Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ fle
Ty jsi beznadějný případ. Nemáš si vybírat ženy po 10 porodech. Která žena necítí naprosto normální penis, je v nepořádku ona, nikoliv partner. Připadáš mi jako Kraťomír2. Pro pána krále, to si myslíš, že všichni mají 20cm klády? Pro Krista Pána, vzpamatuj se. A neber ty drogy.
@Doctus píše: @ fleTy jsi beznadějný případ. Nemáš si vybírat ženy po 10 porodech. Která žena necítí naprosto normální penis, je v nepořádku ona, nikoliv partner. Připadáš mi jako Kraťomír2. Pro pána krále, to si myslíš, že všichni mají 20cm klády? Pro Krista Pána, vzpamatuj se. A neber ty drogy.
Mmm ak myslis…tak OK
. Inak pripada mi, ze tebe viacero veci pripada
trosku inaksie, ako to v realite je, preto si bez hlbsieho pozastavenia do tejto kategorie automaticky priradujem to tvoje prirovnanie mna ku Kraatovi.
Nie, myslim si ze vsetci maju minimalne 30ny…dokonca vsetci kamarati okolo mnanmaju 35ky choboty
![]()
@Vesmilka píše:..odborně řečeno do análu..
Bože kam jsme se to dostali![]()
![]()
@erinv No podle toho, jak rychle chcete mít inkontinenci řitní (incontinentia alvi).
@Doctus ..hele.. bych ti řekla k tý inkontinenci.. nechceš se už na to vys*at…já mám taky diplom z vysoký.. možná i doktorát.. hovořím 3mi jazyky.. a nikoho tu do zblbnutí neohromuju množstvím empirických dat a odborných výrazů.. nadto se chvástat, že není odborníka nade mě.. trochu dětinské nemyslíš? trocha sebereflexe a humoru by ti neuškodila.. ![]()
my tady tak nějak všeobecně hledáme recept na spokojenej život.. když už.. a to se pokud vim stejně nikde nevyčte.. ![]()
tak nás nech v klidu plkat.. ![]()
@erinv
Jak možná i doktorát? To nevíte přesně? Navíc jsem řekl, že ať tady (na „emiminu“) najdou „většího anatoma“. Pokud by našli, rád bych s ních diskutoval. A navíc s tou inkontinencí je to pravda. Pakliže ztratí sílu vnitřní svěrač, nic hrozného se neděje, horší je to u zevního, to se pak z člověka stává v jistém směru opice. P. S. Hovořím 5 jazyky a stejně, pokud je člověk aktivně nepoužívá, hrozí riziko „zapomínání“. ![]()
@erinv @Doctus lidi klid, vždyť je to jen diskuze ![]()
@Doctus myslím, že většího anatoma neseženeme
a ani shánět nechceme ![]()
@Doctus píše:
Mám smysl pro pravdu a lásku. Nemám rád lži. Proto jsem na uživatele „fle“ musel reagovat. P. S. TO jsem se nerozčiloval. To jsem myslel, že jsem někdy i ďábel.Příspěvek upraven 02.05.13 v 16:20
Tak to bych docela ráda viděla, protože z tvých příspěvků mám jiný dojem. ![]()
@Starej Pardal píše:
Pánové, jste jak malé děti na pískovišti… každopádně pravda je zcela jistě jiná:Každý chlap dostal od přírody 50 cm. Záleží jen na šikovnosti partnerky, kolik si z toho dokáže vytáhnout…
P.![]()
![]()
![]()
![]()
Sáákraa to, abych doma hodně zapracovala.
![]()
@anoli30 píše:
Sáákraa to, abych doma hodně zapracovala.![]()
![]()
![]()
na to kašli, já už to taky vzdala. Buď spokojená s tím co jsi vytáhla dosud a upřímně co by jsi s takovým hadem dělala
![]()
@Vesmilka píše:
na to kašli, já už to taky vzdala. Buď spokojená s tím co jsi vytáhla dosud a upřímně co by jsi s takovým hadem dělala![]()
![]()
Máš pravdu já fakt hady nemám ráda.
![]()
Kto ho vie, ci si zadavatel tejto temy aj odniesol z tychto 80 tich stran nieco poucne.
Ak to nahodou cita, mohol by hodit feedback k comu teda dospel, jake su jeho pocity z odpovedi, ktore si tu nasiel
.
Ale ved 14 cm je maly penis. Plne pouzitelny, maly a pre spustu zien plne dostacujuci…zaroven tak pre plno zien nedostacujuci…a to sme este nezahrnuli to podstatne…hrubku.
Ja tu samozrejme nechcem nikoho urazat, ostatne urcite aj tu je plno dam, ktore one parametre maju v spalni a nestazuju sa…zaroven vsak najdeme nemenej dam, ktore by radi podstatne viacsi penis, alebo rovno potrebuju k uspokojeniu, lebo inak ho necitia.
Mam uz co to odsulozene, preto matematiku ovladam vcelku dobre vdaka istej praxy - to jest na niektore sexualne polohy je napr. tych 14 zalostne malo, pravitko neodrbes. Uspokojivy sex ale samozrejme nie je o tom, ze musim zmaknut kompletne celu kamasutru, inak som na odpis.
Ak to nejaky mlady s malym 14 cm perom aj cita, tak ma pravo vediet pravdu. Lepsie, ako keby si mal nahovarat blbosti o 8cm vaginach, hoc teda aj nech su napisane v biblii a neviem este v akom svatom pisme. Podstatne pre vyrovnany zivot aj ten sexualny je zmierit sa s tym, ze ich penis je maly ci mensi a hrde s nimmvyrazit do boja s vedomim zentam vonku su aj take zenske, ktorym to staci…a kolko razy aj peknychnzenskych ak si niekto vyslovene potrpi na princeznicky. Je to ovela lepsi pristup a postavenie sa k veci, ako chlacholit sa tabulkami.
Nie pofiderne tabulky lekarskych knih urcuju co je maly penis a co nie…ale realita v postely z dospelymi zrelimi zenskyma. A to, ze vela zien aj od srdca napise ze napr. tych 14 staci, este neznamena ze by schutou nepiriali aj taku tlstucku 17 a viac cm cicinku. Nastastie vela zien nenazera na sex vyslovene cez centimetre ale cez nieco ovela viac.
Btw: to s tymi crevami bolo fakt poucne
.