14

@Vesmilka Nebojte, dal bych Vám nějaký „životabudič“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.5.13 14:22
@Doctus píše:
@Vesmilka Nebojte, dal bych Vám nějaký „životabudič“.

tak že bych to zkusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
2.5.13 14:26

@Vesmilka di do toho.. :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.5.13 14:35
@erinv píše:
@Vesmilka di do toho.. :palec: :palec: :palec: :palec:

no jestli se pán nevyděsil… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
2.5.13 14:38

Mě nic nevyděsí, nebojte, dámy! Pokud to přežiju i já a nebude nějaká defenestrace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí