Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
no to je strašnýto už nemůže být vůbec k použití, nebo??
netuším, jak to ti pánové dělají
![]()
@Kallistó píše:
netuším, jak to ti pánové dělají![]()
jsou zřejmě pro vztahy a rodinu vyřízení, protože mně nějak nenapadá, která by toto chtěla a ani jestli to vůbec nějak funguje.
@Anonymní píše:
no to je strašnýto už nemůže být vůbec k použití, nebo??
Co vy víte? To je velikost v klidu, třeba se jim v erekci zvětší na už použitelných a pěkných 13 cm.
@Anonymní píše:
Co vy víte? To je velikost v klidu, třeba se jim v erekci zvětší na už použitelných a pěkných 13 cm.
tomu moc nevěřím
@Anonymní píše:
Aneb nadeje umira posledni.. ![]()
Venetia píše:
jsou zřejmě pro vztahy a rodinu vyřízení, protože mně nějak nenapadá, která by toto chtěla a ani jestli to vůbec nějak funguje.
Myslím si že tahle odchylka od normálu nebude častější než asexualita u žen, takže pokud se najdou dva takoví k sobě, tak jim to může klapat.
![]()
Mimiochodem jsem si taky všiml že ti chlapi ho mají odhadem kolem 5-ti centimetrů schovanáho v sádle, takže možná by vedla cesta přes nějakou dietu.
![]()
@Heineken píše:
Myslím si že tahle odchylka od normálu nebude častější než asexualita u žen, takže pokud se najdou dva takoví k sobě, tak jim to může klapat.![]()
to je pravda, znám jednu paní, která by chtěla přítele, ale nemá zájem o sex
@Heineken píše:
Mimiochodem jsem si taky všiml že ti chlapi ho mají odhadem kolem 5-ti centimetrů schovanáho v sádle, takže možná by vedla cesta přes nějakou dietu.![]()
mně by spíš zajímalo, jestli mají stejné projevy, potřeby, jako ti co jsou v normálu
Venetia píše:
mně by spíš zajímalo, jestli mají stejné projevy, potřeby, jako ti co jsou v normálu
Já bych řekl že potřeby asi mají stejné.
@Heineken píše:
Myslím si že tahle odchylka od normálu nebude častější než asexualita u žen, takže pokud se najdou dva takoví k sobě, tak jim to může klapat.![]()
Tak na emiminu by našli myslím hodně partnerek.
@Heineken píše: