Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír píše:
Proč myslíš? Mně to příjde velmi prosté - prostě mám malý penis, se kterým nikdy nepoznám lásku, milování, nikdy kvůli tomu nezaložím rodinu a navěky budu sám. Tohle by potrápilo hodně chlapů… Ženy zase dost často řeší poprsí a nechají do sebe kolikrát i cpát gumu, i když přirozené jsou stejně lepší - tak to je, každého holt trápí něco jiného, pokud tedy neměl štěstí a není tělesně dokonalý…A jinak bych nevěřil, s čím vším se lidé dokážou svěřit. Jedna paní povídala, že podvádí svého může, který má velký penis, s mužem, který má extrémně malý penis? A s tím se ti svěřila? Věřil bych, kdyby ti řekla, že je pro ni lepším milencem, ale ona to má i změřené a je to pro ni tak zajímavý údaj, že se s tím běžně svěřuje? Já bych se třeba o svém milostném životě nikomu nesvěřoval a už vůbec ne takto detailně… Srovnávat spolu muže, které souloží?
Tyhle pohádky si nech na večer, aspoň se po nich bude lépe usínat…
Já si myslim ze pritelkyni by jsi nasel, ne všechny zeny chteji zaklad rodiny a vychovavat deti, treba najdes zenu která deti nechce a myslim si že žena se dá uspokojit i jinak nez penisem… muj nazor
a myslim si ze i s malym penisem to jde…
@Marbuli píše:
Já si myslim ze pritelkyni by jsi nasel, ne všechny zeny chteji zaklad rodiny a vychovavat deti, treba najdes zenu která deti nechce a myslim si že žena se dá uspokojit i jinak nez penisem… muj nazor![]()
a myslim si ze i s malym penisem to jde…
Marbuli, bez zlutavania, pretvarovania…konkretne od kolko cm a nizsie je u teba cca maly, mensi penis, aj napriek tomu ze vravis ze aj mensim to ide? Normal daj konkretne cislo, cifru…uplne uprimne, bez pretvarovania sa a zakecavania (nie ze by som tvrdil ze by si to mala mat vo zvyku)…proste daj uprimne to cislo. Dik:-)
.
@Pierko_ píše:
Marbuli, bez zlutavania, pretvarovania…konkretne od kolko cm a nizsie je u teba cca maly, mensi penis, aj napriek tomu ze vravis ze aj mensim to ide? Normal daj konkretne cislo, cifru…uplne uprimne, bez pretvarovania sa a zakecavania (nie ze by som tvrdil ze by si to mala mat vo zvyku)…proste daj uprimne to cislo. Dik:-).
upřímně nikdy jsem nic takového neřešila, spíš sem jednou mela přítele který ho mel uzkyho, delka byla v poho, ale jak byl uzky neuspokojovalo me to, tak se snazil jinak aby me uspokojil a muzu ti rict ze nakonec se rozesel on semnou kvůli jiné zene.. ne ja snim.. myslim si ze i s penisem okolo 6-7cm to jde ne?? penis nemam takze nemuzu rict..
jen rikam tak svůj nazor
@Kraťomír píše:
Proč myslíš? Mně to příjde velmi prosté - prostě mám malý penis, se kterým nikdy nepoznám lásku, milování, nikdy kvůli tomu nezaložím rodinu a navěky budu sám. Tohle by potrápilo hodně chlapů… Ženy zase dost často řeší poprsí a nechají do sebe kolikrát i cpát gumu, i když přirozené jsou stejně lepší - tak to je, každého holt trápí něco jiného, pokud tedy neměl štěstí a není tělesně dokonalý…A jinak bych nevěřil, s čím vším se lidé dokážou svěřit. Jedna paní povídala, že podvádí svého může, který má velký penis, s mužem, který má extrémně malý penis? A s tím se ti svěřila? Věřil bych, kdyby ti řekla, že je pro ni lepším milencem, ale ona to má i změřené a je to pro ni tak zajímavý údaj, že se s tím běžně svěřuje? Já bych se třeba o svém milostném životě nikomu nesvěřoval a už vůbec ne takto detailně… Srovnávat spolu muže, které souloží?
A to je zvláštní tady píšeš, že se se svým milostným životem nikomu nesvěřuješ a přitom nám tu o sobě povíš úplně všechno. ![]()
@anoli30 píše:
A to je zvláštní tady píšeš, že se se svým milostným životem nikomu nesvěřuješ a přitom nám tu o sobě povíš úplně všechno.
tet me to taky napadlo ![]()
@Marbuli píše:
upřímně nikdy jsem nic takového neřešila, spíš sem jednou mela přítele který ho mel uzkyho, delka byla v poho, ale jak byl uzky neuspokojovalo me to, tak se snazil jinak aby me uspokojil a muzu ti rict ze nakonec se rozesel on semnou kvůli jiné zene.. ne ja snim.. myslim si ze i s penisem okolo 6-7cm to jde ne?? penis nemam takze nemuzu rict..jen rikam tak svůj nazor
Diiik
…aaa presne to som nechcel…aby si bola zhovievava :
-)
… no ale co uz, no. Ano hrubka-tloustka je casto krat parameter no.1… a aj tak dik za odpoved.
@Pierko_ píše:
Diiik…aaa presne to som nechcel…aby si bola zhovievava :
-)
… no ale co uz, no. Ano hrubka-tloustka je casto krat parameter no.1… a aj tak dik za odpoved.
no nemáš vůbec zač ![]()
Pekna diskuze uz jsem se dlouho tak nezasmala
Kratomir opravdu vali ![]()
Za sebe pisu muj pritel ma prumer cca 14 -15 cm a naprosto mi vyhovuje ![]()
@erinv píše:
Kraťomír..hele.. a taky je tu pár diskusí, kde ženský zvracej nad tím, že ten jejich po nich chce sex.. a souloží s pytlíkem na zvracení jen kvůli početí..pro ně bys byl úplně nej nej partie..
no nebyl protože jak kráťa píše tak on není schopný ani oplodnit ženu ![]()
@pannacotta píše:
no nebyl protože jak kráťa píše tak on není schopný ani oplodnit ženu
Mě tak akorát přijde že Kráťa si tady z nás dělá ze všech pr… a jen se za pc bavííí
ale jako opravdu jsem e takhle dlouho nezasmala
![]()
@Kraťomír píše:
Já jsem ze západu Čech, je mi 27 let a tančit neumím, ale baví mě hraní, takže bych rád dívku či ženu, která umí zpívat - samozřejmě stačí jen doma a pro radost… Sdílení společných zálib a koníčků je pro hodně mě důležité, protože vzhledem k tomu, že nikdy nebudu schopen milostných radovánek ani jiných s tím spojených partnerských povinností, bychom na ně měli nejspíš hodně času…@pannacotta
Ty se asi nedokážeš moc dobře vžívat do pocitů druhých, že?
To se pleteš, a upřimně, ze začátku jak ses na emiminu objevil mi tě bylo líto a snažila jsem se tě podpořit a dokázat ti že nejsi krypl jak o sobě sám píšeš, ale jak si začal zpívat tu samou píseň jsme pochopila že si nenapravitelný a nedokážeš přijmout jiný fakt než jen to že nikdy nebudeš mít ženu a sex si mě přesvědčil o tom že mé pochopení si nezasloužíš.
@Heineken píše:
Já když čtu tvoje příspěvky, tak si myslím že do tvých pocitů se dokáže vžít leda tak magor.
@Pierko_ měl naprostou pravdu v tom nočním komentáři.
Jestli se nudíš, tak si kup medvídka mývala a jestli to myslíš vážně co sem píšeš, tak si zajdi za Chocholouškem, on ti vysvětlí v čem je tvůj problém a možná ti ho pomůže i vyřešit, protože jinak se budeš trápit ještě v domově důchodců.
Jinak jestli ti to pomůže, tak mi říkala jedna holka, že manželovi kterej má v kalhotech slušnou kládu zahýbá s chlápkem kterej ho má právě kolem těch 13-ti.
Ono to o velikosti opravdu není.
@pannacotta píše:
To se pleteš, a upřimně, ze začátku jak ses na emiminu objevil mi tě bylo líto a snažila jsem se tě podpořit a dokázat ti že nejsi krypl jak o sobě sám píšeš, ale jak si začal zpívat tu samou píseň jsme pochopila že si nenapravitelný a nedokážeš přijmout jiný fakt než jen to že nikdy nebudeš mít ženu a sex si mě přesvědčil o tom že mé pochopení si nezasloužíš.
souhlas ![]()
Proč myslíš? Mně to příjde velmi prosté - prostě mám malý penis, se kterým nikdy nepoznám lásku, milování, nikdy kvůli tomu nezaložím rodinu a navěky budu sám. Tohle by potrápilo hodně chlapů… Ženy zase dost často řeší poprsí a nechají do sebe kolikrát i cpát gumu, i když přirozené jsou stejně lepší - tak to je, každého holt trápí něco jiného, pokud tedy neměl štěstí a není tělesně dokonalý…
A jinak bych nevěřil, s čím vším se lidé dokážou svěřit. Jedna paní povídala, že podvádí svého může, který má velký penis, s mužem, který má extrémně malý penis? A s tím se ti svěřila? Věřil bych, kdyby ti řekla, že je pro ni lepším milencem, ale ona to má i změřené a je to pro ni tak zajímavý údaj, že se s tím běžně svěřuje? Já bych se třeba o svém milostném životě nikomu nesvěřoval a už vůbec ne takto detailně… Srovnávat spolu muže, které souloží?